Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayTV: Digital TV στο PS3

More
30 Apr 2011 18:06 #92696 by Vasilis Mavrikis

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν το Play TV. Τώρα με την ψηφιακή τηλεόραση όσοι έχετε το Play TV μπορείτε να βλέπετε τα ψηφιακά κανάλια στο PS3!

Το PlayTV είναι ένας επιγείος ψηφιακός δέκτης DVB-T που υποστηρίζει τα ψηφιακά κανάλια της Ελλάδας (mpeg2 - mpeg4)

Τι προσφέρει:
Φθηνή τιμή για τις δυνατότητες του
Παρακολούθηση καναλιών Mpeg 4 | Mpeg 2
Video Recording & μεταφορά των αρχείων στο pc
Pause & Rewind στο ζωντανό Πρόγραμμα
2 δέκτες, βλέπετε ένα κανάλι και γράφετε ένα άλλο
Αναβαθμισημότητα, βγαίνουν συνεχή update με νέες δυνατότητες, έτσι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ποτέ νέο δέκτη για το PS3
Upscaling, αυξάνει την ανάλυση μέσω του Cell πράγμα που καμία τηλεόραση του εμπορίου δεν το κάνει ικανοποιητικά
Remote Play PSP, μπορείτε να βλέπετε μέσω του Remote Play, ψηφιακή τηλεόραση στο PSP σας οπουδήποτε στον κόσμο μέσω wifi

[youtube:1t4l9yia]
[/youtube:1t4l9yia]

Τι χρειάζεται:
1. Δουλεύει μόνο αν είναι ανοιχτό το PS3, αλλά μπορείτε να το προγραμματίσετε να ανοίγει για να εγγράψει ένα πρόγραμμα και να κλείσει μετά.
2. Για να λειτουργήσουν τα νέα ψηφιακά κανάλια, θέλει σύνδεση στο Internet και manual update, δεν κάνει μόνο του έλεγχο για Updates.
3. Μπορεί να γράφει ενώ παίζετε games, αλλά καλό θα ήταν να μην, γιατί μπορεί να κατεβάσει την απόδωση του παιχνιδιού.
4. Πρέπει να κατεβάσετε codec m2ts όπως το k-lite codec pack για να βλέπετε τα video στο PC

Που μπορώ να το αγοράσω;
www.ebw.gr/el-GR/Product/5385
www.easytechnology.gr/index.php ? ... cts_id=685
www.worldgames.gr/index.php?opti ... ct_id=1169

Για περισσότερα : www.digea.gr

Φαίνεται καλή λύση και δεν είναι πολύ ακριβό. Το έχει αγοράσει κανένας μέχρι τώρα να δει τι παίζει? :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jul 2011 18:58 #95679 by Αλέξανδρος Κωστάκης
εγώ το έχω εδώ και 2.5 χρόνια είναι πάρα πολύ καλό αλλά έχει και κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα βεβαία ίσως να φταίει η tv μου anyway εγώ το είχα αγοράσει από το εξωτερικό 100 ευρώ πλέον μπορείτε να το βρείτε και στην Ελλάδα πολύ φτηνότερα παίζει και mpeg-4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.