Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS5: Γενική συζήτηση

More
19 Apr 2019 12:33 - 19 Apr 2019 12:35 #224738 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic PlayStation 5

Astro wrote: Αν όντως ισχύει ότι θα βγει με background compatibility θα το αγοράσω σίγουρα.

Με τα σημερινά δεδομένα και εγώ θα αγοράσω το PS5 κάποια στιγμή καθώς μετά το 2022 δεν θα κυκλοφορούν παιχνίδια για PS4 άρα τι θα παίζω ;

Backwards Compatibility θα βγεί λογικά με PS4 games μόνο (κανονικά θα έπρεπε και το PS4 να έχει με PS3 games αλλά τέσπα).....

Βέβαια μέχρι το 2021 (τέλη 2020) που θα κυκλοφορήσει το PS5 μπορεί άλλες εταιρίες να έχουν βγάλει καλύτερες κονσόλες ή να βγάλουν.

Εγώ θα ήθελα τα παιχνίδια PS4 να είναι συμβατά και με την κονσόλα ενός νέου ΧΒΟΧ π.χ ή ενός σύγχρονου PC.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Apr 2019 12:35 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Astro

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2019 21:58 #224743 by Άκης Ζαχαριάδης

Astro wrote: Αν όντως ισχύει ότι θα βγει με background compatibility θα το αγοράσω σίγουρα.

Συγουρα ενας απο αυτους θα ειμαι και εγω :cheer: :P
The following user(s) said Thank You: Astro

More
26 Apr 2019 20:12 #224866 by Άκης Ζαχαριάδης
PS5: Επίσημες πληροφορίες

Επιβεβαίωση του PS5 από την Sony
Η Sony ανακοίνωσε τα οικονομικά της στοιχεία για το έτος της που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου και δήλωσε και επίσημα, έστω με πλάγιο τρόπο, ότι ετοιμάζει μία next-gen κονσόλα.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του Mark Cerny, η Ιαπωνική εταιρεία παραδέχθηκε ότι "υπήρξε αύξηση στα έξοδα που αφορούν το development για μία next-gen κονσόλα. Αυτή ήταν και η μόνη "σπόντα" για το PS5, το οποίο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί με επίσημο δελτίο τύπου.

Ακόμη, η Sony δήλωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει την νέα της κονσόλα μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε το PS5 το νωρίτερο Μάιο του 2020 και το αργότερο...κανείς δεν μπορεί να το ξέρει.

More
09 May 2019 17:41 #225067 by Blood Prince

akiszax wrote: PS5: Επίσημες πληροφορίες
Ακόμη, η Sony δήλωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει την νέα της κονσόλα μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε το PS5 το νωρίτερο Μάιο του 2020 και το αργότερο...κανείς δεν μπορεί να το ξέρει.

Δεν θα κυκλοφορήσει το PS5 μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2020 συνεπώς θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2020 το νωρίτερο καθώς θα απουσιάζει η Sony από την E3 2019.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 May 2019 17:54 - 23 May 2019 18:18 #225238 by Blood Prince
Διάβασα μια ευχάριστη είδηση www.msn.com/en-ca/entertainment/news/sony-says-ps4-will-rema...ent-for-three-years/ar-AABJKEL πως το PS4 θα συνεχίσει να υποστηρίζεται με exclusives για τα επόμενα τρία χρόνια ακόμα και μετά δηλαδή την κυκλοφορία του PS5.

Επιπλέον υπάρχουν φήμες για Cross-Gen μεταξύ PS4 και PS5.

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί κάποιος να αγοράσει PS5 Day One.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 May 2019 18:18 by Blood Prince.

More
23 May 2019 18:07 #225239 by Σταμάτης Καράμπογας
Εγώ, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν αγοράζω ποτέ κονσόλες day one. Συνήθως κάνα δύο χρόνια μετά, αφήνω το beta testing για τους άλλους :lol: :lol:

Science isn’t about why! It’s about why not!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Καλογεροπούλου Αφροδίτη

More
23 May 2019 18:50 - 23 May 2019 18:56 #225240 by Blood Prince

Smoses wrote: Εγώ, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν αγοράζω ποτέ κονσόλες day one. Συνήθως κάνα δύο χρόνια μετά, αφήνω το beta testing για τους άλλους :lol: :lol:

Εγώ σκεφτόμουν να πουλήσω το PS4 και να αγοράσω το PS5 τις πρώτες ημέρες ειδικά μετά την είδηση για Backwards Compatibility........αλλά σήμερα που έμαθα πως το PS4 θα υποστηρίζεται με νέα exclusives και το 2022 θα περιμένω το πιθανότερο καθώς με τον καιρό θα πέσει η αρχική τιμή του PS5.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 May 2019 18:56 by Blood Prince.

