Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Psp Hacks .::Help::.

More
09 Feb 2008 20:01 #40422 by Χρήστος Αρχοντάκης
Ti?Υπαρχει τετοιο μαγαζι????
Ναι μπορεις.Οσους οδηγους εχω δει ολοι λενε για την εκδοση 1,5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2008 20:30 #40423 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ναι φιλε! Υπαρχει και δεν είναι μονο 1!!! επισης το ενα απο τα δυο που εχω βρει μου εχει πει πως χακαρει και λαιτ αλλα είναι λιγο ακριβο..............Λεω ομως να κρατησω για λιγο καιρο μυστικο τα μαγαζια γιατι αν τα πω μου φαινεται θα πανε να τα παρουν αλλοι τα PSp και δεν θα μεινει τιποτα για μενα!!!... :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Feb 2008 10:32 #40428 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic Psp Hacks .::Help::.

BeCaUsE\ wrote: erotisi mporo na kano update to psp vazontas to arxeio mesa stin karta? i 8elei anagastika na agoraso kalodio?

Εάν έχεις συνδέσει το psp με ασύρματο δύκτιο, μπορείς να πας στο ''PsP Update'' στα μενού και να πατίσεις. Μετά θα σου εμφανιστεί ενα αρχείο στο Memory stick το πατάς και αρχίζει

More
13 Feb 2008 16:31 #40482 by Χρήστος Αρχοντάκης
Λοιπον παιδες βρηκα τον παραδεισο για το psp.
www.pspgr.uni.cc
Θα βρειτε οτι θελετε εκει.Εχει ενα σωρο οδηγους.Ειναι επισημο site για το psp.
Απο αυτα που διαβασα καταλαβα πως η διαδικασια ειναι πιο πολυπλοκη απο οτι μοιαζει.Ειδα πραγματα τα οποια δεν τα ηξερα.Λοιπον καλο downgrading.Αν και που ειπα εγω αλλα και το λεει και στο εν λογο ιστοτοπο οτι υπαρχει 0,001% η κονσολα να κολλησει για τα καλα.

More
14 Feb 2008 15:52 #40521 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Λοιπον επιβεβαιωθηκα! Επικοινώνησα με τον καταστηματάρχη ή καποιο υπάλληλο τελοςπάντων και μου είπε πως πουλάνε PSP Lite με Custom Firmware + Memory Stick Pro Duo 2GB με 205€!! To Custom Firmware ειναι το Version 3.90 M33 που είναι φανερα πιο προσφατο απο το 1.5 και μπορεις να περνας μεσα στο psp Homebrew applications, ISO, CSO games με την χρηση USB. Τωρα δεν ξερω εαν hackarei και PSP που δεν τα χεις αγορασει απο αυτον..

Παρτε το link του site: www.ebw.gr

Το link μαζι με το PSP www.ebw.gr PSP + 2GB Memory Stick PRO Duo

Και το e-mail του καταστηματος μιας που το in site κεντρο επκοινωνιας δεν λειτουργει: info@easybuyworld.com

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.