tonyler wrote:
nikolaidis_v wrote:
aims wrote: Μετα απο 2μηνο με την κονσολα θα πω πως οσα παιδια επεμεναν πως ειναι φοβερη αγορα,ειχαν δικιο..
Πολυ αδικημενη κονσολα απο τα μεσα...
Εχουν γραφτει και ειπωθει εναντιον της,ασύλληπτες υπερβολες..
Ακομα και τωρα,καποια ελληνικα site μιλανε για αποτυχημενη κονσολα,για console war που εχει κριθει κλπ..
Τα ιδια ατομα που αγνοουν πως το 16 για παραδειγμα ερχεται το gears 4..
Σιγουρα το ui παιρνει βελτιωση,μπορει να γινει γρηγοροτερο κλπ..
Αλλα αυτα θα γινουν σιγουρα.
Για εμενα και ιδια τιμη να ειχε με Ps4,καλυτερη επιλογη τελικα το ΟΝΕ..
Φιλε μου να ξες... στο Ps4 βλεπεις πραγματα οπου στο ΟΝΕ δε βλεπεις... στα γραφικα το play υπερτερεί, το χεριστηριο ειναι αυτο μετράει στο ΟΝΕ.
Ολοι οσοι εχουν ps4 νομιζουν οτι το xbox εχει γραφικα ps3.....υπερτερει το ps4,αλλα η αδιαφορα ειναι τοσο μικρη που ειναι αδιαφορη...
Ε τι να το κανω να εχω ενα μηχανημα ελαχιστα δυνατοτερο απο καποιο αλλο και ολα τα αλλα χαρακτηριστικα να ειναι χειροτερο.
Σε παρακαλω πολυ ΜΗΝ το κανεις αυτο.
Στο εχω ξαναπει μην βαζεις λογια στο στομα ατομων που ποτε δεν ειπανε και σε προκαλω να μου πεις που ειπε καποιος αυτο που λες εσυ τωρα?
Και αν εχεις συνδεσει την οποια κονσολα σε μια 24-32 ιντσων τηλεοραση ναι οντως δεν θα δεις τρελες διαφορες σε ενα παιχνιδι που θα παιξεις στο ps4 & xbox one αλλα αν συνδεσεις τις ιδιες ακριβως κονσολες και παιχνιδι σε μια τηλεοραση ανω των 42 ιντσων πιστεψε με θα δεις διαφορες και οσο μεγαλυτερες ειναι οι ινστες της τηλεορασεις τοσο μεγαλυτερες θα ειναι και οι διαφορες.
Αυτο οσο και να θες να το ακυρωσεις τι να κανουμε ισχυει και με νουμερα γιατι αλλο το 900p/30fps και αλλο το 1080p/60fps ετσι και οπως προειπα οσο μεγαλυτερη η τηλεοραση τοσο μεγαλυτερες και οι διαφορες.
Και πιστεψε με μονο ελαχιστα δυνατοτερο δεν ειναι.
Και αν δεν το πιστευεις θα σε παραθεσω σε πληθωρα βιντεος και specs να δεις κατα ποσο δυνατοτερη κονσολα ειναι το ps4 εναντι του xbox one.
Και σε προκαλω για ακομα μια φορα να μου πεις ποια αλλα χαρακτηριστηκα ειναι χειροτερα στο ps4 εναντι του xbox one.
Και αν θελεις να συνεχισουμε αυτη την αντιπαραθεση τοτε ελα στο σωστο vs topic.
Αν και νομιζω σου εχω πει απειρες φορες και με επιχειρηματα γιατι το xbox one δεν παει καλα και θα συνεχισει να μην πηγαινει τοσο καλα οσο το ps4 κατι που δεν θελεις να πιστεψεις ουτε να δεις γιατι πολυ απλα φορα παρωπιδες που εχουν το ονομα xbox one.