Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά PS3 και για χρήση media center

More
16 Aug 2008 18:44 #46090 by Μάνος Αλιμπέρτης
Aγαπητοι playstation users, μάλλον πως πλησιάζει η ώρα να γίνω και εγώ κάτοχος ενός Playstation 3 και εχω ορισμένα θέματα στο μυαλο μου που θέλω να με συμβουλέψετε...

Καταρχάς ξεκινάμε απο το γεγονός οτι δεν ειμαι σκληροπυρηνικος gamer (τα είπαμε στο topic του console wars).Δηλαδή παίζω

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2008 00:01 #46100 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κοιτα να δεις Ps3 δεν έχω, όμως παλιοτερα που σκόπευα να πάρω ενα είχα ψαξει πολυ το θέμα.

Πάμε στα απλα πρωτα:
Μοuse + Keyboard: Ναι σίγουρα μπορεις να τα βάλεις στις θύρες του Ps3 που θα πάρεις! Για να φανταστεις σε ενα FPS το Unreal Tournament 3 έχει επιλογη να βάλεις Keyboard και Mouse αρα πιστεύω πως θα γίνεται αυτο και σε αλλα παιχνιδια.

*.mkv= If you have obtained a file with the extension .mkv then you have a Matroska video/audio multimedia file Δεν ξερω που χρισημοποιηται καν! Δεν μπορω να βοηθήσω!

Το linux απο οσο γνωρίζω είναι νομιμο και αν ξερεις καποια πραγματα απο υπολογιστες και με σωστες οδηγιες περνιεται ευκολα(ετσι μου εχουν πει) εαν παλι βαριεσαι την διαδικασια τοτε κοιτα εδώ ή εδώ

Τo PSN είναι και στην Ελλαδα δωρεαν αν αξιζει δεν γνωριζω.. (Συμβουλη της μαμας: Αν κατι σου το δινουν τσαμπα, παρτο! :mrgreen: )

Άλλοι δεν εχουν ούτε την 24αρα σου και μαλιστα Full HD!! Μια χαρα εισαι! (ειναι η οθονη που ελεγες οτι θα παρεις;)

Ι hope i helped

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Aug 2008 00:13 #46101 by a Guest

IloveCONSOLES\ wrote: Τo PSN είναι και στην Ελλαδα δωρεαν αν αξιζει δεν γνωριζω.. (Συμβουλη της μαμας: Αν κατι σου το δινουν τσαμπα, παρτο! :mrgreen: )

More
17 Aug 2008 00:15 #46103 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SA7\ wrote:

IloveCONSOLES\ wrote: Τo PSN είναι και στην Ελλαδα δωρεαν αν αξιζει δεν γνωριζω.. (Συμβουλη της μαμας: Αν κατι σου το δινουν τσαμπα, παρτο! :mrgreen: )

Εχμμ.... συμπεριλαμβάνεται και το ξύλο???  :P

Σ'αρεσε ε;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Aug 2008 00:17 #46104 by a Guest
Άπαιχτο το βίντεο, άπαιχτο! Ούτε καν ήξερα οτι υπάρχει!

More
17 Aug 2008 00:36 #46109 by Μάνος Αλιμπέρτης
ILoveConsoles, σίγουρα μια χαρούλα ειναι η 24αρα, απλα για την απόλυτη απόλυτη εμπειρια πάμε σε παραπάνω ιντσες.

.mkv ειναι κωδικοποίηση/συμπίεση για το video ενος blu ray disk και παίζει σε απλα PCs έχοντας απλα και μονο το αρχειο...Ναι ναι, ειναι η οθόνη που ελεγα...Τελικα δεν αντιστάθηκα και υπέκυψα σ αυτη

More
17 Aug 2008 00:47 #46112 by Μπάμπης Χαραλάμπους

profitis\ wrote: ILoveConsoles, σίγουρα μια χαρούλα ειναι η 24αρα, Τελικα δεν αντιστάθηκα και υπέκυψα σ αυτη   :P  :P  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Να σου πω, πηγα σε ενος φίλου μου το σπιτι και ειχε αγορασει μια 20' αρα samsung και να σου πω την αλήθεια ενοχλήθικα απο την απόσσταση που είχε βαλει την οθόνη απο την καρεκλα αν και παρολα αυτα μ'αρεσε το ολο μεγεθος! Αληθεια ποσο μακρια εχεις την οθονη απο την θεση σου;

More
17 Aug 2008 21:01 #46182 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Αντε με το καλο να ερθεις στο κλαμπ...Να παιζουμε Online και κανα PS8

More
18 Aug 2008 12:27 #46201 by Μάνος Αλιμπέρτης

IloveCONSOLES\ wrote:

profitis\ wrote: ILoveConsoles, σίγουρα μια χαρούλα ειναι η 24αρα, Τελικα δεν αντιστάθηκα και υπέκυψα σ αυτη   :P  :P  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Να σου πω, πηγα σε ενος φίλου μου το σπιτι και ειχε αγορασει μια 20' αρα samsung και να σου πω την αλήθεια ενοχλήθικα απο την απόσσταση που είχε βαλει την οθόνη απο την καρεκλα αν και παρολα αυτα μ'αρεσε το ολο μεγεθος! Αληθεια ποσο μακρια εχεις την οθονη απο την θεση σου;

Tην 24αρα την έχω περίπου στο 1 μέτρο απο τη καρέκλα χωρις ομως να κάθομαι σκυφτός αλλα κανονικα η πλάτη μου να ακουμπάει τη πλάτη της καρέκλας.

Εφοσον μάλλον πως θα ξαναμετακομίσω πάλι

More
18 Aug 2008 12:29 #46202 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν το γνωρίζω! Αλλα θα κάνω και εγω μια ερώτηση. Γίνεται να εγκσαταστησει κανεις Game για PC στα YT linux του PS3?