Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
24 May 2011 21:10 #93879 by Thodoris21
Έχω κι άλλες ερωτήσεις :D
1) Πείτε οτι κάνω τα 2 πρώτα βήματα (αν και δεν ξέρω αν θα καταφέρω το 2ο) μετά την εγγραφή θα την κάνω απο το xbox μου που θα έχει ίντερνετ, ή από τον υπολογιστή μου?
2) Αν την κάνω απο τον υπολογιστή μου μετά πως θα συνδέσω τον λογαριασμό που έφτιαξα απο τον υπολογιστή με στο xbox ώστε οι πόντοι και όλα τα άλλα να μετράνε όταν παίζω στο 360 μου.
3) Θα μου ζητηθεί πιστωτική κάρτα αμα πάω στην Δωρεάν εγγραφή?
4) Με την δωρεάν εγγραφή δεν θα γίνετε να παίζω online με άλλα άτομα (το multiplayer δηλαδή)

Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει και ελπίζω να μη χτηπάτε το κεφάλη σας στον τοίχο με τις ερωτήσεις μου ](*,)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2011 00:03 #93883 by Kostas Milonas
Συνηθως δε χρειαζεται να βαλεις εσυ τις ρυθμισεις θα τις δει αυτοματα η κονσολα. Μονο αν δε συνδεεται κατσε να τις βαλεις εσυ.

Καλυτερα να κανεις το registration απο την κονσολα σου, μιας και δικαιουσαι 3 account με Gold συνδρομη για 1 μηνα δωρεαν. Δινεις ενα mail και ενα κωδικο χρησης και με αυτο θα μπορεις να εχεις προσβαση στον λογαριασμο σου απο παντου (κονσολα, xbox.com, Games for Windows Live κλπ)

Πιστωτικη δε χρειαζεται να βαλεις απλα κανε skip το βημα αυτο αν θες.

Για να παιξεις multiplayer χρειαζεται αναγκαστικα Gold συνδρομη, εχεις 1 μηνα δωρεαν για το account σου και για αλλα 2 αν θες και μετα αγοραζεις, την πιο φθηνη την εχω δει γυρω στα 37-38€ για 12 μηνες.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
25 May 2011 00:12 #93884 by Thodoris21
Ευχαριστώ πολύ ειλικρινά φίλε, μου έχεις απάντηση σε όλες της απορίες μου :!: . Πάντως έκανα εγγραφή από το xbox.com από τον υπολογιστή μου, αύριο θα προσπαθήσω να συνδέσω το 360 μου με το ίντερνετ να δω τι θα γίνει.

More
25 May 2011 14:51 #93927 by Thodoris21
Μετά από 2 χρόνια προσπάθεια κατάφερα και σύνδεσα το ίντερνετ στο 360 :cool: όμως χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έβαλα να παίξω fifa 11 και μου έλεγε να κάνω εγγραφή στο ΕΑ, την έκανα όλα μια χαρά! Όμως οταν πήγα να παίξω στο Xbox LIVE (απο το FIFA 11 πάντα) μου έλεγε οτι το προφίλ μου δεν έχει την άδεια για κάτι τέτοια.. Τι φταίει? Ότι δεν έχω gold λογαριασμό? αλλα αφού ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν γιατί εγω δεν μπορώ να παίξω?

Παρακαλώ I need help! :icon bow:

More
25 May 2011 15:21 #93934 by Kostas Milonas
Φιλε Thodoris21 σου ειπα και πιο πανω οτι πρεπει να κανεις την εγγραφη απο την κονσολα σου για να εχεις τον λογαριασμο με το 1 μηνα Gold, απο το xbox.com δε παιζει αλλιως θα εκαναν ολοι τζαμπα λογαριασμους χωρις περιορισμο.

More
25 May 2011 17:14 #93940 by Thodoris21
Απο την κονσόλα μου έκανα την εγγραφή, αρχικά πηγα να συνδεθώ με τον λογαριασμό που έφτιαξα χτες απο τον υπολογιστή μου, αλλα επειδή μου ζητούσε να κάνω καινούργιο λογαριασμό έκανα έναν με νέο εμαιλ απο την κονσόλα, αλλα δεν γίνετε να παίξω στα παιχνίδια στο xbox live. Γιατί δεν γίνετε?
Το μόνο που γίνετε να κάνω απο το xbox live του fifa 11 ειναι να δω το leadshort(κάπως έτσι το λένε) και μου έκανε εντύπωση που δεν έχει την Ελλάδα (όταν κάνεις αναζήτηση σε μέλος)

More
25 May 2011 18:32 #93943 by Kostas Milonas
Μαλλον καποιο λαθος πρεπει να εχεις κανει (αλλιως για καποιο λογο εχουν εξαντληθει ηδη τα free trials).

Αν εχεις ηδη μπει με καποιο προφιλ τοτε απο το χειριστηριο σου πατα το μεγαλο κεντρικο κουμπι του Xbox. Στην οθονη που ανοιγει πατα το Χ για να κανεις sign out. Κλεινεις την οθονη που ανοιξε.

Μετα επιλεγεις απο το Dashboard το Sign in και πηγαινε στην προτελευταια επιλογη που λεει Create profile. Εκει θα πρεπει να δηλωσει ονομα που θες, και ορισεις καποιο email και password. Σε καποια φαση θα σε ρωτησει αν θες να ειναι Gold ή free ο λογαριασμος σου, εσυ πες το δευτερο και αφου προχωρησει θα σου πει οτι δικαιουσαι 30 μερες δωρεαν...

More
25 May 2011 20:09 #93950 by Thodoris21
Το δοκίμασα και πάλι δεν έχω 1 μήνα δωρεάν, προφανώς όπως μου είπαι κάποιος άλλος δεν ισχύει ποια αυτό με τον 1 μήνα τζαμπέ.. ο τζάμπας πέθανε.. Πως μπορώ να κάνω το προφίλ μου gold? γίνεται να το κάνω απο το xbox.com? ή πρέπει από την κονσόλα

More
25 May 2011 22:21 #93953 by Kostas Milonas
Πιο επισημη απαντηση δε μπορεις να παρεις για το συγκεκριμενο θεμα απο την υποστηριξη του Xbox Live στο twitter :

@XboxSupport Do you still give a free month's trial when a new account is registered from Xbox360 console?
twitter.com/#!/aSMiLoN/status/73447390849400832

@aSMiLoN That is correct. There is a limit to 3 per console. ^FX
twitter.com/#!/XboxSupport/statu ... 7802371072

Aν για οποιοδηποτε λογο δε μπορεσεις τελικα να ενεργοποιησεις τον μηνα σου φυσικα και μπορεις να αγορασεις συνδρομη και να κανεις Gold τον λογαριασμο σου. Γενικα αν πας να αγορασεις απευθειας απο την κονσολα ή το xbox.com θα σου βγει πιο ακριβο, αλλα ευτυχως υπαρχουν αρκετοι για να αγορασεις σε καλυτερη τιμη πχ:

www.ebw.gr/el-GR/Products/Search ... +live+gold

More
26 May 2011 00:07 #93956 by Μάνος Γρυπάρης
Προβλήματα στο Xbox Live

Άραγε οι hackers χτύπησαν και την Microsoft ή πρόκειται απλά για ένα τεχνικό πρόβλημα; [UPDATE]

Σήμερα το μεσημέρι και για ορισμένες μόνο ώρες, όσοι προσπαθήσατε να συνδεθείτε στο Xbox Live και να κάνετε Browse στα Games, θα παρατηρήσατε ότι οι λίστες των παιχνιδιών στο Xbox Live Marketplace είναι όλες κενές και οι επιλογές σας δεν λειτουργούν.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι "Οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο browsing των παρακάτω υπηρεσιών:
- Indie Games: Είτε τα βλέπετε από την κονσόλα Xbox 360, είτε από το site Xbox.com.
- Games for Windows - LIVE Marketplace: Από το PC σας.
- Games Marketplace: Είτε τα βλέπετε από την κονσόλα Xbox 360, είτε από το site Xbox.com.

Γνωρίζουμε το πρόβλημα και δουλεύουμε για την επίλυσή του. Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση κι ευχαριστούμε για την υπομονή σας."

Άραγε τι σημαίνουν όλα αυτά; Πρόκειται απλώς για ένα τεχνικό πρόβλημα ή μήπως το Xbox Live δέχθηκε κι αυτό επίθεση; Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τον τελευταίο καιρό "άνοιξε η όρεξη" στους hackers με επιθέσεις σε Sony, Square Enix και Konami.

[UPDATE] Η Microsoft διόρθωσε το πρόβλημα που προέκυψε και που όπως όλα δείχνουν οφειλόταν σε τεχνικό σφάλμα.

ΥΓ. Ας ελπίσουμε όντως να είναι έτσι. Γιατί το να πέσει ειδικά το Xbox Live Marketplace και ακόμα περισσότερο μετά από το hacking που προηγήθηκε τον τελευταίο μήνα, δε ξέρω αλλά πολύ ύποπτο μου φαίνεται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)