Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DVD ταινίες στο 360.

More
30 Jan 2007 10:37 #26148 by Χάρης Φλουρής
Η Μ$ μας λέει ότι το 360 είναι ένα αξιοπρεπες (decent) DVD-player, αλλά υποθέτω ότι κανείς δεν το δοκίμασε ποτέ να δει κατα πόσο αυτό ισχύει. Κάποιοι tech-αδες που ησυχία δεν βρίσκουν το δοκίμασαν και ορίστε τα αποτελέσματα: www.extremetech.com/article2/0,1 ... 533,00.asp

Απόλυτη πανολεθρία. Βέβαια αυτό δεν λέει τίποτα για την κονσόλα ως παιχνιδομηχανή, ούτε βέβαια συστήνω σε κανέναν να παίζει DVDs στην κονσόλα του.Ας πάρει ένα φτηνό ξεχωριστό DVD Player, το δικό μου μάρκας Amstrad (δεν κάνω πλάκα), μου κόστισε πριν χρόνια 50 ευρά και συμπεριφέρεται άψογα.

Αλλά από την άλλη ένα "γιατί;" μένει στον αέρα στο οποίο δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Ας το δοκιμάσει κάποιος (Σπύρος) να μας πει την εμπειρία του.

Θέμα άνευ σημασίας βέβαια, αλλά....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jan 2007 11:46 #26153 by Σπύρος Κλαουδάτος
Βλεπω εδω και πολυ καιρο στο 360 και δε με πειραζει η εικονα του. Σιγα μην καθομαι να ψαχνω για jaggies και αλλα τετοια παπαρια οταν βλεπω ταινιες. Αυτο το κανεις στα παιχνιδια οχι στις ταινιες.

More
30 Jan 2007 18:28 #26166 by Χριστόφορος
Κοίτα εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα κονσόλα ως dvd/cd-player.Έχω έναν ωραιότατο υπολογιστή και ένα ωραιότατο dvd-player(crown παρακαλώ!!)που κάνουν μια χαρά αυτή τη δουλειά.Άποψη μου είναι πως οι κονσόλες είναι ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ και όχι MEDIA PLAYERS όπως πασχίζουν να μας πείσουν οι εταιρίες.Τέλοσπάντων οι απόψεις μεταξύ ανθρώπων μπορεί να διαφέρουν οπότε μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις...

ΥΓ:Το 360 είναι μια αξιοπρεπέστατη ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ και δεν είμαι ο μόνος που το λέει(εκτός από το Σπύρο).

PSN: personGR

More
30 Jan 2007 20:46 #26175 by Σπύρος Κλαουδάτος
Για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους, το 360 δεν αποδιδει και την καλυτερη ποιοτητα στις ταινιες (μεσω component λεω) αλλα δεν ειναι τοσο αρνητικο σε σημειο να το προσεχεις.

More
30 Jan 2007 23:48 #26184 by Παναγιώτης

person\ wrote: Κοίτα εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα κονσόλα ως dvd/cd-player.Έχω έναν ωραιότατο υπολογιστή και ένα ωραιότατο dvd-player(crown παρακαλώ!!)που κάνουν μια χαρά αυτή τη δουλειά.Άποψη μου είναι πως οι κονσόλες είναι ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ και όχι MEDIA PLAYERS όπως πασχίζουν να μας πείσουν οι εταιρίες.Τέλοσπάντων οι απόψεις μεταξύ ανθρώπων μπορεί να διαφέρουν οπότε μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις...

ΥΓ:Το 360 είναι μια αξιοπρεπέστατη ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ και δεν είμαι ο μόνος που το λέει(εκτός από το Σπύρο).

Σωστοτατος μονο στο πρωτο μερος..Με το ΥΓ μαλλον θα διαφωνισω και θα συμφωνισω με τον Σπυρο.... :cool:

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

More
31 Jan 2007 14:19 #26197 by Χριστόφορος

zackff\ wrote:

person\ wrote: Κοίτα εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα κονσόλα ως dvd/cd-player.Έχω έναν ωραιότατο υπολογιστή και ένα ωραιότατο dvd-player(crown παρακαλώ!!)που κάνουν μια χαρά αυτή τη δουλειά.Άποψη μου είναι πως οι κονσόλες είναι ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ και όχι MEDIA PLAYERS όπως πασχίζουν να μας πείσουν οι εταιρίες.Τέλοσπάντων οι απόψεις μεταξύ ανθρώπων μπορεί να διαφέρουν οπότε μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις...

Σωστοτατος μονο στο πρωτο μερος..Με το ΥΓ μαλλον θα διαφωνισω και θα συμφωνισω με τον Σπυρο.... :cool:

Δηλαδή είσαι απογοητευμένος με τα παιχνίδια που έχει βγάλει μέχρι τώρα το 360 και με τα παιχνίδια που πρόκειται να βγάλει;Ή μήπως σε ενοχλεί κάτι άλλο,και αν ναι τι;

More
31 Jan 2007 17:22 #26204 by Παναγιώτης

person\ wrote:

zackff\ wrote:

Δηλαδή είσαι απογοητευμένος με τα παιχνίδια που έχει βγάλει μέχρι τώρα το 360 και με τα παιχνίδια που πρόκειται να βγάλει;Ή μήπως σε ενοχλεί κάτι άλλο,και αν ναι τι;

Κοιτα εγω περιμενα κατι περισοτερο απο το 360 γιατι βγηκε μετα το Ps2 και θεωρησα οτι θα ηταν πολυ καλύτερο..(Ειναι αλλα οχι και σε τεραστιο επιπεδο)
Αρκετα παιχνιδια δν μου πολυαρεσαν οπως το Eragon ή το Call of Duty 3

More
31 Jan 2007 19:08 #26211 by Χριστόφορος
Φυσικά και είναι η γνώμη σου και είναι απολύτως δεκτή.Απλά πρόσεχε μην πας στο άλλο άκρο που θεωρεί το 360 ένα απλό,αδύναμο και ξεπερασμένο hit από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το ps3.Καμία υπερβολή ή ακρότητα δεν είναι σωστό να συμβαίνει.

More
31 Jan 2007 23:35 #26213 by Παναγιώτης

person\ wrote: Φυσικά και είναι η γνώμη σου και είναι απολύτως δεκτή.Απλά πρόσεχε μην πας στο άλλο άκρο που θεωρεί το 360 ένα απλό,αδύναμο και ξεπερασμένο hit από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το ps3.Καμία υπερβολή ή ακρότητα δεν είναι σωστό να συμβαίνει.

καλα οχι και τοσο.Μια χαρα κονσολα ειναι.

More
01 Feb 2007 19:44 #26243 by Μάνος Αλιμπέρτης

Γιατί όμως αυτο παιδιά;Φαντάζομαι πως θα έχει να κάνει με το Laser της οπτικής συσκευής του x-box και οτι αυτο καταπονείται "άδικα"...άλλος λόγος;

Κακά τα ψέμματα,σίγουρα δεν είναι media-players αλλα σε γλυτώνει απο το να δώσεις αυτα τα εξτρα για dvd-player(σε ορισμένους δεν περισσεύουν) και απο άποψη χώρου.

Everything that has a beginning has an end...