Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γκάλοπ: Ποια είναι η γνώμη σας για το Playstation 3?

Poll: Ποια είναι η γνώμη σας για το Playstation 3? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Το έχω ήδη και είμαι ευχαριστημένος
6 66.7%
Το έχω ήδη και δεν είμαι ευχαριστημένος
No votes 0%
Θα το αγοράσω, ακόμα κι αν η τιμή του μείνει ίδια
No votes 0%
Θα το αγοράσω μόνο αν πέσει η τιμή του
2 22.2%
Δεν πρόκειται να το αγοράσω ποτέ
1 11.1%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
03 Mar 2009 15:16 #51205 by Μάνος Γρυπάρης
Διανύουμε μία περίοδο στην οποία οι κάτοχοι PS3 φαίνεται ότι φέτος θα κάνουν απόσβεση της επένδυσής τους με τους νέους τίτλους που ετοιμάζονται για την κονσόλα της Sony...ή μήπως όχι?
Είστε κάτοχοι Playstation 3? Δεν είστε κάτοχοι Playstation 3? Αδιαφορείτε για τις κονσόλες? Ότι κι αν ισχύει εμείς θέλουμε την γνώμη σας για την ακριβότερη κονσόλα της αγοράς που έχει συζητηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.

Ψηφίστε στο παραπάνω γκάλοπ κάνοντας κλικ στην ανάλογη επιλογή. Κάντε το ίδιο και στο αντίστοιχο γκάλοπ της κεντρικής σελίδας του site. Μετά μπορείτε αν θέλετε να κάνετε και reply σε αυτό το topic για να αιτιολογήσετε την ψήφο σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2009 15:17 #51206 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εβαλα θα το αγορασω αν παεσει η τιμη του. Οχι δεν ειναι ακριβο εγω ειμαι τσιφουτης! :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Mar 2009 15:34 #51210 by Χρήστος Αρμυριώτης
Ναι μεν είμαι ευχαριστημένος με το PS3 αλλά μου τη σπάει που έχει πολύ lag στα online παιχνίδια. :evil:

Οι δυνατότητες του PS3 δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο και νομίζω ότι καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών gamers. Από τίτλους πάντως εκτός από τα ήδη μεγάλα hits όπως το Killzone 2, το Resident Evil 5 και το MGS4 περιμένω πως και πως το Tekken 6 και το God of War 3 που λογικά θα γίνουν ανάρπαστα.

Σίγουρα η τιμή του PS3 πρέπει να πέσει. Σχεδόν όλες οι κονσόλες γίνονται πιο φτηνές ενώ το Play συνήθως συνοδεύεται από 2ο controller ή από πακέτο παιχνιδιών.

More
03 Mar 2009 17:22 #51224 by Milkman14
Δεν ειμαι απλα ευχαριστημενος, ειμαι ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

More
03 Mar 2009 17:24 #51225 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ επέλεξα πως δεν θα το αγοράσω. Άμα βρω λεφτά προτιμώ είτε να πάρω ένα 360 για τα RPGάκια, είτε να κάνω την πολυπόθητη αναβάθμιση στο PC.

More
03 Mar 2009 18:05 #51229 by Stevepredator
Το έχω και είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά όλα τα ΛΕΦΤΑ και όχι απλά είμαι ξετρελαμένος αλλά μέχρι και donnation μου έρχεται να κάνω στη sony

Cause the only real predator is Stevepredator

More
03 Mar 2009 18:20 #51230 by Milkman14
Sony και ξερο ψωμι.ΤΕΛΟΣ...

More
03 Mar 2009 19:27 #51238 by ilias73

Milkman14 wrote: Δεν ειμαι απλα ευχαριστημενος, ειμαι ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνω,ολα τα λεφτα του τα αξιζει. Και φανταστητε οτι δεν εχουμε δει ακομα ολες της δυνατοτητες του.

More
03 Mar 2009 19:28 #51239 by ilias73

Stevepredator wrote: Το έχω και είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά όλα τα ΛΕΦΤΑ και όχι απλά είμαι ξετρελαμένος αλλά μέχρι και donnation μου έρχεται να κάνω στη sony

Μαζι σου κ εγω :!: :lol: :lol: