Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μπαταρία controller, κάρτες PS Plus

More
21 Mar 2014 00:30 #142193 by Ευαγγελος Μιχoς
Παιδιά καλησπέρα!!!
3 ερωτησούλες ήθελα να κάνω.

1) Πόσο αντέχει η μπαταρία ενός PS3 controller???
Εμένα,αν θεωρήσουμε ότι παίζω 4 ώρες την μέρα,αντέχει κοντά 3 -4 μέρες.

2)Κάνω τα παρακάτω οπότε πείτε μου αν δεν πρέπει:
* Το φορτίζω ενώ παίζω
* Δεν χρησιμοποιώ το καλωδιάκι USB για την φόρτιση που έχει από τη "μάνα" του αλλά διαφορετικά καλώδια κάθε φορά,ανάλογα πιο από όλα βρω και συνδέω αυτό για να το φορτίσω
* Το φορτίζω όταν έρθει η πρώτη ένδειξη που λέει ότι η μπαταρία είναι χαμηλή και δεν το φορτίζω όταν είναι τελείως τελείως ξεφόρτιστο.

3)Όσον αφορά για τις κάρτες Playstasion Plus, έχω δεί που έχουν την ένδειξη FREE σε μερικά παιχνίδια στο PSN. Αυτό σημαίνει πως όλο το game είναι FREE ή απλά έχω ένα game trial???

Ευχαριστώ!!! :bye: :bye: :bye:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2014 02:34 #142199 by Κώστας Λάβαρης
Τώρα σου απαντάω ενδεικτικά. Μην τα πάρεις της μετρητής, απλά την άποψή μου σου δίνω.

1) Η μπαταρία του χειριστηρίου αντέχει γύρω στις 20+ ώρες. Εξαρτάται από τη χρήση της.

2) Γενικά δεν κάνει να χρησιμοποιείς συσκευές όταν φορτίζουν, όχι μόνο το PS3 controller, αλλά και κινητά, nindendo ds κτλ κτλ Υπερθερμαίνεται η μπαταρία, και αυτός είναι ο πιο σημαντικός εχθρός της. Οπότε να το αποφεύγεις αυτό. Για τα υπόλοιπα είσαι μια χαρά πιστεύω.

3) Κάθε μήνα θα παίρνεις ένα δωρεάν παιχνίδι από την υπηρεσία PS Plus και θα το έχεις για πάντα, εφόσον βέβαια θα έχεις PS Plus. Αλλιώς δε θα μπορείς να τα παίξεις.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.