Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Region Free - Απορίες και απαντήσεις

More
27 May 2013 00:06 #124651 by teo2202
Καλησπέρα σε όλους . Παιδιά η αδελφή μου είναι Αμερική και σκέφτομαι να της πω να μου φέρει ένα playstation 3 . Παίζει να έχω ασυμβατοτητες και προβλήματα ;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2013 00:14 #124652 by eliminator
Βασικά θα το κάψεις γιατί στην Αμερική έχουν εναλασσόμενο ρεύμα τάσης 110V ενώ στην Ελλάδα έχουμε 230V. Αποτέλεσμα: με το που το βάζεις στην πρίζα το έκαψες και λες αντίο στα χρηματά σου.

More
27 May 2013 00:16 #124653 by Μάνος Γρυπάρης
Εεε ΟΧΙ! Δεν θα το κάψει!
Αγοραζει μετατροπεα ρεύματος (από 110V σε 220V) και είναι μια χαρά. Το PS3 είναι region free και παιζει ολα τα games!

Μιλα με ενα μεγαλο καταστημα ηλεκτρονικων, εξηγησε τους και θα σου δωσουν το καταλληλο βισμα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 May 2013 00:27 #124655 by eliminator

Manos wrote: Εεε ΟΧΙ! Δεν θα το κάψει!
Αγοραζει μετατροπεα ρεύματος (από 110V σε 220V) και είναι μια χαρά. Το PS3 είναι region free και παιζει ολα τα games!

Μιλα με ενα μεγαλο καταστημα ηλεκτρονικων, εξηγησε τους και θα σου δωσουν το καταλληλο βισμα.

Χώρις μετατροπέα το καίει όμως, σωστά;

More
27 May 2013 00:42 #124656 by Μάνος Γρυπάρης
Οχι. Δεν θα μπορεί να το βάλει καν στη πρίζα.
Άλλο βίσμα η Ευρώπη, άλλο η Αμερική και άλλο η Αγγλία. Επίσης Αμερική και Ιαπωνία έχουν το ίδιο βίσμα αλλά διαφορετική τάση (110V και 100V αντίστοιχα).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 May 2013 14:02 #124667 by teo2202
Το ρευμα ειναι το λιγοτερο αυτο διορθώνετε . Το προβλημα ειναι με τα παιχνιδια και τα blue ray και dvd . Εχω ακούσει οτι θα εχω προβληματα με τα blue ray και τα dvd. Τα dvd δεν με νοιαζουν , γιατι dvd δεν θα βλεπω απο το play , αλλα το blue ray όμως με νοιαζει. Ακομα εχω ακουσει οτι εχει θεμα στο online , αν εισαι σε αλλη χωρα . Ακουγονται πολλα το θεμα ειναι αν ισχυουν , αυτο μπορει να μας το πει καποιος που το εχει τσεκαρει :wink:

More
27 May 2013 15:00 #124670 by Μάνος Γρυπάρης
Για το 1ο θέμα του τι θα παίζεις: Οι τηλεοράσεις της Αμερικής και της Ιαπωνίας είναι NTSC (480i) και της Ευρώπης PAL (576i). Οπότε για να καλύψεις αυτά τα 96i η λύση είναι απλή. Πρέπει να αγοράσεις μία HD τηλεόραση ώστε να τρέχεις όλα τα games σε 720p

Για το online όχι δεν έχεις κανένα θέμα. Φτιάχνεις λογαριασμό στο ευρωπαϊκό PSN, το αμερικάνικο ή το ιαπωνικό και κατεβάζεις κι από εκεί τίτλους. Μπορείς δηλαδή να έχεις 3 διαφορετικούς λογαριασμούς. Εδώ Ευρώπη συνδέσου κανονικά με τον αμερικάνικο και συνέχισε από εκεί που έμεινες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 May 2013 15:17 #124672 by teo2202
ok και με τα bluray regions;

More
26 Dec 2013 01:02 #138011 by Billy
Μιας και υπαρχει το σχετικο θεμα λεω να κανω και εγω μια ερωτηση...

αφου το ps3 ειναι region free αν παραγγειλω κατι games απο Αμερικη NTSC για το PS1 θα μπορω να τα παιξω κανονικα?

εχω βρει αρκετες σπανιες εκδοσεις και θελω να τις αγορασω. δεν εχω και καποιο ps1 ntsc game για να το δοκιμασω να δω...

More
26 Dec 2013 01:26 #138012 by Alex Filos
Μια γρήγορη αναζήτηση στο google φαίνεται να καταλήγει στο ότι όχι, δεν μπορείς να παίξεις NTSC ps1 games στο εθρωπαϊκό PS3. Τα PS3 games είναι region free, τα PS1 όχι. Ποια παιχνίδια θέλεις να πάρεις; Δεν υπάρχουν στο PSN;