Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 στα 180 ευρώ. Αξίζει;

More
05 Mar 2014 19:15 #141443 by Νίκος
Γεια σας παιδιά. Νέος εδώ και θέλω να σας ρωτήσω κάτι.

Βρήκα αυτή την αγγελία και θέλω να μου πείτε αν αξίζει:

PS3 80gb σε άριστη κατάσταση, από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν. Έχει 4 θύρες usb, micro sd υποδοχές και φυσικά παίζει τα παιχνίδια του ps1, ps2. Δίνετε μαζί με 10 παιχνίδια, 5 για ps3 και 5 ps2. Βάση φόρτισης μοχλών, 2 μοχλούς sony + όλα τα καλώδια.

Το παλικάρι ζητάει 180 ευρώ, εγώ μπορώ να δώσω μόνο 150. Αξίζει τόσα;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2014 22:01 #141452 by Βασίλης Καλφούντζος
Aν και δεν είμαι ειδικός νομίζω πως 180€ για ps3, μοχλούς και 10 παιχνίδια είναι λίγα. Αν έχεις τη δυνατότητα να το τσεκάρεις πρώτα ότι όντως είναι έτσι καλώς.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
05 Mar 2014 22:05 #141453 by Stelios Theodoropoulos
Συμφωνω με τον φιλο HourFiend. Πρεπει να τσεκαρεις οτι ειναι οντως σε καλη κατασταση ολα αυτα. Γιατι.. αν ειναι οντως σε καλη κατασταση.. πιστευω οτι δεν ειναι ασχημη ευκαιρια. Εξαρταται παντα και τα παιχνιδια κτλπ.. και βασικοτερο οπως ειπαμε παλι αν ειναι οντως σε καλη κατασταση. Αν ολα ειναι καλα.. ειναι καλη τιμη.

-Kakos Xamos (Αστεία Βίντεο)-
Youtube: www.youtube.com/user/Dandezor
Facebook Profile: www.facebook.com/stelios.theodoropoulos.7
Facebook Page: www.facebook.com/KakosXamos?ref=hl

More
05 Mar 2014 23:29 #141468 by Δημήτρης Κάτσης
Το παλιό μοντέλο του PS3 δεν το βρίσκεις στην αγορά οπότε αν θες να παίζεις και παιχνίδια του PS2 δεν είναι κακή επιλογή! Βεβαία όλα εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία είναι! Τα λεφτά είναι δικά σου οπότε στο χέρι σου είναι το πως θα τα επενδύσεις!

More
20 Mar 2014 13:52 #142126 by alex s
φιλε αυτη ειναι η παλια εκδοση , απτο 2007 , ειναι το φατ κ ολας. δε νομιζω οτι αξιζει.. βρισκεις το ps3 slim σε καλυτερες τιμες..