Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Amiibo

More
15 Jun 2014 20:14 - 07 Sep 2014 02:03 #145773 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
To Nintendo Figure Platform, δηλαδή οι φιγούρες που θα κυκλοφορήσει η Nintendo και θα συνεργάζονται με το Wii U (αλά Skylanders) θα λέγονται πλέον amiibo και... τις θέλω όλες.
Η ποιότητα κατασκευής τους αλλά και οι λεπτομέρειές του φαίνονται εκπληκτικές! Απ'οτι ξέρουμε μέχρι στιγμής θα λειτουργούν και ως DLC (αντί να αγοράζετε ψηφιακά το DLC δλδ, θα αγοράζετε απο κάποιο κατάστημα τις φιγούρες και αυτές θα σας ξεκλειδώνουν διάφορα πράγματα σε Nintendo games του Wii U) αλλά και για συλλεκτικούς σκοπούς. Αν η Nintendo κινηθεί σωστά και τις διαθέσει για 9-15 ευρώ έκαστη (όπως δηλαδή και οι φιγούρες του Skylanders) το σκέφτομαι να γεμίσω το σωμάτιο μου με αυτές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες εικόνες απο τις φιγούρες amiibo.

Last edit: 07 Sep 2014 02:03 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2014 13:43 #146186 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Amiibo
Πολύ καλή σκέψη το concept των Amiibo από την Nintendo. Η αλληλεπίδραση μιας φιγούρας με πολλά εναλλακτικά games θα τραβήξει πολλά βλέμματα, ειδικά αν η λίστα των games είναι μεγάλη!
Προσωπικά ανυπομονώ να δω πότε θα ανακοινωθεί συμβατότητα με games όπως το Mario Kart, όπου θα είχε φάση π.χ. να κάνεις import έναν Link (αν και φαντάζομαι δεν θα μπορούσα να...εκτοξεύω βέλη σε άλλους οδηγούς!)

Πάντως δεν βλέπω πολλές διαφορές στο σχεδιασμό. Δείτε λίγο την συλλογή μου με τις φιγούρες Mario Bros.

edit: Πως βρέθηκε ο Sonic εκεί? (κατάσκοπος)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
29 Jun 2014 15:52 #146210 by Κοσμάς Κ. Φλωρής

Manos wrote: Πολύ καλή σκέψη το concept των Amiibo από την Nintendo. Η αλληλεπίδραση μιας φιγούρας με πολλά εναλλακτικά games θα τραβήξει πολλά βλέμματα, ειδικά αν η λίστα των games είναι μεγάλη!
Προσωπικά ανυπομονώ να δω πότε θα ανακοινωθεί συμβατότητα με games όπως το Mario Kart, όπου θα είχε φάση π.χ. να κάνεις import έναν Link (αν και φαντάζομαι δεν θα μπορούσα να...εκτοξεύω βέλη σε άλλους οδηγούς!)

Πάντως δεν βλέπω πολλές διαφορές στο σχεδιασμό. Δείτε λίγο την συλλογή μου με τις φιγούρες Mario Bros.

edit: Πως βρέθηκε ο Sonic εκεί? (κατάσκοπος)

Άψογος!! Εγώ σκέφτομαι τώρα με τα amiibo να κάνω συλλογή σαφώς ξεκινώντας απο την φιγούρα του link! Και ναι τα amiibo έιναι τρομερή κίνηση απο πλευράς νιτέντο και θα τραβήξει σίγουρα μικρές ηλικίες και συλλέκτες.

More
07 Sep 2014 02:04 #149185 by Δημήτρης Παναγιωτίδης
Τα Amiibo τελικα θα ειναι πολύ φθηνά!Μολις 11 λιρες λεει θα πωλουνται στην Αγγλία!
www.gamespot.com/articles/nintendos-amiibo-figures-cost-ps11-each-in-uk/1100-6422091/

Πραγματικα δεν το περιμενα αυτο απο την Nintendo αφου με τις augmented reality δυνατοτητες πιστευα οτι θα χρεωναν κανενα 50αρι ευρω.Μια χαρα το βρισκω και για να δουμε τι συνδυασμοι θα γινουν και με ποια games. :)

More
11 Nov 2014 00:00 - 11 Nov 2014 00:00 #151955 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Amiibo

Η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα ότι τα Amiibo θα διατεθούν και για third-party εταιρείες.

Πολύ καλή είδηση αυτή! Βέβαια με τις EA, Ubisoft, Rockstar κι αρκετούς ακόμη publishers να έχουν εγκαταλείψει το Wii U (είτε λόγω χαμηλών πωλήσεων είτε λόγω των specs του), χάνουμε ήδη πολλά τέτοια games. Φανταστείτε GTA 5 με Super Mario ή Assassin's Creed με τον Link να σκαρφαλώνει κτίρια ας πούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 11 Nov 2014 00:00 by Μάνος Γρυπάρης.