Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Προτάσεις αγοράς νέων games

More
11 Oct 2014 19:42 - 17 Nov 2014 16:36 #150356 by Malaktiko
Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ...θελω να αποφασισω τι παιχνιδι να αγορασω για το ps4 ειμαι γενικα ενας all-around gamer και θα ηθελα να μου πειτε ποιο θα διαλεγατε απο τα παρακατω games (ξερω διαφερουν σε ειδος και και και και):
1. Infamous Second Son
2. Destiny
3.FIFA 15
4.NBA 2k15
5.Metro Redux

Δεκτες και δικες σας προτασεις!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Last edit: 17 Nov 2014 16:36 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Oct 2014 21:58 - 09 Nov 2014 13:19 #150358 by Γιώργος Κοσκινάς
Δύσκολο αλλά εγώ θα σου πω Destiny ή FIFA 15
Last edit: 09 Nov 2014 13:19 by Μάνος Γρυπάρης.

More
09 Nov 2014 13:21 #151844 by Μάνος Γρυπάρης
Killzone: Shadow Fall το μόνο που άξιζε από το launch του PS4.
FIFA 15, αν και σε περίπτωση που δεν σου περισσεύουν θεωρώ το FIFA 14 καλύτερο καθώς δεν έχει τα εκνευριστικά προβλήματα με την διαιτησία και τους τερματοφύλακες.
Destiny όπως είπε κι ο koskinas18.Action RPG/Shooter που αξίζει.Εμένα με κράτησε 20 ώρες + το online του.

Δες τα αντίστοιχα reviews στο GameWorld.gr . Πάντως το inFamous για τα δικά μου γούστα δεν το προτείνω. Αν σου άρεσαν πολύ τα προηγούμενα δοκίμασε καμία ενοικίαση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 May 2015 21:43 #160970 by Γιάννης Νικολάκης
Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει άλλο racing game εκτός απο το project cars. Aν όχι αξίζει να το πάρω?

More
16 May 2015 22:11 #160975 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

genaric wrote: Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει άλλο racing game εκτός απο το project cars. Aν όχι αξίζει να το πάρω?

Υπάρχει το Need for Speed Rivals, review του οποίου μπορείς να δεις κάνοντας κλικ εδώ αλλά είναι τίτλος που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2013. Επίσης υπάρχει και το RIDE , που είναι πιο πρόσφατο. Για μένα πάντως η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή είναι το Project CARS .

More
13 Apr 2017 01:52 #196912 by Μάνος Γρυπάρης
Must-buy αγορές στο PS4 για μένα:
- Horizon: Zero Dawn
- Uncharted 4

Κάθε κάτοχος PS4 οφείλει να τα έχει και τα δύο, ανεξάρτητα από τα genres που παίζει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 May 2017 06:18 #197702 by Νίκος Παπαγεωργίου (ksifias82)

Scorcher wrote:

genaric wrote: Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει άλλο racing game εκτός απο το project cars. Aν όχι αξίζει να το πάρω?

Υπάρχει το Need for Speed Rivals, review του οποίου μπορείς να δεις κάνοντας κλικ εδώ αλλά είναι τίτλος που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2013. Επίσης υπάρχει και το RIDE , που είναι πιο πρόσφατο. Για μένα πάντως η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή είναι το Project CARS .

Θα συμφωνήσω για το project cars όπως επίσης θα αναφέρω και το Dirt. Αν αρέσει σε κάποιον τα rally, το Dirt είναι μονόδρομος! Μακράν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

More
04 Jul 2017 20:33 #200989 by Giwrgos
Προσωπικα εγω , χωρις 2η σκεψη θα σου πω το Metro Redux
Ενα πολυ ωραιο game με τρομερη ατμοσφαιρα και τελειο gameplay
Θα ευχαριστηθεις τις ωρες που θα παιξεις και δεν θα μετανιωσεις τα λεφτα που εδωσες !!

More
05 Jul 2017 15:11 - 05 Jul 2017 15:13 #201037 by petros
Για έμενα οποίος έχει ps4 αξίζει να πάρει το Witcher 3:Wild Hunt και Horizon Zero Dawn.
Last edit: 05 Jul 2017 15:13 by petros.
The following user(s) said Thank You: Ραφαήλ Γεωργαλλής

More
13 Dec 2017 12:48 #209332 by Ραφαήλ Γεωργαλλής
Το καλοκαίρι σκέφτομαι να αγοράσω το PS4 μαζί με το Φίφα 18 που βρήκα πακέτο από τα πάμπλικ... Μετά σκέφτομαι να αγοράσω CoD IW... Καμία ιδέα για ένα τρίτο παιχνίδι υπάρχει???