Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Playstation 3 Slim

More
28 Oct 2010 18:29 #82805 by superpapario deluxe
το μαύρο slim έχω βασικά δεν το 'ξερα ότι έχει και άλλα χρώματα...πάντως ούτως ή άλλως τη δουλειά του την κάνει... :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2011 21:12 #91732 by rabbit
Replied by rabbit on topic Playstation 3 Slim
έγω το slim πήρα ντάξει δν είναι τόσο όμορφο όσο το παλλιό αλλά την δουλειά του την κάνει

More
10 Apr 2011 13:49 #91934 by PaneDi
Replied by PaneDi on topic Playstation 3 Slim
Μετά απο YLOD της 60άρας μου (μετάνιωσα πραγματικά που την πείρα απο τους πρώτους) το πείρα και εγώ...το έχω 16 μήνες και είμαι πολύ ικανοποιημένος !

More
10 Apr 2011 14:25 #91939 by pinkerman
Replied by pinkerman on topic Playstation 3 Slim
παιδιά το ps3 το slim με τον 320gb σκληρό δίσκο είναι πολυ πιο ωραίο από το κανονικό!!!Μόλις το πήρα πρόσφατα και τα σπάει!!!Πάμε και για το xbox το slim!!!

More
12 Jul 2011 19:17 #95680 by Αλέξανδρος Κωστάκης
αγόρασα πρόσφατα ένα ps3 slim 320gb και τον πρώτο καιρό σε κάποια blue-ray που έβαζα έκανε θόρυβο κυρίως κατά την εισαγωγή των Blue-ray στο ps3 slim, τώρα δεν το κάνει, αλλά αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα, πολλές φορές όταν κλείνω το ps3 slim είναι ζεστό αυτό είναι φυσιολογικό αλλά λόγο αλλαγής θερμοκρασίας δημιουργείται συστολή - διαστολή με αποτέλεσμα να κάνει ξαφνικά έντονους θορύβους, το fat δεν είχε τέτοιο θέμα αναρωτιέμαι αν και εσείς έχετε ίδιο πρόβλημα ή κινδυνεύει το ps3 slim μου ?

More
12 Jul 2011 19:53 #95688 by Άγγελος Φασούλης
Συνήθως τα fat το αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό σου συμβαίνει μετά από πολύ ώρα παιχνιδιού;

More
12 Jul 2011 21:23 #95698 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Έχοντας το FAT 80 GB μπορώ να πω πως δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα ποτέ μου. Πάντως αφού είναι μέσα στην εγγύηση μπορείς άνετα να το αλλάξεις.

More
12 Jul 2011 23:10 #95710 by Αλέξανδρος Κωστάκης
δεν θέλω να το πάω για αλλαγή γιατί αυτό που πόλοι δεν ξέρουν είναι πως το ''καινούργιο'' ps3 που σου δίνουν είναι στην ουσία ένα επισκευασμένο ps3 κάποιου άλλου. Οσο για τα fat νομίζω το έγραψα, πως δεν είχα παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα

More
12 Jul 2011 23:52 #95718 by Άγγελος Φασούλης
Δεν είναι ανάγκη να το πας για αλλαγή. Πήγαινε το για έλεγχο.

More
13 Jul 2011 00:14 #95726 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Άπλα να μην ανησυχείς, αφού είναι στην εγγύηση οποιοδήποτε πρόβλημα και να έχει θα στο φτιάξουν και αν χρειαστεί θα σου αλλάξουν κονσόλα.