Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 Fan Test (Διωξτε τη σκονη)

More
09 Nov 2009 17:03 #64514 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τερμα η σκονη

Τελευταια ακουω απο πολλους φιλους του PS3, πως η κονσολα τους κανει πολυ θορυβο και εχει μαζεψει σκονη στο εσωτερικο. Υπαρχει λυση για το παραπανω προβλημα, η οποια ομως δεν ειναι 100% ασφαλης. Παρολα αυτα, ακολουθει ενα βιντεο, που σας δειχνει πως ακριβως να κανετε τα ανεμιστηρακια του PS3 να δουλεψουν στο φουλ, ωστε να διωξουν απο μεσα ολη τη σκονη.

[youtube:wdbxdocb]
[/youtube:wdbxdocb]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2009 13:41 #64566 by Μάνος Γρυπάρης
Video review:
- Εγώ περίμενα εσένα τον ίδιο πρωταγωνιστή.
- Τηλεόραση Insignia? Καλά, αυτά μόνο στην Αμερική υπάρχουνε.
- Πολύ..."καθαρό" βίντεο. Σε γιάφκα το γύρισε ο τύπος?
- Άμα σας χαλάσει το Playstation 3 και είστε μέσα στην εγγύηση, περιμέντε 2-3 μήνες να τελειώσει το stock των παλιών κονσολών και πηγαίντε το στην αντιπροσωπεία να πάρετε ένα Slim. Αμα σας ρωτήσουν πως χάλασε πες "δεν ξέρω. Πήγα διακοπές μια εβδομαδα, γυρισα και δεν αναβε".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jul 2011 22:31 #95702 by Αλέξανδρος Κωστάκης
δεν νομίζω πως πιάνει αν και τώρα είναι αργά (αφού το ps3 60gb χάλασε) πάντως δεν νομίζω να είναι τυχαίο που υπάρχει ως επιλογή, νομίζω γίνετε και στο slim

More
10 Aug 2011 15:47 #97288 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Η μπρορεις να κανεις οτι λεει η sony.με ενα μικρο ηλεκτρικο σκουπακι τραβασ την σκονη απ τους εξαερισμους.αφου εχασα το πρωτο μου ps3 καθαριζω το δευτερο ετσι μια φορα καθε δυο βδομαδες και το καλυπτω οποτε δεν παιζω.ελπιζω να αξιζει τον κοπο