Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το PS3Break στα χέρια μου

More
15 Sep 2010 05:10 #78558 by uiplayer

Ήρθε σήμερα το πρωί στο σπίτι μου, πρώτη φορά γίνετε με παραγγελία από έξω να έρθει κατευθείαν εκεί. Είναι από καλό υλικό δεν έχει πάνω του ατέλειες είναι ακριβώς όπως το βλέπετε σε φωτογραφίες. Το μπλε μέρος είναι μεταλλικό, ενώ στην μία άκρη είναι διαφανές, για να φαίνεται το λαμπάκι, που δηλώνει ότι λειτουργεί. Από πάνω, όπως βλέπεται λέει "Upgrade", όταν θα το συνδέσετε στο υπολογιστή σας τότε θα αρχίσει να κάνει αναβάθμιση, απλά πατώντας το κουμπάκι που έχει από δίπλα. Ας πάμε τώρα στην λειτουργία του, τα βήματα είναι τα γνωστά που τόσο καιρό διαβάζουμε αν και θα τα γράψω αναλυτικά:

1. Για Fat: Κλείνουμε το διακόπτη από πίσω. Για slim: Βγάζουμε την μπρίζα.
2. Συνδέουμε το PS3Break στο PS3 μας.
3. Για Fat: Ανοίγουμε το διακόπτη από πίσω. Για slim: Βάζουμε την μπρίζα.
4. Και τέλος πατάμε σχεδόν ταυτόχρονα το "I/O" και το "eject"

Αυτό ήταν έχουμε το PS3 σε Debug Mode!!!
Τώρα κατεβάζουμε από εδώ τον manager και τον περνάμε "χύμα" σε ένα φλασάκι ή σε έναν εξωτερικό σκληρό(FAT32), το συνδέουμε στο PS3 και απλά το κάνουμε Install μέσα από δύο νέες επιλογές που άνοιξαν κάτω κάτω στην κατηγορία Games. Το μόνο που έμεινε να σας πω ότι απλά βάζετε το παιχνίδι τρέχετε τον manager πατάτε από τις επιλογές που θα σας βγάλει Back-up και για να παίξετε τις νόμιμες αντιγραφές που έχετε πρέπει να έχετε ένα γνήσιο παιχνίδι του PS3 μέσα όποιο και να είναι αυτό.

Το αγόρασα από εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Sep 2010 05:23 #79626 by mahone7
Βγήκε v1.1..
www.ps3break.com/Download.asp

Αν καταφέρεις και το κάνεις upgrade ενημέρωσε μας..

More
30 Sep 2010 10:26 #79974 by Marv B
Αληθεια πως παιζει φιλε uiplayer?
Το upgrade εγινε?
Με τα firmware upgrades και με το Online καποια διαφορα?

More
30 Sep 2010 10:55 #79975 by Spiroslp
Με το online gaming τι γίνεται; Λογικά σε κάνουν ban. Εγώ μέχρι στιγμής δεν το διακινδυνεύω.

More
30 Sep 2010 11:01 #79978 by Marv B

Spiroslp wrote: Με το online gaming τι γίνεται; Λογικά σε κάνουν ban. Εγώ μέχρι στιγμής δεν το διακινδυνεύω.

Εχω ακουσει οτι δεν υπαρχει προβλημα, αλλα και να υπαρχει, λογικα θα πρεπει να αφαιρεσεις το ps3break απο την κονσολα και να παιξεις οποιοδηποτε παιχνιδι θες οon line, αρκει να το χεις γνησιο.

More
30 Sep 2010 11:04 #79980 by thanasis
Παιδια αμα το αγορασετε και το βαλετε ξεχαστε το online....Κατευθειαν ban,και αποσω θυμαμαι εβγαλαν ενα update που το σταματαει αυτο οποτε...Αμα θελετε παρτε το και παιξτε ΜΟΝΟ offline...

More
23 Oct 2010 16:52 #82355 by DreaMNauT

8@no$ wrote: Παιδια αμα το αγορασετε και το βαλετε ξεχαστε το online....Κατευθειαν ban,και αποσω θυμαμαι εβγαλαν ενα update που το σταματαει αυτο οποτε...Αμα θελετε παρτε το και παιξτε ΜΟΝΟ offline...

Πολύ σωστος, δεν έχουν σπάσει το τελευταίο firmware νομιζω. Επίσης πριν λίγες μέρες βγήκε το ps3break 1.2 και κάποιοι το έχουν φέρει ήδη στην Ελλάδα. Είδα κάποιον νο το πουλάει στο insomnia kai sto www.chipchop.gr

To έχει πάρει κανείς?

More
25 Oct 2010 19:39 #82559 by rafor
Τιποτα δεν ειναι τελειο...Δυστυχως σε ολα τα παιχνιδια που κατεβαζεις, ακομα και στο pc ,δεν εχει multiplayer ,που ειναι ολα τα λεφτα.Στο single player , απλα βλεπεις τις δυνατοτητες του παιχνιδιου.Στο online mode, μπορεις και κανεις τη διαφορα, συν οτι δεν ξερεις τις αντιδρασεις του αντιπαλου!

More
28 Oct 2010 17:34 #82798 by superpapario deluxe
να σου 'πω ρε συ πόσο έχει συνολικά (+μεταφορικά+Φπα) για να το πάρεις?αν και το θεωρώ ανούσιο να το αγοράσω αυτή τη στιγμή με την τιμή που θα 'χει....παρόλα αυτα αν τα βάλω μισα-μισά με ΄΄ενα φίλο μου δε νομίζω να μου 'ρθει και πολύ έτσι δεν είναι :?: