Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

20 χρόνια PlayStation: Αναμνήσεις/Αγαπημένα games

More
06 Dec 2014 16:39 - 06 Dec 2014 17:05 #153425 by Μάνος Γρυπάρης

Σήμερα η Χριστιάνα Θάνου έγραψε στην στήλη Console Wars ένα αφιέρωμα στα 20 χρόνια PlayStation με τις δικές της αναμνήσεις.

Ποιες ήταν οι δικές σας από τις κονσόλες της Sony?
Προσωπικά μου αγαπημένα ήταν όλα τα games από τις σειρές Grand Theft Auto, Metal Gear Solid, Gran Turismo και Uncharted. Σημείωση: Δεν ήμουν τόσο της σχολής Tekken αν και παραδέχομαι ότι ήταν κορυφή, καθώς προτιμούσα Street Fighter.

Αναλυτικά το άρθρο αφιέρωμα για τα 20 χρόνια PlayStation

Δείτε τα αγαπημένα games των στελεχών της Sony !

Όσοι θέλετε μπορείτε να γράψετε αγαπημένα games και αναμνήσεις. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 06 Dec 2014 17:05 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Dec 2014 17:09 #153438 by Παντελής Δασκαλέλος
PS1: Λατρεμένη και μισητή κονσόλα ταυτόχρονα, καθώς ήταν ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε κονσόλα από ποιότητα κατατασκευής. Μέχρι να αγοράσω και να βγει φυσικά στην αγορά το μοντέλο 7502 με τον καλό εξαερισμό ούτε εγώ θυμάμαι πόσες κονσόλες είχαν περάσει από τα χέρια μου και πόσα "μάτια" είχα αλλάξει στα laser. Games που με σημάδεψαν: Resident Evil, Final Fantasy VII, Castlevania: Symphony of the Night, Blood Omen: Legacy of Kain και Diablo (μέχρι και το 2004 δεν είχα ποτέ PC).
PS2: H κονσόλα με την οποία έχω ρίξει το περισσότερο κάψιμο. Φοιτητής τότε όταν κυκλοφορόρησε, DVD ταινίες και τα ρέστα. Από games μου χάρισε Shin Megami Tensei Persona 3,4, Onimusha 1,2,3, Silent Hill 2, Dynasty Warriors 3 και Samuraqi Warriors και το Metal Gear Solid 2.
PS3: Κονσόλα που αγόρασα απλά για τα JPRG exclusives. Μακράν η χειρότερη κονσόλα της Sony. Ποιότητα κατασκευής για τα μπάζα,10 χρόνια για ένα update 32 ΜΒ (και μετά ο Γρυπάρης μου παραπονιέται για το install speed στο Xbox One), τα sticks στο DualShock 3 λιώνουν και "δακρύζουν" άμα δεν τα χρησιμοποιείς και άλλα ωραία. Από games Heavy Rain, The Last of Us.

More
06 Dec 2014 18:22 #153454 by Πιέρρος Φουστέρης
Όπως έγραψα και στο άρθρο, ούτε θυμάμαι τι τίτλους έπαιζα με τον αδερφό μου ή μόνος μου, ούτε θυμάμαι αν μου άρεσε ή όχι, διότι μεταπηδήσαμε πολύ γρήγορα στο πρώτο Xbox. Λίγα θυμάμαι, αλλά αυτά είναι καλά. Η πλάκα με τον αδερφό μου όταν παίζαμε ποδοσφαιράκια, το κάψιμο με το Spyro και η μάνα μου που μας σήκωνε για να παίξει RayMan είναι τα πιο χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τις επόμενες κονσόλες, έχω λιγοστή έως μηδαμινή εμπειρία, μιας και δεν τις κατέχω. Μόνο από PS3 ξέρω κάποια πράγματα, από επισκέψεις σε σπίτια φίλων, όπου καιγόμασταν, κυρίως, σε CoD και FIFA. Μεγάλες αξίες τα PlayStation, δεν μπορώ να πω, αλλά, ως λάτρης των Xbox, θα μείνω εδώ και δεν θα πω παραπάνω. Μόνο χρόνια πολλά να ευχηθώ στο Playstation και, γενικά, στην Sony. Ελπίζω να συνεχίσει να βγάζει αξιόλογες κονσόλες και παιχνίδια.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister