Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έλεγχoς ανθεκτικότητας PS3

Poll: Πόσες φορες έχει χαλάσει το PS3 σας; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Μια
1 11.1%
Δύο
No votes 0%
Τρεις
No votes 0%
Τέσσερις
No votes 0%
Παραπάνω από τέσσερις
No votes 0%
Ποτέ! Το PlayStation 3 μου δεν νιώθει!
8 88.9%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
19 Sep 2009 12:38 #61200 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αλήθεια σας έχει χαλάσει ποτέ το PS3 σας; Αν ναι πόσες φορές; Σας το δέχτηκε η Sony πίσω;

Εμένα ποτέ και ελπίζω να μην χαλάσει ποτέ γιατί δεν θέλω να πάρω slim αντί αυτού που έχω τώρα... :armata-sunglasses:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2009 12:43 #61201 by thanasis
Eμενα δεν μου εχει χαλασει ποτε και ουτε που θελω....

More
19 Sep 2009 14:31 #61225 by Ρωμανός Βογιατζής
Oυτε έμενα έχει χαλάσει 1 χρόνο το έχω....!

More
19 Sep 2009 16:25 #61238 by Χρήστος Αρμυριώτης
Μέχρι τώρα (χτύπα ξύλο) δεν μου έχει χαλάσει ούτε μια φορά. Ξέρω όμως έναν φίλο μου που το πήρε πριν 2 χρόνια και το έχει αλλάξει μέχρι τώρα 3 φορές.

Τις δύο πρώτες φορές αντιμετώπισε πρόβλημα με τις θύρες usb που δεν λειτουργούσαν. Το πήγε στην αντιπροσωπεία της Sony στο Χαλάνδρι και του το άλλαξαν με βάση την εγγύηση. Την τρίτη φορά του είχε χαλάσει ο ανεμιστήρας και έβγαζε μία ένδειξη στο κεντρικό μενού ότι το μηχάνημα υπερθερμαίνεται. Ως εκ τούτου το PS3 έκλεινε μόνο του και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Τελικά του είπα να το πάω εγώ ο ίδιος μήπως και αλλάξει το γούρι. Μου έδωσαν μια άλλη κονσόλα και από τότε δουλεύει ρολόι! (Αυτό θα πει να είσαι Σαββατογεννημένος!) :razztongue:

More
20 Sep 2009 22:51 #61319 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Cristiano wrote: Μέχρι τώρα (χτύπα ξύλο) δεν μου έχει χαλάσει ούτε μια φορά. Ξέρω όμως έναν φίλο μου που το πήρε πριν 2 χρόνια και το έχει αλλάξει μέχρι τώρα 3 φορές.

Που να είχε και XBOX360 δηλαδή!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.