Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox: Ας τα συνδέσουμε στο xbconnect.com

More
06 Apr 2014 17:00 - 07 Apr 2014 20:48 #142967 by jimbl
Εχω μια καταπληκτικη ιδεα. Τι λετε να ενωσουμε τα xbox μας μεσω www.xbconnect.com για ενα event old school Halo 2 χαρντκοριλας? Φυσικα μπορουμε να παιξουμε και αλλα παιχνιδια, αρκει να μαζευτουμε 10 ατομα που εχουν xbox και halo 2.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Το θέμα αυτό αφορά την παλιά κονσόλα xbox, όχι τις Xbox 360/Xbox One.

Requirements: Windows XP (η καλυτερα), παλιά κονσόλα xbox, καλώδιο ethernet, account στο xbconnect.com. Επειδή ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με το setup, απευθυνθείτε στο youtube για την επίλυσή τους.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!
Last edit: 07 Apr 2014 20:48 by jimbl.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2014 22:28 #142969 by Γιάννης Σκιαδάς

More
07 Apr 2014 00:42 #142980 by jimbl

Skiadas wrote: Εγώ ψήνομαι!

Εντάξει λοιπόν λέω να στείλουμε πμ σε όσους πιο πολλούς γίνεται που ξέρουμε οτι έχουν xbox.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
07 Apr 2014 15:13 #142997 by Μάνος Γρυπάρης
Μεταφέρθηκε στο Xbox Forum. Όσοι ψήνεστε γράψτε τα gamertags σας σε αυτό το topic. Jimbl μπορεις στο πρώτο post αυτού του topic να συγκεντρώσεις την λίστα και να την επεξεργάζεσαι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Apr 2014 20:41 #143011 by jimbl
Φανταζομαι εννοεις username στο xbconnect, μιας και το παλιο xbox δεν διαθέτει online δυνατότητες πλέον. Όπως και να έχει συμφωνώ και θα κανω edit στο πρώτο post. Οσοι θελετε, δωστε username. Να τονίσω όμως ότι δεν πρόκειται για το xbox 360 αλλά το πρώτο xbox.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!