Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sony: Γενική Συζήτηση

More
05 Dec 2020 18:26 #241944 by Giorgos Tsolaridis
Sony: "Η Ιαπωνική αγορά είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς"
Ο Jim Ryan πήρε θέση στους "ανακριβείς" σχολιασμούς για την απομάκρυνση της εταιρείας από τις ρίζες της.

Ο Jim Ryan, διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, πήρε θέση στους ισχυρισμούς που θέλουν την εταιρεία να μην δίνει αρκετή βαρύτητα στην αγορά της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με αναφορά του GamesRadar, ο Jim Ryan μίλησε στο Edge για το πόσο σημαντική είναι η Ιαπωνία για την εταιρεία. Η συνέντευξη έρχεται μετά από την αλλαγή των ιδιοτήτων των κουμπιών "X" και "O" του DualSense στην Ασία. Προηγουμένως στην Ασία το κουμπί "O" χρησιμοποιούταν για την επιβεβαίωση, σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπό κόσμο που το κουμπί επιβεβαίωσης ήταν το "X". Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, η Sony έχει βάλει σε δεύτερη προτεραιότητα την Sony Japan δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην αγορά της Αμερικής, μετά από χαμηλές πωλήσεις του PS4 στην χώρα.

O διευθύνων σύμβουλος της Sony δήλωσε: "H στάση της Sony στο ζήτημα είναι ότι η αγορά της Ιαπωνίας είναι εξαιρετικά σημαντική. Δεν έχουμε υπάρξει περισσότερο ενθουσιασμένοι όσον αφορά το Ιαπωνικό community ανάπτυξης video games εδώ και πολλά χρόνια. Είδαμε μεγαλύτερο βαθμό αφοσίωσης από τις Ιαπωνικές εκδότριες εταιρείας στο δεύτερο κύκλο του PS4. Αυτό συνεχίζει και ενισχύεται και στο PS5. Ακούω διάφορα σχόλια τα οποία δεν είναι ακριβή, η Ιαπωνία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για εμάς και ως η χώρα ίδρυσης της Sony συνεχίζει να είναι πολύ σημαντική για εμάς."

O Jim Ryan επισήμανε επίσης ότι η εταιρεία συμπεριλαμβάνει πολλά video games από Ιαπωνικές εταιρείας ανάπτυξης στα showcases της, συμπληρώνοντας ότι η Sony κυκλοφόρησε το PS5 σε Ιαπωνία και Αμερική την ίδια ημέρα. Το 2016 το παράρτημα της Sony που ασχολείται με τα video games ονομάστηκε Sony Interactive Entertainment και τα κεντρικά γραφεία μεταφέρθηκαν από το Tokyo της Ιαπωνίας, στο San Mateo της California.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2020 19:27 #242567 by Giorgos Tsolaridis
Sony, Nintendo και Microsoft συνεργάζονται για να προσφέρουν ασφαλέστερη εμπειρία gaming στους παίκτες

Καθώς όλο και περισσότερα games υποστηρίζουν cross-play.

Η Sony ξεκίνησε μία συνεργασία με τις Nintendo και Microsoft με σκοπό να κάνουν την gaming εμπειρία των παικτών ασφαλέστερη τώρα που όλο και περισσότερα games μοιράζονται τις ίδιες κοινότητες, μέσω του cross-play.

Σύμφωνα με μία ανάρτηση του Xbox Wire, οι τρεις εταιρείες πιστεύουν ότι όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα να έχουν τις καλύτερες κοινωνικές gaming εμπειρίες, όπου ο σεβασμός και η ασφάλεια τους αφορούν όλους. Το εγχείρημα θα γίνει με την βοήθεια προηγμένης τεχνολογίας, υποστήριξη του community και επίβλεψη.
Ο αντιπρόεδρος των επιχειρήσεων Xbox, Dave McArthy είπε ότι η συνεργασία αυτή έχει τρεις σκοπούς:

- Οι γονείς και οι παίκτες να μπορούν να καταλάβουν και να ελέγξουν τις gaming εμπειρίες.

- Δεσμευόμαστε στο να συνεργαστούμε με την βιομηχανία, το νομικό σύστημα και τις κοινότητές μας για να βελτιώσουμε την ασφάλεια των χρηστών.

- Αναλαμβάνουμε την ευθηνή να κάνουμε τις πλατφόρμες μας όσο το δυνατόν ασφαλέστερες για όλους τους παίκτες.

"Η προστασία των παικτών είναι δύσκολη σε έναν ψηφιακό και άμεσα συνδεδεμένο κόσμο. Η συνεργασία αυτή κάνει επίσημη την δέσμευσή μας στο να δουλέψουμε μαζί για να βελτιώσουμε την ασφάλεια και επιβεβαιώσουμε ότι το gaming είναι για όλους. Η βιομηχανία του gaming έχει κάνει πολλές προσπάθειες στο να προστατέψει τους παίκτες, όμως καταλαβαίνουμε ότι καμία εταιρεία δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες μόνη της".

More
17 Dec 2020 00:57 #242583 by Antonis pap
Παιδιά μια ερώτηση λίγο έως πολύ άκυρη βέβαια , γέμισε το PS4 slim μου και θέλω να πάρω ένα εξωτερικό .
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει αν ο παρακάτω κάνει ?
www.kotsovolos.gr/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb...so-memory-case-320gb-usb-30-25

More
17 Dec 2020 09:31 #242586 by Giorgos Tsolaridis

Antonis23 wrote: Παιδιά μια ερώτηση λίγο έως πολύ άκυρη βέβαια , γέμισε το PS4 slim μου και θέλω να πάρω ένα εξωτερικό .
www.kotsovolos.gr/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb...so-memory-case-320gb-usb-30-25

'Εχω ακριβώς τον ίδιο στην έκδοση του 1ΤΒ. Θα είσαι εντάξει.
Aν έχεις απορία για την σύνδεσή του, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο

The following user(s) said Thank You: Antonis pap

More
17 Dec 2020 14:20 #242632 by Antonis pap
Σε ευχαριστώ πολυ
The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

More
17 Dec 2020 14:54 #242634 by Blood Prince

Antonis23 wrote: Παιδιά μια ερώτηση λίγο έως πολύ άκυρη βέβαια , γέμισε το PS4 slim μου και θέλω να πάρω ένα εξωτερικό .

Πιστεύω πως κάνει.Εγώ ευτυχώς έχω το PS4 Slim 1 TB και δεν έχει γεμίσει μέχρις στιγμής.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Antonis pap

More
18 Dec 2020 09:26 #242652 by Giorgos Tsolaridis

Blood Prince wrote:
Πιστεύω πως κάνει.Εγώ ευτυχώς έχω το PS4 Slim 1 TB και δεν έχει γεμίσει μέχρις στιγμής.

Κατέβασε το Warzone να δεις για πότε γεμίζει. xD

More
22 Dec 2020 10:24 #243198 by Giorgos Tsolaridis
H Sony εξερευνούσε το ενδεχόμενο ανάπτυξης remake ή remaster των God of War και Uncharted στο PS5

Σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της Sony San Diego Studio.

To 2018, το God of War κυκλοφόρησε ως remaster και έκτοτε έχει παραμείνει στις καρδιές των gamers ως ένα από τα καλύτερα PS4 games. Παρά το ότι δεν γνωρίζουμε πολλά για την επόμενη προσθήκη της σειράς προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι το επόμενο God of War θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος για PS5.

Ένας πρώην εργαζόμενος της Sony, μίλησε προσφάτως για τις εμπειρίες του ως μέλος μιας συγκεκριμένης ομάδας ανάπτυξης του PlayStation και ανέφερε ότι τα Uncharted και God of War υπολογίζονταν ως πιθανά remasters με σύγχρονα γραφικά. Ο Michael Mumbauer, πρώην επικεφαλής της Sony San Diego Studio, συζήτησε σε πρόσφατη συνέντευξη με τον David Jaffe, director των Twisted Metal και God of War και κατά την διάρκεια της συζήτησης οι δύο αναφέρθηκαν στις διαφορετικές πτυχές του ρόλου του Mumbauer ως εργαζόμενος στην Sony San Diego Studio, όπως επίσης για το πως η δουλειά του τον οδήγησε στην επίβλεψη μίας ομάδας visual arts η οποία υποστήριζε άλλες ομάδες ανάπτυξης της Sony. Σταδιακά ο Mumbauer άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε περισσότερο προς τα remakes και τα remasters.

Όταν ο Mumbauer ερωτήθηκε από τον Jaffe αν θα μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ο πρώτος απάντησε: "Τα remakes και τα remasters ήταν το επίκεντρο της δουλειάς μου. Για αυτό τον λόγο χτίστηκε η ομάδα ανάπτυξης. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτό ήταν που κυνηγούσα, διότι πίστευα ότι υπάρχει αξία στην ανάπτυξη ενός remake του God of War με την γραφική απεικόνιση του σήμερα. Ή ένα remake του Uncharted 1".

