Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Αγαπημένα Games

More
24 Jan 2014 00:07 #139510 by Γιώργος Λόλας
Εγώ θέλω να τελειώσω επιτέλους το Blue Dragon. Το ξεκίνησα πάλι πριν κάνα μήνα και λέω να το τερματίσω, αρκετά το κράτησα στην άκρη :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2014 00:31 #139515 by ΔΙΑΛΕΚΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
Εγώ ρε παιδιά έφαγα μεγάλο κόλλημα με το Alan Wake! Δεν ξέρω, ίσως να μην άρεσε σε όλους, αλλά αυτή η τρομακτική του ατμόσφαιρα το έκανε ένα απο τα καλυτερα survival-horror παιχνιδια που συνάντησα (και έχω παίξει πολλά!)
Οκ, εκτός απο αυτό, επίσης θα επέλεγα τα:
Grand Theft Auto V και Forza Motorsport 2
:-)

More
25 Jan 2014 10:41 #139542 by Jester

ndial wrote: Εγώ ρε παιδιά έφαγα μεγάλο κόλλημα με το Alan Wake! Δεν ξέρω, ίσως να μην άρεσε σε όλους, αλλά αυτή η τρομακτική του ατμόσφαιρα το έκανε ένα απο τα καλυτερα survival-horror παιχνιδια που συνάντησα

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Το Alan Wake είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι όχι μόνο λόγω της ποιότητας παραγωγής και της ατμόσφαιράς του αλλά και για το σενάριό του που ξεφεύγει από τα στερεότυπα (ζόμπι κλπ.). Δεν είμαι φαν του horror αλλά το λάτρεψα όπως και τα πολύ καλά DLC του. Κι ενώ η ιστορία του είχε τόσες προοπτικές δεν ήρθε ποτέ το sequel...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
25 Jan 2014 13:09 #139545 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Το Alan Wake είναι όντως από τα πιο ενδιαφέροντα σίγουρα games για τo Xbox 360, πράγματι survival horror από τα λίγα, με την έννοια ότι είναι ιδιαίτερο. Πάντως άρεσε σε πολύ κόσμο απότι ξέρω, ειδικά σε λίγο πιο παλιούς που μεγαλώσαν με resident evil κλπ...

More
25 Jan 2014 18:35 #139559 by Γιάννης Λεv
1) όλη η σειρά gears of war( αν και το judgment δεν με ξετρέλανε και πολύ)
2) cave shooters ( dodonpachi resurrection, akai katana, death smiles, πολλές ώρες λιωσίματος για μεγάλα highscores)
3) και χωρίς να πρωτοτυπήσω , όλα τα halo εκτός το halo wars, γιατί παρόλο που το είχα αγοράσει το game , με τα strategy δεν τα πάω καθόλου καλά :-)

Τώρα αν ξεχνάω κάποιο θα επανέρθω !

Επίσης το Alan Wake είναι ένα από τα παιχνίδια που πάντα ήθελα να αποκτήσω και να παίξω , αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα μέχρι στιγμής :-) ελπίζω σε κάποια φάση στο μέλλον να γίνει και αυτό

More
25 Jan 2014 23:29 #139564 by Κώστας Προμπονάς

alucard1984 wrote: 2) cave shooters ( dodonpachi resurrection, akai katana, death smiles, πολλές ώρες λιωσίματος για μεγάλα highscores)

Χαχα! Deathsmiles! Το ειχα χρονια ξεχασμενο, το αγορασα ακριβως σημερα! Μπηκα σε ενα seven τυχαια, το ειδα και το τσιμπισα, μπαινω gameworld, διαβαζω αυτο το ποστ, και το αναφερεις. Καλη συμπτωση!

