Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
18 May 2009 21:46 #52937 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αρχισε παιδιά η αντιστροφη μετρηση για το νεο παιχνιδι του Kojima!!!!
www.konami.jp/kojima_pro/next/?ref=koji_pro_e
Αμα δείτε οταν πέφτουν οι κεραυνοι αχνοφαίνεται ενα 5.
ΠΩΡΟΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ :armata crazy: :armata crazy: :armata crazy: :armata crazy:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2009 23:00 #52938 by Χρήστος Αρμυριώτης
Όλο εκπλήξεις αυτός ο Kojima. Για να δούμε τι μας περιμένει πάλι. Εν αναμονή και της Ε3... :P

More
19 May 2009 15:35 #52953 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μπένοντας στην σελιδα με το χρονόμετρο και πατωντας CTRL+U εμφανίζονται καμποσες πληροφοριες για την σελιδα. Μεσα σε αυτες ξεχωρισα:

<meta name="author" content="KONAMI" />
<meta name="description" content="KOJIMA PRODUCTION &quot;NEXT&quot;">
<meta name="copyright" content="©2009 Konami Digital Entertainment" />
<meta name="keywords" content="Hideo Kojima, MGS,METAL GEAR, NEXT, game, konami, kojima game, KJP, Kojima Production ">

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 May 2009 18:23 #52956 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ναι ειναι ο γνωστος source code που εχουν ολες οι σελιδες. Βασικα δεν χρειαζεται να ενθουσιαζομαστε. Οσα βλεπεις, Next, Kojima κλπ, ειναι τα tags που χρησιμοποιηθηκαν για το αρθρο. Στο αρθρο περιλαμβανεται και η λεξη Next και ολα τα υπολοιπα....

Οποτε δεν χρειαζεται να καταπιανομαστε απο τον source code για να βγαλουμε αποτελεσμα. Το Next που ηδη αναφερεται στηο αρθρο φτανει και περισσευει

**Εξ'αλλου δεν ειδα στον κωδικα κανενα MGS5, αλλα μονο MGS, κατι που επιβεβαιωνει την θεωρια του tag, αυτα!**

More
19 May 2009 19:00 #52959 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Ναι ειναι ο γνωστος source code που εχουν ολες οι σελιδες. Βασικα δεν χρειαζεται να ενθουσιαζομαστε. Οσα βλεπεις, Next, Kojima κλπ, ειναι τα tags που χρησιμοποιηθηκαν για το αρθρο. Στο αρθρο περιλαμβανεται και η λεξη Next και ολα τα υπολοιπα....

Οποτε δεν χρειαζεται να καταπιανομαστε απο τον source code για να βγαλουμε αποτελεσμα. Το Next που ηδη αναφερεται στηο αρθρο φτανει και περισσευει

**Εξ'αλλου δεν ειδα στον κωδικα κανενα MGS5, αλλα μονο MGS, κατι που επιβεβαιωνει την θεωρια του tag, αυτα!**

Πάντως ξερεις να ριχνεις το ηθικό του αλλου... Το σπουδάζεις κι αυτο; :mrgreen:

More
19 May 2009 19:12 #52962 by Στέφανος Τρίγγας
Δηλαδη δεν θα βγει ΜGS5 οχι ρε γαμοτο και οταν ειδα το countdown ποροθηκα αλλα τωρα μου λετε οτι δεν θα βγει αλλο ΦΤΟΥ γαμοτο και ειχα αφοδευσει απο την χαρα μου.

More
19 May 2009 20:06 #52965 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οχι ρε παιδια, θα βγει MGS5. Απλα δεν μου αρεσει η παραφιλολογια με τους source code, οπου το τοσο γινεται ΤΟΣΟ. Ολη αυτη η αναλυση μεχρι και της παραμικρης λεπτομερειας, κατανταει ολιγον κουραστικη.

Οτι θα βγει MGS5 ειμαι σιγουρος, οτι δεν θα ειναι ισαξιο με τα προηγουμενα 4, παλι ειμαι σιγουρος. Δεν θελω καινουριο Metal Gear, θελω ενα καινουριο IP, με ωραιους χαρακτηρες, ενδιαφερον σεναριο και καλα σχεδιασμενη δραση.

More
20 May 2009 13:03 #53015 by Milkman14

ThunderHawk wrote: ειχα αφοδευσει απο την χαρα μου.

Πως γινεται να αφοδευεις απο την χαρα σου?? :mrgreen: :mrgreen:

More
20 May 2009 15:07 #53030 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Milkman14 wrote:

Δεν εχεις ακουσει που λενε χεσ**κα απο την χαρα μου; :P

More
20 May 2009 15:13 #53032 by Milkman14

BigBoss wrote:

Milkman14 wrote:

Δεν εχεις ακουσει που λενε χεσ**κα απο την χαρα μου; :P

Ειλικρινα,οχι,εγω εχω ακουσει το χε@#$κα απο το φοβο μου :mrgreen: