Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

πρόβλημα με ενεργοποίηση του ps3

More
11 Feb 2011 18:05 #89628 by komhs777
καλησπέρα έχω το κλασικό πρόβλημα με την ενεργοποίηση του ps3 και το κίτρινο φωτάκι έχω δει κάποια video στο internet αλλα δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση έχετε να μου προτείνεται κάτι ??
αν δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα μου ακριβώς πείτε μου να σας εξηγήσω καλύτερα....

ΚΩΣΤΑΣ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2011 18:28 #89633 by eliminator
Σου εχει βγαλει YLOD(Yellow Light Of Death) απ'ότι καταλαβα...Ειναι το πιο γνωστο(και συχνο) προβλημα που παρουσιαζουν τα ps3...Ενας φιλος μου που ασχολειται πολυ με αυτα, του το εκανε και το εφτιαξε μονος του, αλλα γαμωτο δεν εχω τον αριθμο του να τον παρω να τον ρωτησω...Το επισκευαζουν και στη Sony αμα το πας αλλα δε ξερω με ποσα λεφτα.

More
11 Feb 2011 19:12 #89639 by komhs777
ΈΧΩ ΔΕΙ ΚAΠΟΙΑ VIDEO ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΣΚΕΥAΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΤΑΛAΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΛΕΊΦΟΥΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΉ ...???

VIDEO LIKE THAT

PART 1
[youtube:14zk7uit]
[/youtube:14zk7uit]
PART 2
[youtube:14zk7uit]
[/youtube:14zk7uit]
STO PART 2 ALIFI KATI PANW STI MITRIKI

More
12 Feb 2011 03:18 #89659 by Μπάμπης Χαραλάμπους

komhs777 wrote: ΈΧΩ ΔΕΙ ΚAΠΟΙΑ VIDEO ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΣΚΕΥAΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΤΑΛAΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΛΕΊΦΟΥΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΉ ...???

VIDEO LIKE THAT

PART 1

... re=related
PART 2

STO PART 2 ALIFI KATI PANW STI MITRIKI

Θερμοαγώγιμη πάστα είναι ( www.plaisio.gr/Computers/Tuning/ ... -Paste.htm ). Αν το κανεις όπως εκεινος ο τύπος να το ξερεις πως δεν ειναι σιγουρο οτι θα το πετυχεις. Μπορεις αν θες να στειλεις ενα mail στο EasyBuyWorld ( www.ebw.gr ) και να ρωτησεις ποσο πάει η επισκευή ή ακόμα και στην ίδια την Sony για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.