Απο games, απολαυσα πραγματικα οσα προαναφερονται εδω (ιδιως halo & forza), και θα ηθελα να προσθεσω καποια λιγοτερο δημοφιλη, που τα χαρηκα ομως πολυ και τα προτεινω ανεπιφυλακτα σε οποιον εχει 360 & δεν τα εχει παιξει (και θελει να επενδυσει κανα 10€υρω, τωρα που βρισκονται πολυ φτηνα):

1. Bayonetta
2. Bulletstorm
3. Guitar Hero: World Tour
4. Spec Ops: The Line
5. XCom: Εnemy Unknown
6. Metro 2033
7. Bully
8. Dark Souls
9. Enslaved: Odyssey to the West
10. Splinter Cell: Conviction

Μπορει να προσθεσω και αλλα αγαπημενα μελλοντικα, γιατι ειναι πολλα!

More
28 Jan 2014 11:51 #139667 by Κώστας Προμπονάς
Να προσθεσω κ δυο ακομα τα οποια ειναι exclusives. Ειναι κορυφαια και τα συνιστω (αν και περασαν στο "ντουκου" κατα καποιο τροπο):

Ninja Gaiden 2 (το καλυτερο της Team Ninja imo)
Ace Combat: 6: fires of Liberation (το καλυτερο Ace Combat imo)

More
28 Jan 2014 11:58 #139668 by Alex Filos

Misfit wrote: Ninja Gaiden 2 (το καλυτερο της Team Ninja imo)

Το Ninja Gaiden 2 έχει βγει και για PS3 και για PS Vita ως Ninja Gaiden Σ 2. Δεν τα έχω παίξει αλλά μιας και το προτείνεις το αναφέρω για όσους δεν έχουν Xbox.

More
28 Jan 2014 14:15 #139671 by Κώστας Προμπονάς

Vitril wrote: Το Ninja Gaiden 2 έχει βγει και για PS3 και για PS Vita ως Ninja Gaiden Σ 2. Δεν τα έχω παίξει αλλά μιας και το προτείνεις το αναφέρω για όσους δεν έχουν Xbox.

Vitril, καλα κανεις και το αναφερεις ωστε να λυθει μια παρεξηγηση αφου το Σ δεν ειναι ακριβες port και υπαρχουν αρκετες αλλαγες ωστε να δικαιολογουν την μικροδιαφορα στον τιτλο...

Κινδυνευοντας να βγω off topic, διευκρινιζω:
Καταρχην, εμφανιζονται λιγοτεροι εχθροι στην οθονη (με μεγαλυτερο health bar ομως) κατι που αλλαζει δραματικα το flow του gameplay -οσοι εζησαν τη "ζεν" εμπειρια της μαχης σε higher difficulties, με καταλαβαινουν. Επισης, το Σ ειναι πιο "soft", αφου το αιμα εχει γινει μωβ ενω και τα κομματια που διακοσμουσαν το πατωμα μετα απο μια μαχη εχουν περιοριστει στο ελαχιστο, οποτε ξεχαστε τα λουτρα αιματος (btw, για τους fans η μειωση του gore ειναι ιεροσυλια για Ninja Gaiden τιτλο). Ακομα, εχουν αλλαξει σημαντικα στοιχεια στον χειρισμο, κατι που σε ενα αλλο game δεν θα ηταν μεγαλη διαφορα αλλα σε ενα τοσο γρηγορο action διαφοροποιουν αρκετα το gameplay. Επισης, στο Σ προστεθηκαν καποια νεα sections και bosses, αλλα αφαιρεθηκαν και καποια παλια κομματια που αρεσαν πολυ σε οσους ειχαν παιξει το NG2. Τουλαχιστον το Σ τρεχει σε καλυτερη αναλυση (720p αντι για ...585p).

Tο Σ2 δεν παυει σε καμια περιπτωση να ειναι ενα αξιοπρεπες remake, αλλα εχοντας παιξει και τα δυο διαπιστωσα πως καταρχην δεν ειναι πανομοιοτυπα, αλλα και οτι η μοναδικοτητα του NG2 εχει δυστυχως χαθει, αφου το Σ2 ειναι πιο "mainstream" κατα καποιο τροπο.

More
27 Feb 2014 22:09 #141054 by jimbl
1. Halo Reach (κατάπια την περηφάνια μου και αποδέχτηκα οτι ειναι καλύτερο απο το halo 2)
2. The orange box (χωρίς λόγια)
3. Alan wake
4. Final fantasy xi
5. Ninja gaiden ii

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!