Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Πρόβλημα με Blu-Ray Rom

More
20 Feb 2015 02:39 - 20 Feb 2015 17:30 #156991 by Αντώνης Δαγκαλίδης
καλησπέρα. έχω το εξής πρόβλημα. αρχικά αρκετές φορες το ps4 μου κάνει εξαγωγή του δίσκου απο μονο του η την ωρα που παιζω η οταν δε λειτουργει οποτε ενω το εχω απενεργοποιησει οταν επιστρεφω σπιτι το βρισκω αναμενο με το δισκο εξω. επισης κανει κατι παρομοιο. δηλαδη αν ενω λειτουργει σωστα συνδεσω usb headset κανει εξαγωγη του δισκου και ακομα κι αν ξαναβαλω τον δισκο μεσα τον πεταει ξανα εξω και για να σταματησει πρεπει να το βγαλω και να το ξαναβαλω στην πριζα. ξερει καποιος καποια λυση;

επίσης για να μην ανοίγω άλλο topic, έχω και ένα θέμα με την εικόνα. κάποιες φορές χάνεται και μαυρίζει η οθόνη για δευτερόλεπτα και άλλες φορες τα χρώματα δεν πάνε ομαλά απ το ανοιχτό μπλε στο σκούρο, κάνουν σκαλοπατάκια. δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός :P
Last edit: 20 Feb 2015 17:30 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2015 17:33 #157004 by Μάνος Γρυπάρης
Για το πρώτο θα πρέπει να το πας για service κι ελπίζω να είσαι εντός εγγύησης. Εκτός κι αν ανοίξεις την κονσόλα, ξηλώσεις το Eject button και κάνεις Eject μέσω DualShock 4 με επιλογή στο μενού. Αλλά ίσως κάποιος που ξέρει από τεχνικά φίλος σου να το δει και να το φτιάξει εύκολα.

Οσο για το 2ο δοκίμασε και με άλλο HDMI καλώδιο γιατί μάλλον αυτό φταίει. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει πειραχθεί κάτι μέσα, αφού 9 στις 10 ειναι θεμα καλωδιου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Feb 2015 17:38 #157005 by Αντώνης Δαγκαλίδης

Manos wrote: Για το πρώτο θα πρέπει να το πας για service κι ελπίζω να είσαι εντός εγγύησης. Εκτός κι αν ανοίξεις την κονσόλα, ξηλώσεις το Eject button και κάνεις Eject μέσω DualShock 4 με επιλογή στο μενού. Αλλά ίσως κάποιος που ξέρει από τεχνικά φίλος σου να το δει και να το φτιάξει εύκολα.

Οσο για το 2ο δοκίμασε και με άλλο HDMI καλώδιο γιατί μάλλον αυτό φταίει. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει πειραχθεί κάτι μέσα, αφού 9 στις 10 ειναι θεμα καλωδιου.

ευχαριστώ πολύ. θα παω στον γερμανό για να μη το ανοίξω και χάσω την εγγύηση τζαμπα. το 2ο το εχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικά καλώδια οπότε κι αυτό μάλλον του hardware θέμα είναι.

More
20 Feb 2015 22:40 #157020 by Αντώνης Δαγκαλίδης
σε περίπτωση που κάποιος έχει το πρώτο πρόβλημα, βρήκα μια περίεργη λύση η οποία για κάποιο λόγο δουλεύει. έψαξα στο google και κάπου πρότειναν να βάλεις κάθετα το ps4. την ώρα που μου έκανε λοιπόν αυτό με την εξαγωγή στήριξα το ps4 κάθετα και όντως σταμάτησε. δεν ξέρω πως και γιατί αλλά σαν προσωρινή λύση έστω πιάνει

More
10 Jul 2015 17:27 #164408 by Αντώνης Δαγκαλίδης
τελικά δε λύθηκε ποτέ εντελώς το πρόβλημά μου. μήπως, πριν το στείλω στη sony για service, βρήκε κάποιος λύση;

More
08 Aug 2015 14:58 #167259 by vasilis

McCormick wrote: τελικά δε λύθηκε ποτέ εντελώς το πρόβλημά μου. μήπως, πριν το στείλω στη sony για service, βρήκε κάποιος λύση;

Εγω ειχα το ιδιο πρόβλημα και το πήγα στη sony και μου το αλλάξανε.