Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
09 Jun 2011 22:33 #94435 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Λοιπόν, μου φαίνεται ότι η Microsoft παράτησε τους hardcore gamers για τους casual και το kinect. Ενώ η Sony σάρωσε την προηγούμενη χρονιά με τα exclusives, και η φετινή δεν πάει πίσω. Που είναι το Xbox???
Uncharted 3, resistance 3, Ratchet and Clank, The last Guardian έρχονται και πριν είχαμε god of War 3, GTV και άλλα.
Απο το xbox περιμένουμε μόνο ένα Halo και ένα Gears of war 3. Όλη η προσοχή στραμμένη στο kinect.

Πιστεύετε ότι αυτό θα έχει αρνητικό στοιχείο στις πωλήσεις?

Επίσης οι hardcore gamers (Xbox) του Gameworld, σκέφτεστε να πουλήσετε μήπως την κονσόλα σας? Τι σας κρατάει?

Για πείτε λίγο την γνώμη σας και ... τα παράπονά σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2011 08:20 #94442 by Βασίλης Δρέττας
το xbox εχει επισης Forza 4 και witcher 2. Σιγουρα τα τελευταια δυο χρονια η microsoft δεν βγαζει και πολλα exclusives. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πεσουν οι πωλησεις του καθως το τρεχον ετος εχει τρομερη αυξηση στις πωλησεις κατα 30%. τωρα οσον αφορα να πουλησω την κονσολα μου. Η απαντηση ειναι σε καμια περιπτωση καθως οι τιτλοι που βγαινουν για το xbox 360, μου ειναι υπεραρκετοι αφου ουτε αυτους δεν προλαβαινω να τελιωσω και αν υπολογισουμε και τα xbox live arcades που ειχε πολυ καλα παιχνιδια εχεις ακομα περισσοτερα παιχνιδια.

More
10 Jun 2011 14:37 #94449 by Antonis Kioseloglou
Γιατι η Sony ποια exclusives θα εχει απο εδω και περα?
Uncharted 3 και Resistance 3.Kαι κατι παιχνιδακια του move.H μηπως θα παιξει κανεις το Dust που ειναι MMO? :roll:

H Microsoft θα εχει Gears of War 3,Forza 4,Ryse (Crytek ε?),Star Wars Kinect, Fable The Journey.Τα διπλασια σχεδον δηλαδη.

Οποτε για ξανασκεψου το.Μηπως να αλλαξεις εσυ κονσολα? :wink:

More
10 Jun 2011 14:50 #94452 by Kostas Milonas
Δεν θα ελεγα σε καμια περιπτωση οτι παρατησε τους hardcore gamers για τους casual, απλα ηθελε να δωσει πιο πολυ βαρος στο Kinect, λογικο οταν εχει πουλησει 10 εκατομμυρια σε τοσο λιγο διαστημα. Προσωπικα εμενα δε με εψησε ακομα να το παρω, ειδικα σε αυτη την τιμη, αλλα το κοινο στο οποιο απευθυνεται ειναι πολυ μεγαλο και σιγουρα οχι αμελητεο...

Κατα τα αλλα εφοσον πολυ καλοι τιτλοι δεν απαιτουν Kinect, απλα δουλευουν "καλυτερα", εμενα δε με ενοχλει. Οι τιτλοι που αναμενονται να βγουν ειναι πολυ δυνατοι, τοσο οι exclusives οσο και οι multiplatform, στους οποιους η πειρα εχει δειξει οτι ειναι καλυτεροι στο X360.

Και φυσικα ουτε λογος για πωληση κονσολας, δεν τρελαθηκαμε ακομα :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
11 Jun 2011 00:02 #94467 by eliminator
Και μένα μου φένεται πως όντως έχει παραμελήσει λίγο τους hardcore η Microsoft και έχει πιάσει τους casual σε αντίθεση με τη Sony...

