Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Προτάσεις αγοράς νέων games

More
19 Mar 2014 18:41 - 17 Nov 2014 16:35 #142068 by Μάνος Γρυπάρης
Η κονσόλα όγδοης γενιάς της Microsoft κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο 2013 σε 13 χώρες και από τον Σεπτέμβριο 2014 θα έρθει στη χώρα μας.

Σε αυτό το topic θα σας προτείνουμε νέα games.

Προσωπικά μέχρι στιγμής μου αρέσουν πολύ τα Forza Motorsport 5 και Dead Rising 3, ενώ προτείνω και το Titanfall παρότι δεν έχω προλάβει ακόμη να το παίξω σε Xbox One. Κρίνοντας πάντως από την έκδοση για PC είναι ένα πολύ καλό console exclusive.

[youtube:10zrzqrs]
[/youtube:10zrzqrs]

Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στην αρχή του Console Wars 8ης γενιάς και η Microsoft εξακολουθεί να έχει καλύτερα games στο Xbox One. Τα Titanfall και Forza 5 αποτελούν καλύτερες προτάσεις έναντι απουσίας των Killzone και με δεδομένη την απουσία του Driveclub, που αναγκάζει την Sony να μην έχει console exclusive racing στο PS4.

Στα Fighting το Killer Instinct παίζει μπάλα μόνο του, αν και προσωπικά δεν είναι του στυλ μου (προτιμώ τα Street Fighter), ενώ στα Action το Dead Rising 3 της Capcom ως exclusive αναμετριέται με το Infamous: Second Son του PS4.

Δείτε ακόμη τα 25 indie games που ανακοίνωσε η Microsoft σήμερα για την κονσόλα της:
1001 Spikes by Nicalis
Calibre 10 Racing Series by Bongfish GmbH
CastleStorm by Zen Studios
Chariot by Frima
Chuck's Challenge 3D by Niffler
Contrast by Compulsion Games
Divekick Addition Edition + by Iron Galaxy Studios
Forced by BetaDwarf ApS
FRU by Through Games
Guacamelee Super Turbo Championship Edition by DrinkBox Studios
Gunscape by Blowfish Studios
Habitat by 4gency
Hyper Light Drifter by Heart Machine
It Draws a Red Box by Other Ocean
Nutjitsu by NinjaBee
Pinball Arcade by FarSight Studios
Q.U.B.E. Director's Cut by Toxic Games
Riptide GP2 by Vector Unit
Roundabout by No Goblin
Sixty Second Shooter Prime by Happion Laboratories
Spectra: 8bit Racing by Gateway Interactive
Strike Suit Zero by Born Ready Games
Super Time Force by Capybara
The Last Tinker by Mimimi Productions
Wulverblade by Darkwind Media

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 17 Nov 2014 16:35 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2014 18:54 #142070 by Παντελής Δασκαλέλος
To Killer Instinct για μένα τουλάχιστον είναι μακράν το καλύτερο game του Xbox One για την ώρα, ο μόνος λόγος που έχει χαμηλότερες βαθμολογίες από το Forza Motorsport 5 είναι γιατί έχει κυκλοφορήσει "κουτσουρεμένο" για να προλάβουν το release date. Θέλει arcade stick το ρημάδι για να το απολαύσεις μετά από ένα 20-hit combo αρχίζουν οι πόνοι στα δάχτυλα...

More
19 Mar 2014 19:19 #142075 by Κώστας Λάβαρης
Πάντως από τα indie, υπάρχουν αρκετές καλές προτάσεις. Δηλαδή το contrast είναι ένα πολύ όμορφο και ατμοσφαιρικό puzzle-platform, με επιρροές από το bioshock infinite (έχετε κάτι σαν companio). Αν και έχει κάμποσα θεματάκια στην υλοποίηση του πιστεύω είναι αρκετά καλό. Ακόμη το Guacamelee είναι αρκετά αξιόλογο, συν το ότι η συγκεκριμένη έκδοση έχει παραπάνω υλικό σε σχέση με παλαιότερες. Τα Strike Suit Zero, Q.U.B.E και Pinball Arcade είναι γνωστές και καλές λύσεις. Τέλος το Nutjitsu φαίνεται να είναι αρκετά αστείο και όμορφο παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα. Μένει να δούμε αν ισχύει.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
26 Mar 2014 15:36 #142391 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι έχετε αγοράσει το Xbox One, να ξέρετε ότι αυτό το σαββατοκύριακο θα έχει προσφορές στο Xbox Live 50% δηλαδή αποκτάτε παιχνίδια για μόλις 30 ευρώ!

Οι προσφορές αφορούν τα games
- Thief
- Tomb Raider
- Call of Duty: Ghosts (όχι ακριβώς 50% αλλά θα το μάθουμε την Παρασκευή).

Οι προσφορές ισχύουν από το βράδυ της Παρασκευής, πιθανότατα ξημερώματα Σαββάτου για εμάς, έως τα μεσάνυκτα Κυριακής, πιθανόν ξημερώματα Δευτέρας λόγω της αλλαγής ώρας.

Οπότε προλάβετε.

Θα μειωθούν επίσης οι τιμές των παραπάνω games και στο Xbox 360, μαζί με τα BioShock και Bioshock 2 (75% τα συγκεκριμένα) και το Bioshock Infinite που θα πέσει μόλις στα 10 ευρώ.

Πηγή

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Apr 2015 18:33 - 25 Apr 2015 18:34 #159805 by Αλκμήνη Καζάνα
Titanfall και παλι Titanfall. Πολυ ξυλο , προλυ δραση και το καλυτερο τιτανες!!!! Δεν ημουν Microsoft fan να πω την αληθεια αλλα το shooting Με το χειριστηριο του xbox μου εδωσε αλλη εμπειρια. Ενα δευτερο παιχνιδι που ευχαριστηθηκα ειναι το Destiny ειδικα με παρεα ειναι οτι καλυτερο να Level-αρεις χαρακτηρες και να κανεις αργοτερα raids. Τελευταιο και καλυτερο ειναι το Rayman Legends που μου θυμισε την παιδικη μου ηλικια που επαιζα ασταματητα, ο κλασσικος Rayman επεστρεψε!!!
Last edit: 25 Apr 2015 18:34 by Αλκμήνη Καζάνα.

More
24 Aug 2015 00:19 #167948 by Tony
Χωρις να εχω παιξει πολλα παιχνιδια στο xo ακομα,προτεινω το Halo MCC(περιεχει 4 παιχνιδαρες) και εννοειται forza motosport 5(το online εχει πολυ γελιο)