Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

2 free PS1 τίτλοι μέσω του PS Home για PS3 & PSP

More
02 Nov 2014 15:31 - 02 Nov 2014 16:56 #151496 by Μάρκος Ασκανιάν
To αναφέρω κι εδώ για να το δείτε όλοι. Eντελώς τυχαία το ανακάλυψα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Βασική προϋπόθεση για να αποκτήσετε τα 2 παιχνίδια είναι να έχετε εγκατεστημένο στο PS3 σας το PlayStation Home και να έχετε φτιάξει χαρακτήρα. Αφού έχετε αυτά επιλέξτε στο navigator το The PS4 experience και στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα που σας δείχνει το παρακάτω link.

Αρχικά δίνανε 3 games αλλά ακόμα και τώρα που χαρίζουν 2 είναι καλή φάση. Τα games είναι τα κλασσικά Warhawk και Twisted Metal για PS3 & PSP. Enjoy and have fun guys!!

Adododo!!!
Last edit: 02 Nov 2014 16:56 by Donnie Darko.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2014 16:55 #151502 by Donnie Darko
Μάρκο είσαι ήρωας :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
02 Nov 2014 22:51 #151523 by Αγησίλαος Σιντόρης
Προσπαθω κανα μισαωρο παιδια και δεν εχω βγαλει ακρη.Και αυτο γιατι δεν μου τα βγαζει τα βηματα να τα κανω οπως τα κανει αυτος στο βιντεο.Ισως δηλαδη να το εχασα καπου και τωρα το εχω χασει εντελως..Αν βγω και ξανα μπω θα ξεκινησει απο την αρχη ???

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
02 Nov 2014 23:58 #151525 by Αγησίλαος Σιντόρης
Το βρηκα τελικα παιδια τις μαζεψα τις καρτες και μου εδωσε κωδικο μονο για το twisted metal.Ξερετε πως θα παρουμε και τον αλλον κωδικο?? το ξερω ειμαι λιγο ασχετος,κουραστικος αλλα τι να κανουμε..! ;)

Thomas Fuller

More
03 Nov 2014 00:15 #151527 by Μάρκος Ασκανιάν
Ουσιαστικά πρέπει να βρεις όλες τις κάρτες και στο τέλος να ανοίξεις τη πύλη. Μετά πας στα αριστερά που λέει voucher και τσουπ, να οι δυο κωδικοί! ;) :lol:

Adododo!!!

More
04 Nov 2014 14:50 #151563 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ετσι τα εκανα φιλε μου και μου εδωσε μονο τον εναν κωδικο.!!Θα ξανα μπω μηπως και μου δωσει και τον αλλον..Ευχαριστω ετσι κι αλλιως.!

Thomas Fuller