Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3: Πως θα αποθηκεύσετε τα save games

More
06 Nov 2012 02:13 #114626 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι έχετε PlayStation 3 θα χρειαστεί κάποιες φορές να αποθηκεύσετε κάπου τα save games σας ώστε είτε να τα μεταφέρετε σε άλλο PS3, είτε να κάνετε format ή τέλος πάντων να τα έχετε κάπου ως backup για λόγους ασφαλείας.

Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει.

Μέθοδος 1: Full Backup
Αφορά όσους θέλουν να κάνουν backup όλο το σκληρό τους δίσκο. Καταρχήν βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα USB stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο που θα τον συνδέσετε με USB στο PS3 σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο.

Πηγαίντε στο μενού Settings -> System Settings. Μετά επιλέξτε το BackUp. Θα δείτε δύο προειδοποιήσεις. Η μία σας λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε backup Trophies και η άλλη είναι απλά τυπική. Πατήστε "Confirm".

Μετά θα παραπεμφθείτε για τον προορισμό του backup. Συνδέστε το αποθηκευτικό μέσο σας (σκληρό δίσκο ή USB) και ακολουθήστε τη διαδικασία. Περιμένετε την αντιγραφή να ολοκληρωθεί κι είστε έτοιμοι.

Για να κάνετε restore το backup, απλά επιλέξτε Settings -> System Settings -> Backup Utility και "Restore". ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν επαναφέρετε οποιοδήποτε παλιό backup, τότε όλα τα άλλα αρχεία που έχετε στο σκληρό δίσκο του PS3 θα διαγραφούν.

Μέθοδος 2: Κάντε BackUp αρχεία που θέλετε
Έστω ότι θέλετε να αποθηκεύσετε τα save games σας ή διάφορα άλλα αρχεία media. Τι θα κάνετε;

Η διαδικασία είναι απλή. Καταρχήν συνδέστε το PS3 με USB stick (ή εξωτερικό σκληρό δίσκο). Μετά πηγαίντε στο Game -> Saved Data Utility. Εκεί αποθηκεύετε τα saves σας. Πατήστε το Δ (τρίγωνο) και επιλέξτε "Copy".

Θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον προορισμό όπου θα αποθηκευθούν τα αρχεία σας. Επιλέξτε π.χ. το USB stick κι είστε έτοιμοι.

Μεταφέροντας το save σε άλλο PS3
Πηγαίντε στο Game -> Saved Data Utility. Εκεί θα δείτε τα storage drives. Κάντε κλικ σε αυτό που χρειάζεστε.

Όπως πριν, επιλέξτε το save game που θέλετε και πατήστε Δ (τρίγωνο). Στη συνέχεια επιλέξτε το "Copy" και διαλέξτε να αντιγράψετε το αρχείο στο σκληρό δίσκο του PS3. Περιμένετε να τελειώσει η αντιγραφή κι είστε ΟΚ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2012 11:44 #114629 by Fotis Rozakis
Πολύ χρήσιμες οδηγίες, μπράβο!

More
06 Nov 2012 13:26 #114636 by Νικολής Ασημάκης
Ωραία, ένα backup δεν έκανε ποτέ κανένα κακό.

More
24 Jul 2014 16:52 #147020 by Xrisostomos Sakellaris
εχω αποθηκευσει καποιοες ταινιες στο ps3 και θελω να τις ξαναπαρω σε σκληρο δισκο.κανω copy και μου γραφει connect storage media at the save destination.ο σκληρος που εχω ειναι αδειος.τι κανω?

More
13 Aug 2014 11:44 #147931 by Μάνος Γρυπάρης
Σημαίνει πως ότι κι αν προσπαθείς να σώσεις, το αρχείο δεν είναι συμβατό ή το PS3 δεν μπορεί να το διαβάσει. Θα πρέπει να το σώσεις σε κάτι εξωτερικό Π.χ. USB flash.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Jul 2017 18:21 - 19 Jul 2017 18:25 #202388 by Georgios Kyranis
Κανω copy καποια saves απο το PES 2017 στο στικακι και ενώ λέει οτι τα πήρε, τσεκάρω και δεν εχει τιποτα μεσα.
Μηπως πρεπει να εισαι συνδρομητής Plus γιατί έχει το + διπλα....
https://prntscr.com/fxo8ho
Last edit: 19 Jul 2017 18:25 by Georgios Kyranis.

More
19 Jul 2017 22:44 #202410 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο αυτό, κάτι άλλο φταίει. Δοκίμασε αν έχεις άλλο usb μήπως φταίει αυτό.

More
20 Jul 2017 00:36 #202416 by Georgios Kyranis

Shikabane_Hime7 wrote: Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο αυτό, κάτι άλλο φταίει. Δοκίμασε αν έχεις άλλο usb μήπως φταίει αυτό.

Δοκίμασα και με σκληρό αλλά δεν έγινε κάτι....:(

More
21 Jul 2017 02:17 #202479 by petros
Γράψε όλη την διαδικασία που κάνεις.