Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Plus: Γενική συζήτηση/Νέες προσφορές

More
05 Feb 2021 21:42 - 06 Feb 2021 10:22 #245832 by Frazzle
Θα συμφωνήσω με το Σωτήρη εδώ, ασχέτως πλειοψηφίας ή ελλείψεων, το PS Plus εξυπηρετεί και τις 2 κονσόλες. Επίσης υπάρχουν χρήστες που διαβάζουν το forum που κατάφεραν να πάρουν την νέα κονσόλα και θα θέλουν να ενημερώνονται για τυχόν προσφορές ή ό,τι έχει να κάνει με το Plus.
Last edit: 06 Feb 2021 10:22 by Frazzle.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2021 20:54 #246095 by Γιάννης Παπαργυρίου
Το We Were Here δωρεάν για συνδρομητές PS Plus
Κατεβάστε το και κρατήστε το για πάντα στo PS4 ή PS5 σας.

Το We Were Here, ένα co-op Puzzle παιχνίδι του 2017 από την Total Mayhem Games είναι δωρεάν στο PS Store έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Το We Were Here είναι ένα online co-op παιχνίδι για δύο παίκτες που εκτυλίσσεται σε ένα εγκαταλελειμμένο κάστρο στην Ανταρκτική. Εσείς και ο συμπαίκτης σας έχετε χωριστεί. Ένας από τους δύο είναι κλειδωμένος σε μια μικρή περιοχή του κάστρου, ενώ ο άλλος θα πρέπει να περάσει από τα διάφορα δωμάτια προκειμένου να τον βρει. Ο τελικός σκοπός είναι να αποδράσετε από το κάστρο και για να το καταφέρετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά μέσω ενός σετ walkie-talkie. Στην διαδρομή θα επιλύσετε γρίφους μέσω της συνεργασίας σας. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα τεράστιο escape room, με κάθε παίκτη να αναλαμβάνει έναν μοναδικό ρόλο.

Λόγω των όρων της διάθεσής του We Were Here στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν θα μπορείτε να παίξετε co-op στην ίδια κονσόλα με κάποιο συμπαίκτη που βρίσκεται δίπλα σας αλλά μόνο online και εφόσον και οι δύο είστε συνδρομητές στο PS Plus.

More
11 Feb 2021 00:51 #246105 by Blood Prince
Για συνδρομητές PS Plus είναι δωρεάν ; Οχι για όλους ; Δεν πειράζει,έτσι και αλλιώς δεν με ενθουσιάζει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
11 Feb 2021 01:32 - 11 Feb 2021 01:37 #246106 by Frazzle
Μπορείς να το πάρεις και χωρίς PS Plus, απλά χρειάζεται PS Plus για να το παίξεις.
Last edit: 11 Feb 2021 01:37 by Frazzle.

More
10 Mar 2021 15:47 - 11 Mar 2021 20:01 #247617 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Black Ops – Cold War και Warzone: Δωρεάν περιεχόμενο μέσω του PS Plus  
Αποτελείται κυρίως από cosmetics.Λόγω της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ Sony και Activision, οι συνδρομητές του PS Plus έχουν δωρεάν διάφορα cosmetics για τα Call of Duty: Black Ops – Cold War και Call of Duty: Warzone.Το συγκεκριμένο περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για όλη την διάρκεια της Season 2 δηλαδή μέχρι την 1η Νοεμβρίου και περιέχει μεταξύ άλλων διάφορα weapon blueprints για το tactical rifle, operator skin για τον Baker, ένα epic weapon charm και διπλασιασμό του XP για μία ώρα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 11 Mar 2021 20:01 by Giorgos Tsolaridis.

More
24 Mar 2021 09:41 #248232 by Giorgos Tsolaridis
Play At Home 2021: Το Horizon Zero Dawn και δέκα indie games δωρεάν Για περιορισμένο χρονικό διάστημα.Σύμφωνα με το PS Blog και τον Jim Ryan,  το Horizon Zero Dawn και δέκα indie games θα είναι διαθέσιμα δωρεάν  για να τα κατεβάσετε για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στα πλαίσια του προγράμματος Play At Home για το 2021.Το Play At Home  ξεκίνησε φέτος προσφέροντας το Ratchet & Clank δωρεάν για PS4 , το οποίο είναι ακόμη διαθέσιμο δωρεάν μέχρι και το τέλος του μήνα. Το επόμενο κύμα από δωρεάν games έρχεται στις 25 Μαρτίου, ενώ από τις 19 Απριλίου θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και το Horizon Zero Dawn για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά όλη την λίστα.

More
05 Apr 2021 11:21 - 05 Apr 2021 11:25 #248874 by Giorgos Tsolaridis
Δωρεάν PS Plus games: Απρίλιος 2021 Το ήδη γνωστό Oddworld: Soulstorm και δύο games που θα το πλαισιώσουν.

Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν PS Plus games Απριλίου.
Πρόκειται για τα Days Gone, Oddworld: Soulstorm και Zombie Army 4: Dead War. Το νέο Oddworld ήταν ήδη γνωστό και τα άλλα δύο θα το πλαισιώσουν.

Όλα τα games θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 6 Απριλίου.

PS5
Oddworld: Soulstorm

PS4
Days Gone
Zombie Army 4: Dead War

Last edit: 05 Apr 2021 11:25 by Giorgos Tsolaridis.

More
05 Apr 2021 11:25 - 05 Apr 2021 11:26 #248875 by Blood Prince
Εγώ περιμένω να μάθω για τα νέα παιχνίδια της υπηρεσίας play at home...δεν μπορεί τον Απρίλιο να δώσουν μόνο το Horizon Zero Dawn αν και η αλήθεια είναι πως το επόμενο μεγάλο ΑΑΑ αναμένεται τον Μαϊο λογικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Apr 2021 11:26 by Blood Prince.

More
05 Apr 2021 11:31 #248878 by Giorgos Tsolaridis
Θα δείξει... Θα το μάθουμε αν είναι να πάρουμε κάτι έξτρα. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δοκιμάσω το Horizon Zero Dawn αν και το έχω ήδη σε retail μορφή που βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή (used) αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να παίξω γιατί μου έβγαζε error στο download

More
05 Apr 2021 11:34 #248880 by Blood Prince

Θα δείξει... Θα το μάθουμε αν είναι να πάρουμε κάτι έξτρα. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δοκιμάσω το Horizon Zero Dawn αν και το έχω ήδη σε retail μορφή που βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή (used) αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να παίξω γιατί μου έβγαζε error στο download
Τυχερός είσαι.Εγώ στο Horizon έχω πλατίνα.Από τις μέχρι τώρα προσφορές τα δύο "ΑΑΑ" που έχω να παίξω είναι τα Nathan Drake Collection και Ratchet & Clank.

[IMG

Peter Baylish