Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι headset να αγορασω για Ps3?

More
26 May 2013 18:15 #124634 by Αλεξανδρος Τσαπογας
Γεια σας παιδια απλα θελω λιγη βοηθεια ψαχνω για ενα ασυρματο headset καλο και ανετο και να ναι κατω απο 100 ευρω.Εχω τα ραζερ κρακεν για το PC και ειναι πολυ ανετα ε δεν θα με χαλαγε ενα στυλ τετοιο για το PS3.Ευχαριστω!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2013 19:01 #124637 by Βασίλης Καμακάρης
Λοιπόν, εδώ έχεις αρκετές επιλογές για headset υπάρχει το απλό bluethoot της sony που είναι περίπου στα 40ε και σε style kraken pro Sony Official Wireless Ps3 στα 95-100e.

More
26 May 2013 19:08 #124638 by Αλεξανδρος Τσαπογας
ευχαριστω βασιλη θα τους ριξω μια ματια!!

More
26 May 2013 19:52 #124639 by Βασίλης Καμακάρης

Goundolf56 wrote: ευχαριστω βασιλη θα τους ριξω μια ματια!!

Δεν κάνει τίποτα χαρά μου να βοηθάω :)

More
29 Jun 2013 22:05 #127059 by Αλεξανδρος Τσαπογας
μια ακομα ερωτηση με αυτα τα ακουστικα μπορω να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση?η τηλεοραση μου ειναι smart tv LG

More
29 Jun 2013 23:33 #127060 by Γιώργος Λόλας
Καλησπέρα. Λίγο δύσκολο το κόβω να μπορέσεις να κάνεις σύζευξη των ακουστικών ασύρματα με την τηλεόραση. Θα πρέπει να το υποστηρίζει και η ίδια η TV. Η λύση είναι να βάλεις καλώδιο, είτε 3.5mm σε audio out υποδοχή στη TV ή αν δεν έχει, πρέπει να αγοράσεις αντάπτορα σε Left-Right RCA.

Μπορείς πάντως σίγουρα να δεις ταινίες μέσω του PS3 και να βγαίνει ο ήχος από τα ακουστικά ή να κάνεις stream ταινίες από κάποιον υπολογιστή στο PS3.

Το άλλο που μπορείς να κάνεις, είναι να συνδέσεις την TV με κάποιο PC με καλώδιο (HDMI πχ) και να τρέξεις από εκεί τις ταινίες.

More
30 Jun 2013 14:34 #127085 by Αλεξανδρος Τσαπογας
ναι σορρυ που δεν διευκρινησα απλα θελω στον εξωτερικο δισκο που εχω ταινιες να τον συνδεω με το πσ3 για να τις δω ειναι καλα τα ακουστικα??

More
30 Jun 2013 21:59 #127126 by Αλεξανδρος Τσαπογας
αν ξερει καποιος μπορει να απαντησει ποιο ειναι καλυτερο σε θεμα ποιοτητας?τo official headset της σονυ η της turtle beach p11

More
30 Jun 2013 22:51 #127129 by Βασίλης Καμακάρης

Goundolf56 wrote: ναι σορρυ που δεν διευκρινησα απλα θελω στον εξωτερικο δισκο που εχω ταινιες να τον συνδεω με το πσ3 για να τις δω ειναι καλα τα ακουστικα??

Στο συγκεκριμένο headset νομίζω αναγράφει πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για games ή ταινίες.