Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα σκληρού δίσκου σε PS3

More
06 Jul 2012 00:11 #110079 by maresca
μαγκες εχω 1 προβλημα . οταν μου κολαει το ps3 (οχι συχνα) και το κλεινω βαζωντας το χερι για 2' πανω στο ματακι , οταν μετα το ανοιγω μου βγαζει ''your hard disk will rebuilt'' αν δεν κανω λαθος . χτες μου το βγαλε 1η φορα ,το εκανα κ εχασα ολα τα αρχεια ( ευτιχως δεν ηταν πολλα ) . σημερα μου το ξαναβγαλε και πατησα στο ματακι για να κλεισει κ οταν το ξανανοιξα μπηκα κανονικα . ξερετε τι φτεει? εχω ξαναμεταφερει ολα τα αρχεια που ειχα στο πσ3 και δεν θελω να μου το ξαναβγαλει αυτο ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2012 00:34 #110081 by Μάνος Γρυπάρης
Το πιθανότερο είναι ότι σου κράσαρε ο σκληρός και χρειάζεσαι αλλαγή. Αν είσαι εντός εγγύησης πρέπει να το επιστρέψεις από εκει που το αγόρασες (ή ρώτα κατευθείαν την Sony Hellas (210-6782000))

Αν είσαι εκτός εγγύησης www.ebw.gr κι έχει τηλέφωνα κοντά στην περιοχή σου. Τα φτιάχνουν τσακ-μπαμ κάτι τέτοια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Jul 2012 00:40 #110083 by maresca
ειμαι εκτος εγγυησης . θα το ψαξω και θα σας ξαναπω .την αλλαγη σκληρου την κανω μονος μου , σωστα?

More
06 Jul 2012 10:42 #110084 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν είναι tower υπολογιστή κι έχει άλλους χειρισμούς. Θα σε συμβούλευα να το δώσεις σε κατάστημα. Αν τώρα επιμένεις και θέλεις να το κάνεις μόνος σου...

[youtube:2igh983z]
[/youtube:2igh983z]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)