Ο Michael Mumbauer μπορεί να μην εργάζεται πλέον για την Sony, όμως η ομάδα ανάπτυξης υπάρχει ακόμη και απαρτίζεται από συνολικά 200 άτομα και αυτή την περίοδο εργάζονται σε ένα μη ανακοινωμένο project. Αυτό σίγουρα γεννά ερωτήματα για το αν η ομάδα συνέχισε το όραμα του Mumbauer σχετικά με τα remasters/remakes ή αν τα σχέδια της αλλάξανε και εργάζεται επάνω σε κάποιο νέο project. Η κυκλοφορία του Demon's Soul's στο PS5 ενδεχομένως να δείχνει μία τάση της Sony να επαναφέρει τα κλασικά games της στο προσκήνιο, με τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Sony για την ανάπτυξη remaster/remake των God of War, Uncharted.

More
03 Jan 2021 04:34 #243975 by Giorgos Tsolaridis
Η Sony δίνει επιστροφές χρημάτων σε χρήστες που αγόρασαν το Maneater
Επειδή το έβαλε στα PS Plus games Ιανουαρίου.

H Sony ανακοίνωσε χθες τα PS Plus games Ιανουαρίου, στα οποία συγκαταλέγεται και το Maneater για PS5.

Ως εκ τούτου, αποφάσισε να ανακοινώσει επιστροφή χρημάτων σε χρήστες που έχουν ήδη αγοράσει το συγκεκριμένο open world Action με τον απειλητικό καρχαρία. Η είδηση προέρχεται από τον Αμερικανό κάτοχο του παιχνιδιού με το nickname BraeWhyit, ο οποίος δήλωσε στο Reddit ότι η Sony του πρότεινε refund.

Πέρα από την επιστροφή χρημάτων, θα μπορεί να κατεβάσει το παιχνίδι ως συνδρομητής PS Plus και να το διατηρήσει στο λογαριασμό του. Θυμίζουμε ότι τα games που κατεβάσατε μέσω PS Plus μπορείτε να συνεχίσετε να τα παίζετε εφόσον είστε συνδρομητές. Πέρα από το μήνυμα του συγκεκριμένου χρήστη, αρκετοί ακόμη δήλωσαν ότι έχουν λάβει παρόμοιο μήνυμα.

Το ερώτημα είναι πόσοι από τους κατόχους του παιχνιδιού έχουν δεχθεί refund. Όλοι ή όσοι το αγόρασαν τον τελευταίο μήνα; Πάντως το να αγοράζει κάποιος ένα παιχνίδι και μετά να το βλέπει στο PS Plus είναι ένα παράπονο αρκετών χρηστών, μιας και τα δωρεάν games κάθε μήνα ανακοινώνονται πάντοτε μόλις λίγες μέρες πριν.

More
03 Jan 2021 04:34 #243976 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Η Sony θα βγάλει στην αγορά 16.8-18 εκατομμύρια PS5 τo 2021
Σύμφωνα με φήμη από Ταϊβανέζικο site.

Η Sony έχει πουλήσει γύρω στα 3,4 εκατομμύρια PlayStation 5, μέχρι σήμερα, σύμφωνα με φήμη που προέρχεται από το DigiTimes.

Το site με έδρα την Ταϊβάν, ανέφερε επίσης ότι "Η Sony θα κατασκευάσει και θα διοχετεύσει στην αγορά 16,8-18 εκατομμύρια PS5 μέσα στο 2021". Το Digitimes βέβαια δεν έχει κάποιο σταθερά θετικό ιστορικό στις φήμες, για να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι αξιόπιστο (μάλιστα έχει θέση 47.000 στην Alexa), απλά δηλώνει ότι έχει πηγή μέσα από την gaming βιομηχανία, η οποία του ανέφερε το παραπάνω γεγονός.

Στόχος της Ιαπωνικής εταιρείας είναι να πουληθούν όλες οι παραπάνω κονσόλες. Προς το παρόν όμως θα πρέπει να καλυφθεί αντίστοιχα και η ζήτηση.

Παρά τα προβλήματα του κορωνοϊού, οι εταιρείες θα πρέπει να βρουν τρόπο να αυξήσουν τα αποθέματα των κονσολών στην αγορά, διότι οι περισσότεροι χρήστες έχουν προπαραγγείλει κονσόλα αλλά δεν την έχουν λάβει στα χέρια τους, καθώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη,