Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NETGEAR XR500

More
29 Sep 2019 23:31 #227290 by Kostas Katemis
NETGEAR XR500 was created by Kostas Katemis
Καλησπέρα σε ολους!
Ειμαι νέο μέλος κ ειναι το πρωτο θεμα που ανοιγω.
Πρόσφατα αγόρασα το router Netgear XR500 για να βελτιώσω όσο μπορώ τον online gaming. Θα ήθελα να μαθω αν το εχει και κάποιος αλλος ή γνωρίζει γενικά γιατι νομιζω οτι εχω κάποια θέματα με τους servers για το black ops 4. Δεν βρισκω server να μου δίνει ping κατω απο 65 ms.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2019 00:09 #227291 by Μάνος Γρυπάρης
Τι εταιρεια για σύνδεση έχεις και με τι ταχύτητα? Τo router, αν ειναι καλής μάρκας, απλά βελτιώνει την σύνδεσή σου. Για την μέγιστη εμπειρία θέλεις οπτικές ίνες ή έστω 50άρα ADSL γραμμή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Sep 2019 09:27 #227294 by Kostas Katemis
Replied by Kostas Katemis on topic NETGEAR XR500
Εχω wind 100αρα fiber. Το ρουτερ που εχω παρει ειναι εξειδικευμένο για gaming. Δεν ειναι απλό ρουτερ. Εχει το λειτουργικό dumaOS κ σου επιτρέπει να δεις με τους σέρβερ που συνέδεσε στο παιχνιδι κ βλεπεις το ping που σου δίνει ο σέρβερ. Γι αυτο ρώτησα αν κάποιος το εχει κ το δουλεύει...

More
01 Oct 2019 13:03 #227302 by Μάνος Γρυπάρης
Από την στιγμή που ο server βρίσκεται σε συγκεκριμένη απόσταση από σένα έχεις το καλύτερο ping σύμφωνα με την Fiber και το router σου αλλά μέχρι ένα όριο. Για να φτάσει το σήμα μέχρι την διαδρομή στον server (ανάλογα με την χώρα όπου βρίσκεται κάθε server) έναν συγκεκριμένο αριθμό ms στο ping δεν τα γλιτώνεις κάθε φορά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)