Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 Jailbreak

More
18 Jan 2011 22:18 #88054 by eliminator
Replied by eliminator on topic PS3 Jailbreak

bond wrote:

Δεν μπορούν όλοι να παραγγείλουν απο το εξωτερικό αλλα και στην περίπτωση που θα μπορούσαν οι διαφορές στις τιμές είναι μηδαμινές. Θα ήθελα να μου δείξεις κάποια ιστοσελίδα πάντως ώστε να μπορέσω να κρίνω.

γενικα οι διαφορες ειναι απο 10 μεχρι και 30€ μπορει και παραπανω. μηδαμινες ειναι μονο στα καινουργια παιχνιδια που μολις τωρα κυκλοφορυσανκαθως ποτε δεν ξεπερνουν τα 10€ . εδω ειναι μια προσφορα ενος μαγαζιου απο εξωτερικο www.zavvi.com/offers/games-for-10/xbox-360.list

Μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου βρεις μια ομοια ιστοσελιδα με παιχνιδια ps3?
Αν ειναι τοσο φτηνα γιατι οχι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2011 00:30 #89882 by Μάνος Γρυπάρης

Η Sony κέρδισε τους hackers

Η πρώτη μάχη της Sony εναντίον του Geohot και των Fail0verflow ήταν νικηφόρα.

Η πρώτη αγωγή της Sony εναντίον των hackers που έσπασαν την ασφάλεια του Playstation 3 ήταν επιτυχής, καθώς ο δικαστής αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Ιαπωνικής εταιρείας για περιοριστικά μέτρα εναντίον του George Hotz (Geohot) ώστε να μην μπορέσει μελλοντικά να ξαναhackέψει την κονσόλα. Αυτό προϋποθέτει ότι ο hacke, θα πρέπει να επιστρέψει στο νομικό τμήμα της Sony όλους τους υπολογιστές του, καθώς και οποιονδήποτε σκληρό δίσκο ή άλλο μέσο αποθήκευσης διαθέτει, εντός 10 εργάσιμων ημερών. Βέβαια το διάστημα αυτό είναι υπερ-αρκετό έως ότου ο Geohot κάνει backup την δουλειά του. Ως εκ τούτου, ο δικαστής αποδέχτηκε τελικά τον ισχυρισμό της Sony ότι το jailbreak μπορεί να της αποφέρει άμεση και μεγάλου εύρους ζημιά.

Στον αντίποδα, η νομική πλευρά του Ηοtz αναφέρει ότι τα security keys του Playstation 3 είναι ήδη διαθέσιμα online. Ισχυρίζεται δηλαδή ότι το κακό έγινε και ότι δεν μπορούν να βλάψουν περαιτέρω την Sony. Στο όλο κόλπο εμπλέκεται και η ομάδα FAIL0VERFLOW, η οποια αποτελείται από τέσσερις hackers που ξεκίνησαν πρώτοι την απόπειρα hacking του PS3, πριν την ολοκληρώσει ο 21 ετών Αμερικανός προγραμματιστής.

Στο εξής μένει να δούμε αν η Sony θα εξαλείψει τα προβλήματα του jailbreak με μελλοντικά firmware upgrades. Είναι πολύ πιθανό ότι θα στοχεύσει με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον να περιορίσει μερικά ή ολικά την πρόσβαση στο Playstation Network. Για να το κάνει όμως αυτό θα έπρεπε σε κάθε περίπτωση να θέσει εκτός τον Geohot, κάτι που όπως όλα δείχνουν το έκανε πράξη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Mar 2011 23:42 #90722 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sony αποκτάει τις IP όσων παρανομούν
Προχθές η Sony δικαιώθηκε σε νέο δικαστήριο. Τις παραδόθηκαν όλες οι IP όσων συνδέθηκαν στο site του Geohot και κατέβασαν το Jailbreak.

Με απλά λόγια, η Sony θα μπορέσει έτσι να βρει τηλέφωνα, ονόματα, διευθύνσεις και στοιχεία όσων έπραξαν το παραπάνω και να μπορέσει έτσι να τους κάνει Ban από το PS Network.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Mar 2011 14:55 #90747 by Γιάννης Παναγιωτίδης
μα καλά, εγώ μπορεί να συνδέθηκα και να το κατέβασα αλλά να μην το χρησιμοποίησα. θα κάνουν μπαν και εμένα?

More
11 Mar 2011 09:30 #90803 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν νομιζω να το κανουν αυτο φιλε μου. Θα πέσουν πολλές μηνύσεις... Μπορει κάποιος για παραδειγμα να κατεβασε το περιέχομενο του site και επιπλέον να το χρησιμοποίησε. Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως έγινε κάτι παράνομο! Μπορεί για παραδειγμα να ήθελε κάποιος να περάσει αυτά τα αρχεία για να επαναφέρει το Instal Other OS που η ιδια η Sony το διαφήμιζε και μετα το αφαιρεσε! :evil:

Αυτά που κάνει η Sony είναι γελοιότητες. Ας το κανει όπως το εκανε η Microsoft. Σε βλέπουν να παίζεις online με πειρατικό game; Instant Ban, πόσο δύσκολο είναι δηλαδή;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Mar 2011 13:17 #90808 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: Αυτά που κάνει η Sony είναι γελοιότητες. Ας το κανει όπως το εκανε η Microsoft. Σε βλέπουν να παίζεις online με πειρατικό game; Instant Ban, πόσο δύσκολο είναι δηλαδή;

Ποιος θα κάτσει να παρακολουθεί το πότε εμφανίζεται πειρατικό λογισμικό; Ξέρεις αυτό θέλει moderators(καλή ώρα). Αυτοί οι mods όμως θέλουν και πληρωμή. Και σε περίοδο κρίσης, μόνο λεφτά δεν μπορεί να δίνει η Sony για mods.

More
11 Mar 2011 19:29 #90845 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εμμμ επίσης υπάρχουν και αυτοματοποιημένα προγραμματα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Apr 2011 02:30 #91566 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Geohot "την έκανε"!

Ο διάσημος hacker έφυγε στην Λατινική Αμερική!

Ο George Hotz είναι ως γνωστόν ο hacker που κατάφερε να σπάσει την ασφάλεια του Playstation 3. Μετά όμως από την αγωγή που κατέθεσε η Sony και την οποία κέρδισε, ο Αμερικανός όφειλε να επιστρέψει όλους τους σκληρούς του δίσκους. Αυτός όμως απ' ότι φαίνεται αφαίρεσε πολύτιμα αρχεία, τα μετέφερε σε άλλο σκληρό και εγκατέλειψε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήδη έχει φτάσει στην Λατινική Αμερική και προφανώς θα πίνει ήδη...tequila κάτω από το σομπρέρο του.

Η δικαστική υπόθεση για τον Geohot δεν είχε τελειώσει οριστικά. Με μία προσεκτική εξέταση του εισαγγελέα σε συνεργασία με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της Αμερικής, η Sony ανακάλυψε ότι ο νεαρός διέθετε account στο Playstation Network, κάτι που είχε αρνηθεί στην αρχική κατάθεσή του. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο Hotz είχε τέσσερα Playstation 3 στην κατοχή του. Ένα από αυτά αγοράστηκε τον Φεβρουάριο του 2010, ενώ στις 10 Μαρτίου του ίδιου έτους δημιουργήθηκε το nickname "blickmanic", με το οποίο έγινε και το δημοφιλές jailbreak.

Ο George Hotz είχε ανακοινώσει δημόσια ότι "Όσοι εκ των Sony, Microsoft, Nintendo θέλουν να προστατεύσουν τις κονσόλες τους ας επικοινωνήσουν μαζί μου". Όσοι όμως περίμεναν ότι η Sony θα προσλάμβανε τον Geohot στο δυναμικό της τελικά γελάστηκαν. Τώρα, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ο hacker είτε θα ζήσει για πάντα στην αφάνεια, είτε θα συλληφθεί και θα σταλεί πίσω στη χώρα του για να συνεχιστεί η δίκη της υπόθεσης.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Apr 2011 15:28 #91577 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Α το παλικάρι...
αλλά δεν κατάλαβα γιατί έφυγε.

More
10 Apr 2011 14:27 #91940 by pinkerman
Replied by pinkerman on topic PS3 Jailbreak
Ρε παιδιά εγώ θέλω να μου πεί κάποιος το εξής:
Το jailbreak θεωρείται οτι παραβιάζεις τους όρους της εγγύησης του PS3 και άρα χάνεις την εγγύηση?πείτε γιατί θέλω να το σπάσω!!!