More
15 Jun 2011 09:40 #94617 by spartan117
συμνφωνο απολυτο με τα τρια πρωτα σχολια. Να πουλησεις το xbox για αυτο το λογω ειναι πολυ χαζο. Ειδικα εσυ που τωρα πηρες την κονσολα εχεις 30 περιπου κορυφαιους αποκλειστικους τιτλους

More
15 Jun 2011 11:39 #94623 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Όπα, εγώ δεν θέλω να πουλήσω την κονσόλα γιατί έχω πολλά να παίξω (gears of war 1,2 , halo 3 , το gotham racing , lost odyssey κλπ). Απλά μίλησα για όσους έχουν ήδη αυτά τα παιχνίδια και δεν είδαν πολλές αποκλειστικότητες. Εντάξει, αν βγάλεις έξω τα Gears of War 3 και Halo 4... :)

More
15 Jun 2011 15:21 #94632 by Μάνος Γρυπάρης

spartan117 wrote: συμνφωνο απολυτο με τα τρια πρωτα σχολια. Να πουλησεις το xbox για αυτο το λογω ειναι πολυ χαζο. Ειδικα εσυ που τωρα πηρες την κονσολα εχεις 30 περιπου κορυφαιους αποκλειστικους τιτλους

"30 κορυφαίους τίτλους" δεν έχουν ούτε όλες οι κονσόλες μαζί.

"Κορυφαίος" σημαίνει από 9 και πάνω. Ρίξτε λίγο μια ματιά στα φετινά reviews και θα πάρετε μια ιδέα.

Το ότι η βιομηχανία μεγαλώνει και το κοινό αυξάνεται δεν σημαίνει ότι βγαίνουν περισσότερα top games.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jun 2011 17:01 #94644 by spartan117
κορυφαιους ενοω συνολικα οχι αυτη την χρονια. Επισης κορυφαιους δεν θεωρω τους τιτλους που εχουν παρει 9 αλλα τιτλους του 8. ισως να μην ειναι πολυ σωστος ο χαρακτηρισμος κορυφαιους αλλα τελος παντων πολυ καλους τιτλους. Τις βαθμολογιες των reviews δεν τις πολυ περνω υποψην μου γιατι πιστευω οτι ειναι προσωπικες αποψεις του καθενος για παραδειγμα το Call of Duty: Modern Warfare 2 για μενα δεν αξιζει 9.2 που εχετε βαλει εσεις ή κατι 9αρια που εχουνε βαλει πολλα ελληνικα σιτες αλλα καπου στο 8.

More
16 Jun 2011 14:17 #94684 by nikos
Προσωπικα πιο πολλα παραπονα απο τη SONY εχω παρα απο την M$ ιδιως μετα το συμβαν του PSN. Οσο αφορα τις αποκλειστικοτητες δε νομιζω οτι λες "λιγα" τα GOW3 kai FORZA4. To oti ροσπαθει να προωθησει το Kinnect που εχει παει απατο ειναι γεγονος....το ιδιο ομως δεν προσπαθει να κανει και η SONY με το επισης απατο Move? (παρεπιμπτοντως τα ειχα και τα δυο αλλα τωρα εχω μεινει με το move πεσκεσι!!!)

Παντως δε νομζω οτι μπορει να "παιξει" το γεγονος καποιος να πουλησει τη κονσολα του για τους λογους που γραφεις...για οικονομικους ΝΑΙ, αλλα να πιστευει καποιος οτι και καλα οι δυο εταιρειες δεν βγαζουν πια παιχνιδια που να τον ικανοποιουν επειδη θελεινα πιστευει ή να περναει τον εαυτο του για hardcore gamer, να πουλησει την κονσολα του...μπαααα δε θελω να το πιστευω!!!!

Black is white and colours turn to grey, What was close is drifting far away, Just now right's already wrong, What turns weak was never strong, Can I kill the daemon without blowing out my mind? I don't know if hell or paradise Belong together or if Heaven Tells No Lies, You role the dice, You know the price is higher than you can afford, Beware of what you might see, Can you trust your blinded eyes?