Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
24 Mar 2007 12:16 #29299 by a Guest
Το σκέφτομαι αρκετά να το πάρω, αλλα δεν υπάρχει κάτι που να με "τραβάει" για την αγορά του αυτη την στιγμή. Οι περισσότεροι τίτλοι είναι μεταφορά απο το 360, ενώ και οι καινούριοι δεν μου λένε και πολλά (το motorstorm καλό αλλα πολύ μικρό, resistance οχι και κάτι το εντυπωσιακό).

Μάλλον θα συνεχίσω να λιώνω το 360

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2007 14:17 #29303 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote: Ntelalis ισως την κανουν τα φετινα Χριστουγεννα.

Λοιπον ειμαι κατοχος PS3 πλεον. Το μηχανημα ειναι σαν να εχει ερθει απο αλλο πλανητη. Εμφανιση, λειτουργιες, επιλογες, αθορυβο, internet browsing, Κλπ. Επαιξα και λιγο Motorstorm online, σχεδον μηδενικο lag, εστω και με τα χαλια του ΟΤΕ. Ευτυχως που το online υποστηριζεται και ΕΠΙΣΗΜΑ πλεον στην Ελλαδα.

Σημερα παω για GT HD.

Πας καλά;Η sony παίρνει "καθαρά" 235$ για κάθε ps3 που φεύγει.Δηλαδή μικρότερο ποσό από το κόστος παραγωγής ενώ αυτό δεν προβλέπεται να πέσει μέσα στο χρόνο.Και εσύ μου θες μείωση μείωση της τιμής;

PSN: personGR

More
24 Mar 2007 16:41 #29309 by Γιώργος Πάσχος
Terminator έβαλες κανένα game του ps2 μέσα στο 3? δοκίμασε αρκετά και πες μας αν λειτουργούν τέλεια.

More
24 Mar 2007 20:25 #29314 by Σπύρος Κλαουδάτος
Δε χρειαζεται να δοκιμασω εγω, υπαρχει το site οπου μπορειτε να δειτε οτι θελετε

faq.eu.playstation.com/bc/

Ntelalis μην το αποκλειεις το θεμα με την μειωση.

Κατεβασα και το GT HD, με λογαριασμο σε αλλη χωρα αλλα μπορω να το παιζω με τον κανονικο μου. Καλο ειναι, απλα καλο. Το rumble μου λειπει πολυ.

Ο internet browser ειναι τρομερη ευκολια, για μενα τουλαχιστον, οποτε μου καπνισει σερφαρω χωρις να χρειαζεται να αναβω το pc.

More
24 Mar 2007 21:48 #29315 by Γιώργος Πάσχος
Εγώ δεν αποκλείω τίποτα ο person αποκλείει :mrgreen:
To site δεν μου λέει τίποτα καθώς είναι απαίσιο. Ουσιαστικά δεν λέει τίποτα

Edit: Λίγο off-topic: Υπάρχει περίπτωση ενός internet browser στο 360? λογικά δεν έπρεπε να βγει ο ie7?

More
24 Mar 2007 22:08 #29317 by Σπύρος Κλαουδάτος
Ntelalis σορυ, νομιζα οτι το ειπες εσυ αυτο με τη μειωση. ΛΟΛ.

Browser στο 360 η MS θα ειχε βαλε ιηδη αν ηθελε.

More
24 Mar 2007 22:44 #29322 by Γιώργος Πάσχος
βρε terminator θα ήθελα να μας πεις εσύ για το backward compability, καθώς τα πράγματα είναι τραγικά. Όταν λένε λίγα ή πολλά λάθη, πόσο χάλια είναι η κατάσταση?

More
24 Mar 2007 23:52 #29327 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Σημερα γυρισα απο πενταημερη ΓΙΕΙ!! Στο θεμα ομως,οταν βαλαμε σε ενα φιλο μου παιχνιδια του ps2 οπως pes6 FFXII το μηχανημα κολλαγε οπως στο pc οταν δεν σηκωνει ενα παιχνιδι η καρτα γραφικων,Εχουμε firmware 1.6

More
25 Mar 2007 12:31 #29338 by Σπύρος Κλαουδάτος
Bρε ntelalis μου δεν με ενδιαφερει το backwards compat. Το site υπαρχει δες οτι θες. Εγω ενα παιχν θα βαλω στο PS3 και αυτο ειναι το GOW2 οταν ερθει.

Το Final Fantasy XII το παιζει με προβληματα.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Mar 2007 17:24 #29357 by a Guest