Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
26 Sep 2012 18:51 #112600 by Kostas Milonas
Εννοειται φιλε than1999, μολις το Xbox μπει online με το gamertag που εξαργυρωσες τον κωδικο θα αρχισει την ληψη αυτοματα :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Oct 2012 23:08 #112909 by Kostas Milonas
Μιας και το Happy Wars, το πρωτο free-to-play Xbox Arcade, κυκλοφορει 12 Οκτωβριου γιατι δεν οργανωνομαστε να το παιξουμε στο Xbox Live?

More
05 Oct 2012 10:26 #112929 by Jester
Σωστός ο asmilon...εγώ μάλλον θα το δοκιμάσω, απουσία άλλων αξιόλογων προτάσεων για τη φετινή χρονιά.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
05 Oct 2012 11:27 #112931 by Kostas Milonas
Κοιτα στο XBLA ειδικα τους τελευταιους μηνες εχει βγει χειμαρρος καλων τιτλων που αξιζει να παιξεις. Να φανταστεις εγω απο τον Απριλιο μεχρι σημερα δεν εχω βαλει δισκακι στο Xbox 360 μου, παιζω μονο XBLA!

More
05 Oct 2012 12:26 #112934 by Jester
Ισχύει αυτό που λες για το XBLA (αν και το στο minecraft δεν τα δίνω). Επίσης υπάρχουν πολλά καλά, παλιότερα παιχνίδια σε sale (ενδεικτικά αναφέρω το darksiders 1 που έπεσε στους 1860 πόντους για όσους το έχουν χάσει, όπως εγώ). Στο προηγούμενο post αναφερόμουν σε "normal" released παιχνίδια (σ.σ. δισκάκια)

More
14 Oct 2012 13:08 #113297 by eliminator
Xbox Live με πραγματικά χρήματα

Αποσύρονται τα Microsoft Points απ' το Xbox Live.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
26 Oct 2012 10:59 #113700 by eliminator
Xbox Live Top 20: Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια

Το Minecraft είναι το παιχνίδι που παίζουν οι gamers περισσότερο από κάθε άλλο στο Xbox Live.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
27 Oct 2012 11:16 #113740 by Jester
Διαθέσιμο από σήμερα το xbox smartglass application. Οι χρήστες android συσκευών μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το google play store:

play.google.com/store/apps/deta ... GdsYXNzIl0 .

Το δοκίμασα ήδη στο περιβάλλον του dashboard, και χρησιμοποίησα internet explorer, youtube application και το xbox video (έχω αγγλικό account).
Οφείλω να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα αρκετά. Απογειώνει τον explorer με δυνατότητα χρήσης του πληκτρολογίου του κινητού σας για typing (ευτυχώς), pinched zoom και όλες της δυνατότητες ενός smartphone browser στη μεγάλη σας οθόνη. Επίσης μεταφέρει content και συνεργάζεται άψογα και με τον explorer του android.
Στο youtube έχετε τα εργαλεία (play, pause, skip, volume κλπ) στην οθόνη του κινητού σας παράλληλα με πληροφορίες για το video που βλέπετε στην τηλεόρασή σας!
Τέλος στο xbox video έχετε τις ίδιες δυνατότητες με το youtube, και επιπλέον πληροφορίες για την ταινία (πρωταγωνιστές, πλοκή, σκηνοθέτης, διάρκεια) καθώς και λίστα με προτεινόμενες ταινίες ανάλογου περιεχομένου.
Σε παιχνίδια δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά στο multimedia και internet κομμάτι παίρνει άριστα.

Κατεβάστε το...

More
03 Nov 2012 18:12 #114444 by Μάνος Γρυπάρης

(Από δελτίο τύπου της Microsoft)

Wall Street Journal
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη νέα εφαρμογή WSJ Live, η οποία διατίθεται μέσω Xbox LIVE σε Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδά, Χιλή, Κολομβία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Νότια Αφρική, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Η εφαρμογή WSJ Live της Wall Street Journal προσφέρει ζωντανό και on-demand πρόγραμμα από περισσότερους από 2.000 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Συντονιστείτε με τις πάνω από 4 ώρες καθημερινού ζωντανού προγράμματος που καλύπτει νέα από τις αγορές, θέματα τεχνολογίας, απόψεις και ακόμα περισσότερα, ενώ παράλληλα αποκτήστε πρόσβαση σε ολόκληρο το αρχείο video που προσφέρει η Wall Street Journal.

Θα σας κρατάμε ενήμερους καθώς επιπλέον κορυφαίοι διεθνώς πάροχοι ψυχαγωγικού περιεχόμενου έρχονται στο Xbox και επιπλέον εφαρμογές και ανανεώσεις διατίθενται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.xbox.com

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Nov 2012 16:10 #115178 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Το Xbox Live γιορτάζει 10 χρόνια και δίνει εκπτώσεις 50% σε games αλλά και το Wreckateer τζαμπέ να το κατεβάσετε! Αντε προλαβένετε ακόμα να το κατεβάσετε!