Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation VR: Γενική Συζήτηση

More
19 Mar 2014 11:51 #142037 by Jester

tzoymtzoym wrote: Δε περιμένω να είναι φθηνό και δε θέλω να είναι φθηνό. Η τιμή πρέπει να αντιπροσωπεύει τη ποιότητα που απαιτείται για μια πραγματική vr εμπειρία.

Δε βάζει κανείς price tags, τουλάχιστον όχι από τώρα. Συμφωνώ μαζί σου σε αυτό που λές, δηλαδή (αν το ερμηνεύω σωστά) καλύτερα να είναι καλό (όπως πρέπει και θέλουμε) παρά φθηνό. Ωστόσο, να είναι όντως καλό, να είναι όντως μια "πραγματική vr εμπειρία" όπως το λες. Γιατί στο παρελθόν έχουμε ακούσει υποσχέσεις για διάφορες "πραγματικές εμπειρίες" που τελικά κατέληξαν να είναι μόνο ακριβές και καθόλου πραγματικές.
Όπως και νά έχει, η Sony νομίζω ότι είναι στη μέση μίας αξιόλογης προσπάθειας κι ελπίζω όταν φτάσει στο τέλος του δρόμου να μας δικαιώσει όλους. Και αν το κάνει ευχαρίστως να της δώσουμε τα λεφτά μας.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2014 12:37 #142039 by tony g
@jester Για να είμαι ειλικρινής το vr στο παιδικό μου μυαλό ακούγεται σαν φανταστική εμπειρία. Επίσης στο παιδικό μου μυαλό φανταστική εμπειρία φάνηκε και το kinect όταν έγινε το launch και έτρεξα να το αγοράσω. Μετά από κάποιες μέρες..Άρχισε να μαζεύει σκόνη..Είναι πολλές οι απορίες για το vr και συμφωνώ ότι πολλά θέματα επιζητούν λύση. Σίγουρα όμως είναι μεγάλο βήμα και εύχομαι να δουλέψει σωστά και όπως το φαντάζομαι

More
19 Mar 2014 19:36 #142077 by Μάνος Γρυπάρης
Το virtual reality είχε δοκιμαστεί από την Nintendo πολλές φορές.

Αρχικά με το 3D System του SNES που είδατε στο Game Maniacs

[youtube:3nm856uu]
[/youtube:3nm856uu]

Μετά με το Virtual Boy

[youtube:3nm856uu]
[/youtube:3nm856uu]

Το θέμα είναι ότι αμφότερες οι προσπάθειες αυτές δεν πέτυχαν και δύσκολα μπορεί ένα gamepad ή το mouse-keyboard να υποκατασταθεί. Έχω παίξει μέχρι και virtual reality simulator στην έκθεση Game On (FPS) και δεν με ικανοποίησε.

Μακάρι η Sony να κάνει την διαφορά, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει:
- Την κόπωση των ματιών.
- Το υψηλό κόστος που θα απομακρύνει τους χρήστες
- Την σωστή εφαρμογή των games στο Project Morpheus

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, τόσο στο να δούμε ποια games θα το υποστηρίξουν όσο και στο να μάθουμε την τελική ονομασία...και φυσικά την τιμή του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Mar 2015 19:39 #157623 by Πιέρρος Φουστέρης
Το Project Morpheus έρχεται το 2016!

Κατευθείαν από τον πρόεδρο της Sony, Shuhei Yoshida, ο οποίος βρίσκεται στο San Francisco, γιατί παραβρίσκεται στο Game Developers Conference, μάθαμε τη χρονιά που θα κυκλοφορήσει το Project Morpheus, όπως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του! Μπείτε στη σχετική είδηση για να διαβάσετε περισσότερα!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Mar 2015 20:13 #157668 by Μάνος Γρυπάρης
Οπως δηλωσε ο Shuhei Yoshida, το Project Morpheus θα είναι ενσύρματο και όχι ασύρματο.

Οπότε ξεχάστε τις cool φωτογραφίες σαν αυτή. Καλωδιάκι όπως και με το Oculus Rift.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
18 Jun 2015 21:29 #162910 by Μάνος Γρυπάρης
Headmaster. Παιχνίδι στο οποίο θα βαράτε...κεφαλιές.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
08 Jul 2015 12:35 #164018 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Προσωπικά θεωρώ πως το Project Morpheus είναι πολλά υποσχόμενο και σίγουρα θα αποτελέσει βασικό ανταγωνιστή του Oculus Rift στην αγορά. Ανυπομονώ να δούμε περισσότερα από την Sony μέσα στο επόμενο διάστημα.

More
08 Jul 2015 13:43 #164027 by aggelos oiko
είναι πολύ καλό παιχνίδι απο ότι έχω ακουσει

More
28 Oct 2015 15:20 - 29 Oct 2015 23:11 #170313 by Μάνος Γρυπάρης

Κατά την διάρκεια της Sony press conference στην Paris Games Week, ο Shuhei Yoshida, πρόεδρος της Sony Computer Entertainment, μίλησε για το PlayStation VR. Πρόκειται για την τελική ονομασία του Project Morpheus όπως μάθαμε από το Tokyo Game Show.

Στην παρουσίαση της Sony προβλήθηκε τρέιλερ του RIGS. Πρόκειται για κάτι σαν...Sports Shooter game με ρομπότ. Αναπτύσσεται από την Guerilla Studios στο Cambridge.

O Cevat Yerly, πρόεδρος της Crytek, ανέβηκε στο stage για να μιλήσει για ένα νέο παιχνίδι που αναπτύσσει για την Sony. Θα ονομάζεται Robinson: the Journey. Όπως βλέπουμε από το gameplay video είναι το γνωστό φημολογούμενο virtual reality game της Crytek με δεινοσαύρους.

Προβλήθηκε τρέιλερ του Battlezone της Rebellion, το οποίο θα παίζεται επίσης με το PlayStation VR. Πρόκειται για remake του παλιού Battlezone που είχε κυκλοφορήσει για κονσόλες Atari το 1980.

Το τελευταίο τρέιλερ που προβλήθηκε αφορούσε το The Walk, που βασίστηκε σε πείραμα που έγινε με επισκέπτες εμπορικού κέντρου. Έπρεπε φορώντας το PlayStation VR να προσπαθήσουν in-game να περπατήσουν σε τεντωμένο σκοινί και να περάσουν στο απέναντι κτίριο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 29 Oct 2015 23:11 by Μάνος Γρυπάρης.

More
06 Nov 2015 17:04 - 06 Nov 2015 19:50 #170719 by Στέφανος Λέγος
H Sony έδωσε στη δημοσιότητα τα specs του PlayStation VR.
Πιο συγκεκριμένα το VR headset της Sony θα έχει οθόνη OLED 5,7", ανάλυση 1920x1080 RGB (960x1080 για κάθε μάτι), 120Hz refresh rate, 18ms latency, περίπου 100 μοίρες εύρος προβολής, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πλήρες positional head tracking μέσω 9 LEDs, 3D audio με μικρόφωνο και στερεοφωνικά input jacks, καθώς και HDMI και USB περιβάλλοντα που επιτρέπουν έξοδο σήματος στην τηλεόραση και σε headset. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο ακόλουθο βίντεο και φυσικά να απολαύσετε το εντυπωσιακό εξωτερικό design του.
Last edit: 06 Nov 2015 19:50 by Πιέρρος Φουστέρης.