Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
13 Feb 2011 15:34 #89735 by giorgos13kl
αα αυτο το ονομα πρεπει να βαλω??? ](*,)
θα το κοιταξω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2011 22:26 #91198 by call of duty
αμα θελω να παιξω online ασυρματα με rooter μονο δηλαδη,τι πρυποθετει αυτο εκτος απο το να εχω ενα rooter?αυτο μονο φτανει,θα πρεπει να ερθουν ειδικοι και να περασουν καλωδια?τι ακριβως χρειαζεται?

More
22 Mar 2011 01:34 #91207 by Aνέστης Αδαμίδης
Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Αλλά αν εννοείς ότι θα πρέπει να ξηλώσουν τοίχους και να βάλουν καλώδια, τότε όχι αυτό δε χρειάζεται. Απλά να υπάρχει μια πρίζα τηλεφώνου για να το συνδέσεις και το καλώδιο που θα συνδέει το router με το PS3. Ή μπορείς να συνδέσεις το router σου με τον Η/Υ σου και να κάνεις εκεί όλες τις ρυθμίσεις(κωδικούς και τα συναφή) και μετά πας στο PS3 σου, κάνεις σύνδεση μέσω wireless και είσαι τζιτζί.

More
22 Mar 2011 17:30 #91230 by call of duty
αρα το μονο που εχω να κανω για να παιξω online ασυρματα,ειναι να εχω ενα rooter,ενα ethernet καλωδιο[αν εννοεις αυτο το καλωδιο]και να το κανω wireless conection?

More
22 Mar 2011 20:21 #91240 by Χρήστος Αρμυριώτης

call of duty wrote: αρα το μονο που εχω να κανω για να παιξω online ασυρματα,ειναι να εχω ενα rooter,ενα ethernet καλωδιο[αν εννοεις αυτο το καλωδιο]και να το κανω wireless conection?

Αν θες να συνδέσεις ενσύρματα το PS3 με τον υπολογιστή σου πρέπει να πάρεις ένα καλώδιο δικτύου (ένα 15μετρο ας πούμε έχει το πολύ 10 ευρώ) και να συνδέσεις το PS3 με το modem σου. Αλλιώς αρκεί να πας στο menu του PS3 εκεί που λέει Network Settings και στην 3η επιλογή πατάς Custom -> Wireless connection -> Scan και συνδέεσαι ασύρματα με το δίκτυο σου.

Εννοείται φυσικά ότι με καλώδιο θα έχεις πολύ καλύτερη ταχύτητα και λιγότερες πιθανότητες να σε "πετάξει" απ'το παιχνίδι.

Ότι άλλη απορία έχεις μπορείς να μας ρωτήσεις.

More
22 Mar 2011 21:14 #91242 by call of duty
επειδη δεν ξερω πως ακριβως να το διατυπωσω αυτο που θελω να ρωτησω,μηπως γινεται να μου πειτε ολους τους πιθανους τροπους για ασυρματη συνδεση μονο και τι χρειαζομαι στην καθε περιπτωση?

More
22 Mar 2011 21:21 #91243 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ενα Router θες που να εχει ρευμα και να ειναι συνδεδεμένο στην γραμμή.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 May 2011 15:05 #92966 by eliminator
Παιδια πως μπορω να φτιαξω καρτα με τα βραβεια μου στο ps3 και να την βαλω υπογραφη; Σα του draginfable και του Cristiano για παραδειγμα.

More
08 May 2011 15:09 #92967 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Παιδια πως μπορω να φτιαξω καρτα με τα βραβεια μου στο ps3 και να την βαλω υπογραφη; Σα του draginfable και του Cristiano για παραδειγμα.

gr.playstation.com

Από εδω το έκανα εγώ αλλά δεν μπορεις τωρα γιατι το PSN είναι κάτω :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 May 2011 22:09 #93436 by eliminator
@ BigBoss Ευχαριστω.

Παιδια μπορω να αλλαξω το ID μου στο psn ή δε παιζει με τιποτα;