Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπάρχει κάποιος διαγωνισμός για PS3?

More
25 Mar 2007 13:32 #29340 by ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
RE PAIDES THELO POLI ENA PLAYSTATION3 ALLA DEN EXO TA LEFTA MIPOS KANIS XEREI KANA DIA GONISMO ME EPATHLO TO PLAYSTATION3 SAS PLIZARO

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Mar 2007 16:34 #29350 by Aggelidis Aggelos
Έχει αυτή την στιγμή η Inpress της κυριακής σε κλήρωση 10 playstation3!!!
Tρέξε!!!

More
25 Mar 2007 17:27 #29359 by klepidsa
xerete kamia alli giati thn inpress then tin empisteuomai

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Mar 2007 18:36 #29366 by a Guest
δηλαδή υπολογίζεις να πάρεις playstation 3 μέσω διαγωνισμού?

More
31 Jan 2009 22:12 #50227 by Nikos Haniotis
μπα, αδικος κοπος

More
02 Mar 2009 02:14 #51124 by Γεράσιμος Βαγγής
χαχ γελάτε το, εγω έτσι πηρα ps1 παντως οταν πηγαινα δημοτικο.. :P

τα κλαμματα πηγα να βαλω απο την χαρα μου xD

More
02 Mar 2009 02:23 #51127 by Μπάμπης Χαραλάμπους

KaiZeR wrote: χαχ γελάτε το, εγω έτσι πηρα ps1 παντως οταν πηγαινα δημοτικο.. :P

Εμενα παλια ειχε παρει τηλέφωνο ο αδερφός μου στο Juniors TV (τοτε) για να παίξει σε ενα τηλεπαιχνιδι οπου 1 στους 100 κερδιζει ενα GameBoy και κερδισε (με το νουμερο 10 στην συμμετοχη)! Εγω την επομενη μολις μερα τηλεφωνησα και κερδισα και εγω ενα GameBoy (με το νουμερο 6). Ειναι απλα να εχεις τυχη...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Mar 2009 02:35 #51130 by ilias73

IloveCONSOLES wrote:

KaiZeR wrote: χαχ γελάτε το, εγω έτσι πηρα ps1 παντως οταν πηγαινα δημοτικο.. :P

Εμενα παλια ειχε παρει τηλέφωνο ο αδερφός μου στο Juniors TV (τοτε) για να παίξει σε ενα τηλεπαιχνιδι οπου 1 στους 100 κερδιζει ενα GameBoy και κερδισε (με το νουμερο 10 στην συμμετοχη)! Εγω την επομενη μολις μερα τηλεφωνησα και κερδισα και εγω ενα GameBoy (με το νουμερο 6). Ειναι απλα να εχεις τυχη...

Φοβερος,εγω δεν εχω κερδισει ουτε καραμελα :!: :!: Παντα τετοια σου ευχομαι.

More
02 Mar 2009 14:25 - 02 Mar 2009 15:06 #51141 by Milkman14

IloveCONSOLES wrote: Εμενα παλια ειχε παρει τηλέφωνο ο αδερφός μου στο Juniors TV (τοτε) για να παίξει σε ενα τηλεπαιχνιδι οπου 1 στους 100 κερδιζει ενα GameBoy και κερδισε (με το νουμερο 10 στην συμμετοχη)! Εγω την επομενη μολις μερα τηλεφωνησα και κερδισα και εγω ενα GameBoy (με το νουμερο 6). Ειναι απλα να εχεις τυχη...

Να σου πω,IloveCONSOLES,δεν μας χαριζεις και σε εμας λιγο απο την τυχη σου μηπως δουμε ασπρη μερα :lol: :lol:
Last edit: 02 Mar 2009 15:06 by Milkman14.

More
02 Mar 2009 14:44 #51143 by ilias73

Milkman14 wrote:

IloveCONSOLES wrote: Εμενα παλια ειχε παρει τηλέφωνο ο αδερφός μου στο Juniors TV (τοτε) για να παίξει σε ενα τηλεπαιχνιδι οπου 1 στους 100 κερδιζει ενα GameBoy και κερδισε (με το νουμερο 10 στην συμμετοχη)! Εγω την επομενη μολις μερα τηλεφωνησα και κερδισα και εγω ενα GameBoy (με το νουμερο 6). Ειναι απλα να εχεις τυχη...

Να σου πω,IloveCONSOLES,δεν μας χαριζεις και σε εμας λιγο απο την τυχη μηπως δουμε ασπρη μερα :lol: :lol:

Ετσι,ετσι!!