Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Store: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
01 Jul 2017 01:10 - 02 Jul 2017 03:08 #200759 by Grigoris
Ποτε ξεκινανε οι summer sales της Sony?

Κατι δηλαδη σαν τις ultimate summer sales της Microsoft.

Και γιατι δεν δεχεται τον paypal λογαριασμο μου το usa psn id μου ενω στο ελληνικο psn id μου το εχει δεχτει κανονικα?
Και ουτε την καρτα δεχεται.

Γιατι συμβαινει αυτο?
Μηπως επειδη ειναι ελληνικα και τα δυο και τα βλεπει και υπαρχει περιορισμος κλεδωμα σε αμερικανικα psn id να μην δεχονται ελληνικες καρτες και paypal acc?
Last edit: 02 Jul 2017 03:08 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2017 14:24 #200818 by Μάνος Γρυπάρης
Έχουν ξεκινήσει εκπτώσεις και στο PSN, απλά δεν γνωρίζουμε αν θα γίνουν μαζικές εκπτώσεις σε όλα τα games. Γίνονται σε συγκεκριμένα.

Οσο για τις κάρτες γνωρίζω ότι σε ελληνικό PSN account ειναι συμβατές οι ελληνικές κάρτες, σε Αμερικάνικο οι Αμερικάνικες κτλ. Για χρήση κάρτας από άλλη χώρα μάλλον πρέπει να μιλήσεις με το support της Sony.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
02 Jul 2017 16:25 - 02 Jul 2017 16:26 #200838 by Grigoris
Βρηκα τη λυση.
Λιγο μπελαλιδικη αλλα δουλευει.

Αφου φτιαξετε το αμερικανικο ή ασιατικο psn id λογαριασμο σας στη κονσολας σας και εννοειτε το δηλωσετε σαν primary account(Μπορειτε μεχρι 16 σε μια κονσολα) τοτε πρεπει να αγορασετε απο τα γνωστα μεροι αμερικανικες ή ασιατικες καρτες που στην ουσια ειναι κωδικοι που τους κανετε redeem στο αντιστοιχο psn store και μετα αγοραζεται οτι θελετε.

Απο το λιγο που το εψαξα το Αμερικανικο ειναι το καλυτερο psn store με τις καλυτερες προσφορες γενικοτερα, δειτε εδω .
Εγω τσιμπισα το god of war 3 remastered με 6 δολαρια.
Last edit: 02 Jul 2017 16:26 by Grigoris.

More
02 Jul 2017 19:02 #200848 by petros
Πλακα μου κάνεις.Καλά γίνεται το υπάρχον psn account να το κάνω αμερικάνικο;Θα είναι πράγματι μεγάλη ευκαιρία αν γινόταν αυτό αφού οι προσφορές είναι διαφορετικές.

More
02 Jul 2017 20:16 - 03 Jul 2017 02:32 #200858 by Grigoris
Οχι δεν μπορεις να αλλαξεις το region ενος ηδη υπαρχον psn id account.
Μακαρι να μπορουσες.

Αν θες μπορεις πολυ απλα να φτιαξεις νεο psn id account και να του δηλωσεις εξ' αρχης Aμερικη ή Aσια.
Last edit: 03 Jul 2017 02:32 by Μάνος Γρυπάρης.

More
04 Jul 2017 20:22 #200987 by Angel
PlayStation Store: 4/7/2017

Αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το πρώτο game του PlayLink στο PS4. Ονομάζεται That's You! και είναι ένα κοινωνικό game όπου εσείς και μέχρι πέντε φίλοι σας θα ανακαλύψετε τι πραγματικά σκέφτεστε ο ένας για τον άλλο. Θα χρειαστεί να απαντήστε σε πάνω από 1.000 ερωτήσεις, να συναγωνιστείτε στη ζωγραφική, να τραβήξετε selfies και πολλά ακόμα. Νικητής είναι εκείνος που θα καταλάβει καλύτερα τί εκνευρίζει τους συμπαίκτες του. Δεν απαιτούνται χειριστήρια Dualshock 4, μόνο ένα smartphone ή tablet για να συνδεθείτε με την τηλεόρασή σας.

Τα μέλη του Playstation Plus! μπορούν να κατεβάσουν το That's You! από σήμερα σαν μέρος της εγγραφής τους, χωρίς επιπλέον κόστος. Οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι την Τετάρτη, όπου και θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Δείτε όλες τις νέες προσθήκες πατώντας εδώ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
08 Jul 2017 04:52 #201315 by petros
Tο έχει αγοράσει κανείς; Αξίζει;

More
11 Jul 2017 16:14 #201709 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
PlayStation Store: 11/7/2017

Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Minecraft: Story Mode season 2, Serial Cleaner και πολλά ακόμα games.

Μια δεκαετία μετά την αρχική κυκλοφορία του στο PS2, το Final Fantasy XII επιστρέφει με ένα remaster για το PS4. Επιστρέψτε σε αυτό το RPG-ορόσημο με το The Zodiac Age, το οποίο περιλαμβάνει ανανεωμένα γραφικά και soundtrack, ένα νέο Trial Mode και ένα αναδιαμορφωμένο Job system.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

More
11 Jul 2017 19:54 #201743 by petros
Έχω το final fantasy 13 -15 και μου άρεσαν πολύ σαν πρώτα που έχω παίξει. Για το final fantasy 12 έχω ακούσει καλά λόγια που σημαίνει θα του ρίξω μια ματιά όταν βγει.

More
18 Jul 2017 15:04 - 21 Jul 2017 02:02 #202301 by Πιέρρος Φουστέρης
PlayStation Store: 18/7/2017

Αυτή την εβδομάδα αναμένονται πολλές νέες κυκλοφορίες στο Playstation Store. Για αρχή, το πρωτότυπο First-Person Shooter Superhot θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μια βασική και μια για VR. Στο Superhot ο χρόνος σταματάει όταν σταματήστε να κινείστε, δίνοντάς σας το περιθώριο να σχεδιάσετε την επόμενή σας κίνηση. Μια άλλη αξιοσημείωτη κυκλοφορία είναι το open-world adventure Yonder: The Cloud Catcher Chronicles. Θα εξερευνήσετε το νησί της Gemea το οποίο έχει αλλαγές καιρού, εποχών, οχτώ διαφορετικά περιβάλλοντα, διάφορα είδη ζώων και πολλά ακόμα.

Επιπλέον, θα δείτε το Orcs Must Die! Unchained, το νέο RPG της Square Enix Children of Zodiarcs και πολλά ακόμα.

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες προσθήκες στην σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 21 Jul 2017 02:02 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: petros