More
23 May 2019 21:20 #225242 by Σταμάτης Καράμπογας

Blood Prince wrote:

Smoses wrote: Εγώ, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν αγοράζω ποτέ κονσόλες day one. Συνήθως κάνα δύο χρόνια μετά, αφήνω το beta testing για τους άλλους :lol: :lol:

Εγώ σκεφτόμουν να πουλήσω το PS4 και να αγοράσω το PS5 τις πρώτες ημέρες ειδικά μετά την είδηση για Backwards Compatibility........αλλά σήμερα που έμαθα πως το PS4 θα υποστηρίζεται με νέα exclusives και το 2022 θα περιμένω το πιθανότερο καθώς με τον καιρό θα πέσει η αρχική τιμή του PS5.

Εγώ προσωπικά κονσόλα δεν έχω πουλήσει ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που δεν αγόραζα ποτέ day one next-gen κονσόλες, όμως πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να γυρνάει στις παλιότερες κονσόλες λόγω της καταραμένης νοσταλγίας. Ήθελα να πιστεύω ότι το backwards compatibility θα αλλάξει αυτή την νοοτροπία μου, όμως δεν το νομίζω.
Σίγουρα θα αγοράσω το PS5, όμως το πιο πιθανό είναι όταν βγει κάποια νεότερη έκδοση (τύπου slim κλπ) που συνήθως έχουν "κάτι" καλύτερο :lol:

Science isn’t about why! It’s about why not!

More
24 May 2019 00:27 - 24 May 2019 00:28 #225244 by Blood Prince

Smoses wrote:

Blood Prince wrote:

Εγώ προσωπικά κονσόλα δεν έχω πουλήσει ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που δεν αγόραζα ποτέ day one next-gen κονσόλες, όμως πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να γυρνάει στις παλιότερες κονσόλες λόγω της καταραμένης νοσταλγίας. Ήθελα να πιστεύω ότι το backwards compatibility θα αλλάξει αυτή την νοοτροπία μου, όμως δεν το νομίζω.
Σίγουρα θα αγοράσω το PS5, όμως το πιο πιθανό είναι όταν βγει κάποια νεότερη έκδοση (τύπου slim κλπ) που συνήθως έχουν "κάτι" καλύτερο :lol:

Και εγώ στην περίπτωση που το PS5 δεν υποστήριζε Backwards Compatibility δεν θα είχα λόγο να πουλήσω το PS4 καθώς έχω αγοράσει διάφορα παιχνίδια αλλά από την στιγμή που θα υποστηρίζει Backwards Compatibility δεν βρίσκω λόγo να έχω PS4 και PS5.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 May 2019 00:28 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Σταμάτης Καράμπογας

More
25 May 2019 17:42 #225265 by Άκης Ζαχαριάδης
Sony: "Το μέλλον του PSVR είναι λαμπρό"

Θα υποστηριχθεί και μετά τον ερχομό του PS5.

Η Sony έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον του PlayStation VR.

Η ιαπωνική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει πως το PSVR θα είναι απόλυτα συμβατό και με το επερχόμενο PS5, πράγμα που σημαίνει πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει και τον τομέα του Virtual Reality. Σε ομιλία του στο Collision 2019 στο Τορόντο, ο Dominic Mallinson, αντιπρόεδρος του R&D στην Sony, μίλησε για το μέλλον του VR τονίζοντας πως αυτό αναμένεται να είναι λαμπρό και πως η υποστήριξη και βελτίωσή του θα συνεχιστεί και μετά το PS4.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτά τα νούμερα (τις πωλήσεις) και βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση. Γνωρίζουμε όμως πως μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν περισσότερα από 96 εκατομμύρια PS4 σήμερα στην αγορά. Και καθεμία από αυτές τις κονσόλες είναι ικανή να προσφέρει μία εξαιρετική VR εμπειρία. Επομένως θα θέλαμε να μετατρέψουμε περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους σε χρήστες PSVR. Και δεν θα σταματήσουμε με το PS4”. Μένει μόνο να ανακοινωθεί και επίσημα το PS5 για να δούμε πως ακριβώς θα μεταμορφωθεί και το PSVR.