Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με blu-ray disc στο PS3

More
16 Mar 2014 14:47 #141914 by Βάσια Μαυρομάγουλου
Έχω πρόβλημα με το ps3 όπως λέει και ο τίτλος και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω την κονσόλα περίπου ένα χρόνο και έχω το παιχνίδι the last of us το οποιο το έχω τερματίσει πριν πολύ καιρό.Πριν 3 μέρες έβαλα πάλι το παιχνίδι και κατέβασα από το store το update για το online αλλα δεν μπήκα να παίξω απλά είδα ότι δουλεύει και το έκλεισα.Σήμερα έβαλα πάλι το παιχνίδι να παίξω και δεν μου το βρίσκει καθόλου. Έβαλα αλλα παιχνίδια και λειτουργούν κανονικά οποτε έσβησα το update μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Πάλι τίποτα. Το cd δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε γρατζουνιά ούτε τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2014 15:26 #141921 by Μάνος Γρυπάρης
Ειναι προφανες οτι το δισκακι εχει προβλημα και σε αυτη την περιπτωση δεν νομιζω να καλυπτεσαι απο εγγυηση. Αν θελεις δοκιμασε το και σε αλλο PS3 ή μιλησε με το καταστημα οπου το αγορασες μηπως καταφερεις και σου κανουν αλλαγη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Mar 2014 15:39 #141922 by Βάσια Μαυρομάγουλου
Το δοκίμασα σε άλλη κονσόλα και δουλεύει κανονικά. Και το παιχνίδι ήταν μαζί με την κονσόλα όταν την αγόρασα δεν νομίζω ότι γίνετε κάποια αλλαγή