Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Budget TV για κονσόλα

More
09 Sep 2013 16:01 #131984 by Δήμιο Καραπιπέρης
Καλησπέρα σε όλους. Τόσα χρόνια με υπολογιστή, έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω σε κονσόλα, αφού από άποψη χρημάτω δεν συμφαίρουν καθόλου οι συνεχείς αναβαθμίσεις στο hardware. Έχω αποφασίσει πως αν αλλάξω, θα πάρω σίγουρα το Ps4 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Το πρόβλημα μου τώρα είναι στην οθόνη. Μέχρι τώρα στο δωμάτιό μου είχα μια μικρή CRT η οποία έτσι και αλλιώς είναι για πέταμα. Εσείς τι έχετε να μου προτείνετε μέχρι 300 ευρώ για να παίζω με την κονσόλα; Γενικά τι μέγεθος θα ήταν καλό να πάρω (δεν θα παίζω σε απόσταση πάνω από 3 μέτρα);

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2013 16:08 #131986 by Βασίλης Καμακάρης
Μπορείς να τσεκάρεις στο Bestprice.gr αν την θες μόνο για το PS4 θα σου έλεγα μια monitor τηλεόραση.

More
09 Sep 2013 17:35 #131993 by Ανδρέας Γρυπάρης
Στη θέση σου,
ΑΝ έχεις το χώρο, θα αγόρασα μια CRT TV
www.super-shopping.gr/index.php ? ... ductId=782

λόγοι:
[+]
* Κίνηση και χρώματα καλύτερα από LCD (ειδικά σε retro κονσόλες).
* τέλειο contrast.

[-]
* πιάνει χώρο.
* δεν έχει HDMI, αγοράζεις ξεχωριστό DAC/Scaler αν η συσκευή σου δεν βγάζει analog.
* Δεν έχει digea (πωωω θα κλάψω)

More
09 Sep 2013 17:43 #131994 by Δήμιο Καραπιπέρης
Όχι να πάρω και CRT ρε φίλε :P Έχω ήδη δύο μέσα στο σπίτι δεν θέλω και άλλη. Άλλωστε θέλω HD.

More
09 Sep 2013 19:16 #131996 by stormare
ψαξε στο skroutz για lg.ειχα παρει διαμαντακι με 250 αλλα δεν εχει νοημα να σου δωσω λινκ μιας και ηταν φουρνιας 2011.

More
09 Sep 2013 19:20 #131998 by Δήμιο Καραπιπέρης
Περίπου πόσες ινστες να είναι; Πόσο θα ήταν καλό για την απόσταση που είπα ότι θα παίζω;

More
09 Sep 2013 19:21 #131999 by stormare
32.δεν θες παραπανω για τα 3 μετρα.

More
09 Sep 2013 21:02 #132002 by Ανδρέας Γρυπάρης
ανέβα λίγο σε μπάτζετ αν θες καλή τηλεόραση που να αξίζει, ψάξε μια καλή plasma (προτίμησε panasonic / philips), είναι οι μόνες οθόνες που αξίζουν και θα αγόραζα.
32άρα plasma μπορείς να βρείς σε καλή τιμή.
Οποιαδήποτε LCD/LED να βάλεις μπροστά από τη Plasma τρώει μεγάλη ταπείνωση (είναι ανώτερη σε όλα η Plasma).

More
10 Sep 2013 10:52 #132022 by Alex Filos
Από μέγεθος πιστεύω ότι οι 32 ίντσες είναι το ελάχιστο. Θα πρότεινα 37άρα και πάνω αλλά εδώ είναι και ζήτημα budget. Επίσης αν δεν είσαι συνηθισμένος σε HD τηλεοράσεις μπορεί και η 32άρα να σου φαίνεται ικανοποιητική. Προσωπικά έχω 37άρα και στα 3 μέτρα μου φαινόταν μικρή, στα 2 που την έχω τώρα είναι μια χαρά.

Οι plasma είχαν πέσει σε σχέση με τις LCD/LED τα τελευταία χρόνια αλλά άκουσα ότι τελευταία ξαναπήραν τα πάνω τους. Προσωπικά δε θα έπαιρνα plasma. Οι περισσότεροι λόγοι έχουν σχέση με τις παλιότερες plasma τηλεοράσεις, προβλήματα που ίσως έχουν ξεπεραστεί τώρα.

Επίσης αν δεν έχει μεγάλη διαφορά σε τιμή θα πρότεινα 3d. Δεν έχει τόσο μεγάλη απήχηση η τεχνολογία ακόμα αλλά οι κανούριες τηλεοράσεις θα έχουν σχεδόν όλες 3d. Επίσης το PS3 υποστηρίζει 3d σε αρκετά games ήδη.

Και κάτι που δεν έχει σχέση με τηλεοράσεις, θα σου πρότεινα αν θέλεις κονσόλα για πρώτη φορά να πάρεις PS3 όχι 4. Αυτό γιατί οι κονσόλες συνήθως αξίζουν από τον τρίτο χρόνο όπου διάφορα προβλήματα έχουν λυθεί, τα διάφορα features έχουν μπει και κυρίως υπάρχει κατάλογος games. Το PS3 τώρα έχει πάρα πολλά καλά παιχνίδια ήδη με μερικά από τα καλύτερα να κυκλοφορούν τον τελευταίο χρόνο.