Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo Switch: Γενική συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
16 Jun 2021 22:13 - 16 Jun 2021 22:14 #252612 by Ερμής Δερβίσης
Θεωρώ πως το Game Pass συμφέρει αν υπάρχουν κάποια παλιοτερα games που δεν έχεις παίξει και αν σου αρέσουν τα exclusives του Xbox, οποία ειναι. Όπως είπες όμως The Last of Us, God of War κλπ υπάρχουν μόνο στο PlayStation. 
Last edit: 16 Jun 2021 22:14 by Ερμής Δερβίσης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jun 2021 23:45 #252615 by Απόστολος Μητσακούλης
Δν θεώρω καλή κίνηση να πάρεις switch απ την στιγμή που έχεις παίξει όλα τα ΑΑΑ του ps4 και αναμένονται συνέχειες όπως το Horrizon κτλ. Πάντος αν σκέφτεσαι να δώσεις το ps4 καλύτερα κράτα τους τίτλους που θές μείπως και αργότερα πάρεις ps5 και τους μεταφέρεις εκεί μαζί με όλα τα καινούρια που θα βγούν.

More
16 Jun 2021 23:59 - 17 Jun 2021 00:04 #252618 by Blood Prince

Δν θεώρω καλή κίνηση να πάρεις switch απ την στιγμή που έχεις παίξει όλα τα ΑΑΑ του ps4 και αναμένονται συνέχειες όπως το Horrizon κτλ. 

Ναι αφού σκέφτομαι πως αν ανταλλάξω το PS4 με το Switch Lite ας πούμε θα το πάρω σχεδόν τζάμπα το Switch αλλά έχω αγοράσει παιχνίδια digital όπως το God of War 3 τα οποία δεν έχω παίξει ακόμα οπότε δεν συμφέρει μάλλον να ανταλλάξω την κονσόλα στο τρέχον διάστημα.

'Οσο για τα exclusives βλέπουμε πως εξελίσσονται τα πράγματα..το Horizon Zero Dawn βγήκε στο Switch για παράδειγμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 Jun 2021 00:04 by Blood Prince.

More
17 Jun 2021 01:56 - 17 Jun 2021 01:57 #252620 by Blood Prince
Μπήκα στα public και είδα τιμές εδώ  www.public.gr/cat/gaming/nintendo-switch/games/?No=0&Ntt=&Nr...&_dyncharset=UTF-8&N=&Nf=&Ntk=

Εκτός του ότι είναι αρκετά πανάκριβα, στην ουσία μόνο το Zelda είναι ενδιαφέρον ! Αντε και NBA,FIFA.

Ακόμα και το skroutz δεν έχει πολλά παιχνίδια.

Θα δώ και το amazon .

Τελικά απ'οτι φαίνεται δεν έκανα λάθος επιλογή που δεν αγόρασα switch.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 Jun 2021 01:57 by Blood Prince.

More
19 Jun 2021 21:00 - 19 Jun 2021 21:02 #252743 by Ανδρέας Γρυπάρης
Σε βρίσκω λάθος να κρίνεις μόνο με βάση την τιμή του παιχνιδιού, πόσο μάλλον για 1-2 παιχνίδια, για ρίξε μια ματιά στο PS5 να δεις κάτι 60-70-90€ το κάθε game,   www.public.gr/cat/gaming/games/ps5/?No=72&Ntt=&Nrpp=36&Ns=&_dyncharset=UTF-8&Nf=&N=&Ntk=
και xbox  www.public.gr/cat/gaming/games/xbox-series-x/
Τώρα καταλαβαίνεις ότι η αγορά έτσι είναι. Δεν έχει να κάνει με το Switch, και απεναντίας, το switch είναι ποιο φτηνό με σχέση το XBOX και PS5 !
Όσοι φίλοι μου είχαν Switch, ξανά αγόρασαν Switch! Τόσο ποια τυχαίο ; δεν νομίζω, και το πληρώσαν ποιο ακριβά επειδή οι τιμές ανεβαίνουν και θα ανεβαίνουν συνέχεια σε όλες τις κονσόλες.
Η ποιο σωστή επιλογή είναι να αγοράσεις το κανονικό switch με το Dock. Όχι το lite!
Προσωπικά έχω 2x Nintendo switch και είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει. Μια συλλεκτική let's go και μια κανονική σε μαύρο χρώμα.

Μπήκα στα public και είδα τιμές εδώ  www.public.gr/cat/gaming/nintendo-switch/games/?No=0&Ntt=&Nr...&_dyncharset=UTF-8&N=&Nf=&Ntk=

Εκτός του ότι είναι αρκετά πανάκριβα, στην ουσία μόνο το Zelda είναι ενδιαφέρον ! Αντε και NBA,FIFA.

Ακόμα και το skroutz δεν έχει πολλά παιχνίδια.

Θα δώ και το amazon .

Τελικά απ'οτι φαίνεται δεν έκανα λάθος επιλογή που δεν αγόρασα switch.

