Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σύνδεση ps4 σε VGA Monitor

More
01 Sep 2015 23:22 #168331 by Δημήτρης Κάτσης
Θέλω να συνδέσω το ps4 στην οθόνη του Υπολογιστή η οποία όμως έχει μόνο vga υποδοχή και το 4 συνδέεται μόνο με HDMI. Επίσης θέλω να συνδέσω και ξεχωριστά ηχεία, καθώς της οθόνης δεν με καλύπτουν. Υπάρχει κάποιος μετατροπέας και τον έχει δοκιμάσει κάνεις? Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2015 00:10 - 02 Sep 2015 00:11 #168337 by Φοίβος Ζαφείρης
Θεωρητικά, τουλάχιστον, χρειάζεσαι ένα καλώδιο HDMI-to-DVI και μετά έναν αντάπτορα DVI-το-VGA. Δεν ξέρω αν υπάρχουν καλώδια απευθείας HDMI-VGA (μιας και το ένα είναι ψηφιακό και το άλλο αναλογικό).

Για τον ήχο δεν ξέρω, μιας και δεν έχω εξετάσει ποτέ PS4. Το PS3 είχε ξεχωριστά ήχο από το RCA, αλλά φαντάζομαι στο PS4 δεν υπάρχει η επιλογή.
Last edit: 02 Sep 2015 00:11 by Φοίβος Ζαφείρης.

More
02 Sep 2015 01:53 - 02 Sep 2015 14:28 #168341 by Δημήτρης Κάτσης
Από την στιγμή που έχω ήδη μετατροπέα από dvi to vga ουσιαστικά χρειάζομαι μόνο το hdmi to vga. Ωστόσο το ps4 δεν έχει αυτό που λες έχει αυστηρά μόνο hdmi. Στο skroutz που έπαψα βρήκα διάφορα: www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+to+vga κάποια έχουν και υποδοχές για ηχεία ωστόσο διάβασα και διάφορα προβλήματα για μαύρη οθόνη και δυσλειτουργία.

EDIT αυτό: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=47954&cat=16 θα λειτουργήσει?
Σε σχέση με άλλα έχει την ποιο λογική τιμή
Last edit: 02 Sep 2015 14:28 by Δημήτρης Κάτσης.

More
02 Sep 2015 18:39 #168357 by Φοίβος Ζαφείρης
Θεωρητικά ναι, αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν έχω τεστάρει τέτοιο αντάπτορα. Απ' όσο βλέπω δίνει θηλυκό VGA, άρα θα χρειαστείς κι ένα συνηθισμένο καλώδιο vga (το στάνταρ του monitor δηλαδή, αρσενικό σε αρσενικό). Θα κολλήσεις τον αντάπτορα κατευθείαν στο PS4 και θα το συνδέσεις με το vga καλώδιο μετά με την οθόνη.

Επαναλαμβάνω πως στη θεωρία πρέπει να δουλέψει, αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ χωρίς να το έχω τεστάρει ο ίδιος.

More
02 Sep 2015 23:47 #168368 by Δημήτρης Κάτσης
Μάλλον θα το ρισκάρω! Thanks για την βοήθεια φίλος! ;)