Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tο Nyko zoom για το kinect

More
17 Sep 2011 09:20 #98523 by Βασίλης Δρέττας
To Nyko zoom είναι ένα νέο περιφερειακό για το Kinect. Συμφωνά με την Νyko το Nyko zoom θα σας δίνει την δυνατότητα να παίζεται τα παιχνίδια του Kinect σε 40% μικρότερο χώρο. Mε λίγα λόγια ενώ με το Kinect μπορούσε να παίξει μόνο ένας παίκτης σε απόσταση δυο μέτρων, τώρα με το περιφερειακό θα μπορούν να παίζουν δυο παίκτες στην ίδια απόσταση. Για να ενεργοποιήσετε το Nyko zoom το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το τοποθετήσετε πάνω στο Kinect.

Η Nyko ανακοίνωσε πως η τιμή του περιφερειακού ανέρχεται στα 30 $ δηλαδή 30 € και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 του μηνός. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το Nyko zoom θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα

[youtube:3row04em]
[/youtube:3row04em]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Sep 2011 13:48 #98528 by Kostas Milonas
Αν παιζει τοσο καλα οσο υποσχεται ειναι πραγματικα αποριας αξιο γιατι δεν το υλοποιησε εξαρχης η ιδια η MS, η οποια φανταζομαι οτι θα εκανε εκτενη τεστ για να βρει τα ελαχιστα αποδεκτα ορια που θα ηταν playable το Kinect...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
18 Sep 2011 21:22 #98562 by spartan117
μακαρι να δουλευει γιατι εγω προσωπικα δεν εχω χωρο στο σπιτι μου

More
19 Sep 2011 00:36 #98564 by Γιάννης Μπόκας
Σίγουρη αγορά! Κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική. Ψάχνω κάποιο κατάστημα να το πουλάει στην Ελλάδα, σε λογικές τιμές.

More
06 Nov 2011 18:25 #101100 by Βασίλης Δρέττας
για οποιων ενδιαφερεται να αγορασει την συσκευη την εχω βρει στο ebw.gr στα 46 €. Οποιος ομως εχει την δυνατοτητα να αγοραζει απο αγγλια θα μπορουσε να το παρει απο το Zavvi στα 18 €. Να το link www.zavvi.com/games/games-accessories/nyko-zoom-for-kinect/10532062.html

More
07 Nov 2011 03:55 #101111 by Γιάννης Μπόκας

bond wrote: για οποιων ενδιαφερεται να αγορασει την συσκευη την εχω βρει στο ebw.gr στα 46 €. Οποιος ομως εχει την δυνατοτητα να αγοραζει απο αγγλια θα μπορουσε να το παρει απο το Zavvi στα 18 €. Να το link www.zavvi.com/games/games-accessories/nyko-zoom-for-kinect/10532062.html

Ωραίος ο bond! Το τσίμπησα! Μόλις έρθει θα σας πω εντυπώσεις!

More
07 Nov 2011 14:42 #101120 by Βασίλης Δρέττας
στο τσακ την προλαβες την προσφορα τωρα βλεπω οτι κοστιζει 28€. περιμενω εντυπωσεις :D