Last edit: 19 Jun 2021 21:02 by Ανδρέας Γρυπάρης.

More
20 Jun 2021 00:38 - 20 Jun 2021 00:42 #252749 by Blood Prince
Δεν είναι μόνο η τιμή αλλά όπου έψαξα δεν έβρισκα ενδιαφέροντα παιχνίδια να κυκλοφορούν σε αυτό και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση καθώς κυκλοφορούν ένα σωρό και έβρισκα μόνο Zelda,Fifa, NBA ενώ κυκλοφορούν Witcher 3 κλπ

Πιστεύω πως οι περισσότεροι τα παιχνίδια τα βρίσκουν digital από το ψηφιακό κατάστημα και εκεί λογικά θα έχει αρκετά.

Οσον αφορά την τιμή των παιχνιδιών είναι στην αγορά 4 χρόνια ενώ το PS5 δεν έχει κλείσει καλά καλά 1 χρόνο.

Το PS4 έχει παιχνίδια αρκετά φτηνότερα.

Βέβαια στο ηλεκτρονικό κατάστημα του switch γνωρίζω πως βρίσκεις προσφερές κατά διαστήματα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Jun 2021 00:42 by Blood Prince.

More
23 Jun 2021 13:31 #252867 by Blood Prince
Παίδες ρώτησα το Console Club στις ανταλλαγές και μου είπαν πως παίρνουν το PS4 Slim 1 TB και τα 15 παιχνίδια που έχω γύρω στα 180 €

Συμφέρει να το ανταλλάξω με το Nintendo Switch Lite ; Το παίρνω τζάμπα ουσιαστικά αν θέλω.

Παίζει κανείς το Lite να μας πεί ;

[IMG

Peter Baylish

More
23 Jun 2021 13:39 #252870 by Giorgos Tsolaridis
Να ανταλλάξεις PS4 για Nintendo Switch? Εγώ δεν θα το έκανα αυτό ποτέ μου. Έχεις μεγαλύτερη ποικιλία σε games στο PS4 και κατά την γνώμη μου αξίζει περισσότερο να κρατήσεις την κονσόλα της Sony.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Frazzle

More
23 Jun 2021 14:11 - 23 Jun 2021 14:14 #252877 by Frazzle
Συμφωνώ με το Γιώργο, παραπάνω exclusives παιχνίδια για να παίξεις (+ τα μελλοντικά που θα βγούνε).

Επίσης, μην ξεχνάμε τη τεράστια έλλειψη απο PS5 στην αγορά.
Last edit: 23 Jun 2021 14:14 by Frazzle.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Giorgos Tsolaridis

More
23 Jun 2021 14:14 - 23 Jun 2021 14:21 #252879 by Θανάσης Σδράμπας

Χρήστες του Nintendo αδυνατούν ακόμη να κατεβάσουν παιχνίδια και updates

H Nintendo δήλωσε πως δουλεύει σε διορθώσεις λογισμικού. Μπορεί το πρόβλημα να είναι γνωστό παραπάνω από μια εβδομάδα, ωστόσο λύση δεν υπάρχει ακόμη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες του Nintendo Switch και δεν μπορούν να κατεβάσουν παιχνίδια και updates.Συγκεκριμένα, το πρόβλημα αδυναμίας κατεβάσματος παιχνιδιών και updates αναφέρθηκε αρχικά στις 11 Ιουνίου,  από τον Tom Phillips του Eurogamer,  έπειτα από μία αναβάθμιση λογισμικού. Δυστυχώς, το ίδιο πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται στο eShop του Nintendo Switch, με το error code 2123-1502 να εμφανίζεται ακόμη σε αρκετούς χρήστες. Βέβαια, προσωρινές λύσεις έχουν δοθεί, καθώς  στη σελίδα της Nintendo  υπάρχουν συμβουλές για το πώς να καταφέρουν οι χρήστες εν τέλει να κατεβάσουν αυτό που θέλουν.

Η εταιρεία δεν έχει επισήμως τοποθετηθεί επί του θέματος, ωστόσο φημολογείται πως ήδη δουλεύει πάνω σε ένα νέο update που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα . Για την ιστορία, το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε κατόπιν μιας μικρής και κατά τα άλλα ασήμαντης firmware αναβάθμισης του Nintendo Switch. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία απόκτησης νέων παιχνιδιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, η διενέργεια updates στα ήδη εγκατεστημένα παιχνίδια αλλά και την απώλεια ήδη γενόμενων αγορών από το ιστορικό. Τέλος, εκτός από τις λύσεις που προτείνει η ίδια η Nintendo, μπορείτε να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης του συγκεκριμένου ζητήματος και στο αντίστοιχο  Reddit thread .

Switch Users, πώς τα βλέπετε τα πράγματα; Πιστεύετε πως το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα ή έχει ακόμη "ψωμί" η υπόθεση;
Last edit: 23 Jun 2021 14:21 by Θανάσης Σδράμπας. Reason: Ξέχασα να βάλω την εικόνα στην κορυφή