Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με HD

More
05 Sep 2009 19:42 #60127 by Anestis
Παιδια επειδη ειμαι ψιλοασχετος η τηλεοραση μου υποστηριζει HD και μαζι με την κονσολα μας δωσαν και το σχετικο καλωδιο γα αλλαγη PAL Η HD....για HD απ οτι εχω καταλαβει πρεπει να υπαρχουν και τα αντιστοιχα χρωματα απ τα καλωδιακια....στην τηλεοραση μου υπαρχουν μονο για το χρωμα των καλωδιων π υποστηριζουν PAL ενω το ιδιο ισχυει και για το βισμα της κονσολας το οποιο βαζεις ΄πισω στην τηλεοραση....Και οταν βαζω τα καλωδια για hd τοτε απλα δν εχω οθονη....τι πρεπει να κανω???κυκλοφορουν βισματα ομως π υποστηριζουν hd????αν λεω κατι λαθος πειτε μ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2009 13:12 #60145 by Ρωμανός Βογιατζής
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι το καλώδια HD είναι κάπως έτσι

...εγώ το έβαλα στην ΣΩΣΤΉ θήρα στο ps3 και στην ΣΩΣΤΉ θήρα στην Tv και δούλευε μια χαρά...μήπως τα εξής βάλει σε λάθος θύρες γιαυτο σου δείχνει black screen?

More
06 Sep 2009 20:10 #60199 by Anestis
Replied by Anestis on topic Προβλημα με HD
λαθος μπλε οθονη βγαζει...παντως αυτα π μ δειξες δν εχουν καμια σχεση μ αυτα π εχω μαζι με τν κονσολα...παιδια plz καποιος π ξερει ας πει....τετοια καλωδια σαν αυτο π δειξες θα λειτουργουσε για 360?????

More
06 Sep 2009 20:34 #60200 by Chris Zotos

anestakos wrote: λαθος μπλε οθονη βγαζει...παντως αυτα π μ δειξες δν εχουν καμια σχεση μ αυτα π εχω μαζι με τν κονσολα...παιδια plz καποιος π ξερει ας πει....τετοια καλωδια σαν αυτο π δειξες θα λειτουργουσε για 360?????

Λογικά αυτό που έχεις είναι κάποιο RGB scart? :/