Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nέα TV για Ps4

More
21 Aug 2015 11:38 - 21 Aug 2015 11:42 #167828 by Λουκάς Ρεντίφης
Καλησπέρα παιδια !
Θέλω μια νέα τηλεόραση για το ps4 γιατί έκατσα πολύ με την παλιά μ και κρίμα το μηχάνημα γιατί αδικείται.
Σκέφτομαι να πάω σε μια 4Κ(Χαμηλή σειρά γιατί τα οικονομικά μου δεν με πέρνουν και πολύ ).
Το θέμα είναι τι πρέπει να προσέξω?Αξίζει το 4Κ δεδομένου ότι το ps4 δεν θα βγάλει πότε ανάλυση 4Κ και θα δουλεύει με upscaling?
Έχω δει κάποια μοντέλα τα οποία τα παραθέτω . Πέρα από το Ps4 , έχω και ένα Pc (χωρίς 4K) για games αλλά θα συνδεθεί στην tv μόνο για ταινίες!

Eυχαριστώ εκ των προτέρων !

TV
www.skroutz.gr/s/7002215/Thomson-40UA6406.html
www.skroutz.gr/s/5447276/LG-40UB800V.html
www.skroutz.gr/s/6633561/LG-43UF675V.html
Last edit: 21 Aug 2015 11:42 by Λουκάς Ρεντίφης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Aug 2015 12:43 #167833 by Πας Παρτού
Σύντομη απάντηση: Όχι δεν συμφέρει καθόλου.

More
25 Aug 2015 18:56 #167996 by Λουκάς Ρεντίφης
Δλδ να παω σε αυτα τα λεφτα αλλα σε full hd?

More
26 Aug 2015 00:49 - 26 Aug 2015 13:34 #168008 by vasilis
Replied by vasilis on topic Nέα TV για Ps4
Πριν 4 μηνες που εψαχνα για τηλεόραση με βαση οτι θα παίζω παιχνιδια στο ps κατεληξα στη sony bravia W705B.input lag εχει στα 14ms in [Game] mode. βεβαια εχουν βγει καινούριες οπετε δεν ξερω για τωρα. αυτη παντως ηταν η τοπ επιλογη για κονσολες απο οσο εψαξα.
Ζαχάρωνα μια ultra στα ιδια λεφτα. Τελικα πηρα την bravia 800ευρο ... ουλτρα δεν εκανε, μεγαλο lag. για να παρεις καλη oultra θελει να βαλεις το χερι στη τσεπη βαθια.

Η sony bγαζει καλη εικονα στις ταινεις με ελαφρως πρασσινο στα πρόσωπα, πολυ καλη προβολη των ρουχων και details sta πρόσωπα, το πρασσινο δεν το εξαλιφης τελειως αλα μεχρι ενα βαθμο που δεν το παρατηρεις. το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει dts παρα μονο dolby digital sound. δλδ ταινίες και παιχνιδια σε dolby. Δεν το ηξερα αυτο οταν τη πηρα.εχει παρα πολες επιλογες στα σκηνικά και μπορεις να παιξεις πααααρα πολυ με την εικονα.

AAA επισης ο ειχος απο τα ειχοια ειναι φοβερος. Πρώτη φορα που εβαλα να παιξω NFS rivals νόμιζα οτι τα αμάξια περνούσαν απο διπλα μου.
Last edit: 26 Aug 2015 13:34 by vasilis.

More
08 Sep 2015 02:21 #168499 by vasilis
Τελικα ποια θα παρεις?

More
22 Sep 2015 13:39 #168995 by Λουκάς Ρεντίφης
Μετά απο ψάξιμο και επίσκεψη σε πολλα καταστήματα ....κατέληξα να απορρίψω το 4K διότι δεν εχει νόημα για μένα ακομη διότι τπ δεν παίζει άνετα σε αυτη την ανάλυση εκτός απο hi end enthusiast pc, επισης το 3D και το smart της υπόθεση ειναι ασήμαντο έως και βαρετό ...και αξιζει μονο σε αυτούς που θέλουν την τηλεόραση μονο για τηλεόραση και οχι για να ειναι και monitor υπολογιστή , γιατι αν συνδέσεις σε αυτη ένας υπολογιστή εχεις οτι πιο <<smart>> υπάρχει .
Κατέληξα και αγόρασα την 42LB652V LG , η οποία παρα τα λεγόμενα μου ειναι και smart και 3D αλλα δυστυχώς τα μοντέλα μετα απο καποια νούμερα δεν κυκλοφορούν στην απλή έκδοση στην Ελλάδα.
Την διάλεξα λόγο των υψηλών hz (500) που σε πραγματικότητα μεταφράζονται σε κάπου 120hz και για το χαμηλό input lag .

More
01 Nov 2015 18:15 #170493 by vasilis
Ωραιος, ποσο ειναι το input lag στο game mode?
Και εγω προς lg κοιτουσα αλα με κερδισε η σονυ :lol: