Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox.com: Γενική συζήτηση

More
10 Mar 2014 13:29 - 24 Mar 2014 21:36 #141635 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλησπέρα gameworld community!

Όσοι χρησιμοποιούν το Xbox.com γιατί δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να είναι κάθε μέρα και κάθε ώρα στην κονσόλα τους, θα έχουν παρατηρήσει πως από τον Αύγουστο που έγινε η αλλαγή από Microsoft Points σε τοπικό νόμισμα, το site δεν δέχεται καμία αγορά (ούτε καν την free) χωρίς να έχεις πιστωτική κάρτα! Αποτέλεσμα αυτόυ, είναι ότι ο περισσότερος κόσμος, χάνει εκπτώσεις (τις κλασικές του xbox που διαρκούν 1 μέρα) απλά και μόνο επειδή δεν έχουν ή δεν μπορούν να βγάλουν πιστωτική κάρτα! (Να θυμίσω ότι δεν δέχονται ούτε paysafe). Κανονικά αυτό δεν θα ήταν λόγος διαμαρτυρίας, όμως η δυνατότητα να αγοράσεις από το site με προπληρωμένες κάρτες υπήρχε και αφαιρέθηκε!! Η Microsoft όχι μόνο δεν προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά καν δεν έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του! (Σαν να το έκαναν σκόπιμα δηλαδή). Οπότε, έφτιαξα ένα thread στα official forum του Xbox, και απλά ζητώ από όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα ή όποιον θέλει να στηρίξει το thread για να φανεί! Το topic είναι εδώ .

Ευχαριστώ πολύ!
Last edit: 24 Mar 2014 21:36 by Γιάννης Πετρόχειλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2014 13:41 #142314 by Μάνος Γρυπάρης
Χθες το βράδυ αντιμετώπισα κι εγώ ένα πρόβλημα με το Xbox.com .

Το Xbox Live account μου έχει email διεύθυνση Yahoo η οποία μου γίνεται hack αρκετά συχνά. Αποφάσισα λοιπόν να μπω στο Xbox.com και από εκεί να προσθέσω νέα email διεύθυνση ταυτότητας, να την κάνω κύρια και μετά να αφαιρέσω το παλιό email. Τέλος, πήγα να συνδεθώ στο Xbox One.

Το αποτέλεσμα ήταν να μην αναγνωρίζει το σύστημα τόσο την νέα διεύθυνση που δήλωσα όσο και την παλιά. Περίμενα, περίμενα, ώσπου έφαγα περίπου 2 ώρες χωρίς αποτέλεσμα! Τότε σκέφτηκα να εισάγω ξανά την παλιά email διεύθυνση στο προφίλ μου στο Xbox.com και να την κάνω πάλι κύρια όπως ήταν πριν.

Ως δια μαγείας, κατάφερα να συνδεθώ στο Xbox One και να κρατήσω το gamertag μου με τα όποια points τέλος πάντων (γιατί τα περισσότερα console games τα έχω σε PS3/PS4 η αλήθεια είναι και στο Xbox 360/Xbox One μόνο τα exclusives).

Οπότε μια σημαντική συμβολή: ΜΗΝ αλλάζετε τα προσωπικά σας στοιχεία από το Xbox.com. Αλλάξτε τα μόνο μέσα από την κονσόλα! Διαφορετικά θα έχετε το παραπάνω πρόβλημα, μέχρι η Microsoft να το διορθώσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Mar 2014 21:47 #142325 by Γιάννης Πετρόχειλος
Η κατασταση με το Xbox.com και στο Xbox 360 ειναι τραγικη μετα την αλλαγη απο ποντους σε τοπικο νομισμα! Συγκεκριμενα εχουμε παραπονα στα φορουμ για τα εξης:

-Καθυστερηση καταχωρησης πιστωτικης καρτας ή νεου λογαριασμου mail οταν η αλλαγη γινεται απο το Xbox.com
-Ελλειψη υποστηριξης προπληρωμενων καρτων στο Xbox.com (προβλημα που αναφερθηκε παραπανω)
-Απουσια του gamerscore και των παιχνιδιων του Xbox One στο Xbox.com

Και στην κονσολα:
-Αδυναμια χρησης ορισμενες φορες του Split Payment Method (για να μπορεις να πληρωσεις τοσο με προπληρωμενους κωδικους οσο και με πιστωτικη ταυτοχρονα για μια αγορα)
-Η επιλογη να αγορασεις με τους ποντους που ειναι αποθηκευμενοι στο προφιλ σου δεν λειτουργει και ειναι γκριζα (μη διαθεσιμη) σε τυχαια χρονικα σημεια και αγορες!|

Γενικα αφου εγινε το update αλλαγης υπαρχουν πολλα προβληματα με τις αγορες, και αναμενουμε να δουμε αν η Microsoft θα τα διορθωσει και ποτε, καθως δημιουργουν σοβαρα προβληματα στους χρηστες. Πιθανο ειναι να δουμε και System Update για το 360 ετσι ωστε να διορθωθουν τα oποια bugs...Αν καποιος αντιμετωπιζει καποιο αλλο προβλημα οπως ο Μανος ή οτιδηποτε, μπορει να το γραψει εδω ετσι ωστε να το μεταφερουμε στα forum υποστηριξης και να βοηθησουμε τη Microsoft να εντοπισει και να διορθωσει τα οποια προβληματα.