Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Calling All Cars!

More
23 Jun 2007 21:18 #33737 by Georgios Liatopoulos
Θέλω να πάρω αυτό το γνωστό πλέον παιχνιδάκι. Το Ps3 όμως έχει τα γνωστά προβλήματα που σε κόβουν από το store.

Ο Σπύρος είχε πεί κάποια στίγμή οτι από αμερίκή γίνετε. Αν κατεβάσω την αμερικάνη έκδοση θα μπορώ να το πάιζω με το ελληνικό acount μου στους ευρωπαικούς server online; Κατάφερα να κάνω account με ψεύτικη διεύθυνση και με τη δική μου κάρτα. Μην το αγοράσω τσάμπα όμως

Αν δηλώσεις Αγγλία δεν σε αφήηνουν να περάσης Ελλήνική κάρτα; Ξέρετε; Μην ψάχνω να βρω διεύθυνση τσάμπα.

Αν ξέρει κάποιος ας βοηθίσει σας παρακαλώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jun 2007 00:51 #33747 by nm
Replied by nm on topic Calling All Cars!
Giorgo me mia propliromeni apo ti Eurobank apo US Store eisai ok...

P.S. Sou esteila pm :D

More
24 Jun 2007 10:43 #33756 by Georgios Liatopoulos
Το πέρνεις αλλά με ποιούς μπορείς να παιξεις Online μετα;

More
24 Jun 2007 12:58 #33762 by Σπύρος Κλαουδάτος
Tσιμπα μια προπληρωμενη της Eurobank η μια οποιαδηποτε πιστωτικη mastercard και αγοραζεις οτι θες απο US Store. Απο κει και περα παιζεις με οποιονδηποτε στον κοσμο.

Φυσικα πρεπει να κανεις Αμερικανικο λογαριασμο με αληθινη Αμερικανικη διευθυνση που μπορεις να βρεις πανευκολα.

More
25 Jun 2007 23:43 #33832 by Georgios Liatopoulos
Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει το παιχνίδι Online; Μου φαίνεται ότι λείπει κάτι!

Δεν έχει καθόλου ranking και έχει ελάχιστο κόσμο. Γιατί τόσο σκέτο και τόση ξηρασία;