Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι απέγιναν τα PSP Remasters ?

More
12 May 2012 10:13 #107725 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Μόλις συνειδητοποίησα ότι το πρόγραμμά έχει χαθεί από προσώπου γης εδώ και καιρό. Όλα και όλα υπάρχουν 3 remasters (τουλάχιστον από αυτά που ξέρω) και το 1 από αυτά, το monster hunter freedom 3 είναι μόνο για την Ιαπωνία.

Τι έγινε ? Τα PS2 remakes πέφτουν βροχή. Kανένας δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι με τα psp games? Έχω την εντύπωση ότι η sony το ψιλό σκότωσε με την κυκλοφορία του wifi-less PSP, αλλά και πάλι θα περίμενε κανείς ότι οι εταιρίες θα ενδιαφέρονταν να φέρουν όλα αυτά τα φοβερά single player games στο ps3.

Ελπίζω ότι το ενδιαφέρων δεν έχει χαθεί εντελώς. Ειδικά από την Square enix περιμένω μερικές ανακοινώσεις στην φετινή E3. Αυτό το Dissidia: Duodecim το λιβανίζω τόσο καιρό αλλά δεν το αγοράζω γιατί περιμένω μπας και βγει σε remaster

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2012 12:59 #107733 by Γιώργος
Πω τι μου θύμησες ρε τώρα! :) Δίκιο έχεις που πήγανε τα PSP Remasters που λέγανε οτι θα βγάλουν? Το Duodecim δεν το έχω παίξει ακόμα. PSP είχα να παίξω από τον στρατό, δηλαδή ένα χρόνο! Πήγα να περάσω μια κεραία NOVA σε μια παρατημένη οικοδομή και βρήκα το Metal Gear Acid 2 πεταμένο! Το άρπαξα και έχω πορωθεί να το παίζω! Τι φοβερό παιχνίδι! Μακάρι να βγει Acid 3 στο Vita!

More
12 May 2012 15:28 #107736 by Παντελής Δασκαλέλος
Η αλήθεια είναι ότι και με τα PS2 remasters ελάχιστα βγαίνουν και πολλά είναι αμφιβόλου ποιότητας. Δυστυχώς το psp στην Ελλάδα είναι το σύστημα του φαντάρου το παίρνεις πριν την θητεία το πετάς μετά.

More
13 May 2012 10:51 #107751 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ελάχιστα. Ελάχιστα θα ήταν αν παίρνανε μόνο τους πιο αξιόλογους τίτλους (πχ god of war, ico& shadow of the colossus) και τους επανακυκλοφορούσαν με ένα καλό φτιάξιμο. Ενώ τώρα αν το παιχνίδι ήταν καλούτσικο και είχε πουλήσει του κάνουν ένα γυάλισμα και το ξανά βγάζουν όπως να ναι (πχ silent hill & resi revival selection)

Το σύστημα του φαντάρου το έχω ακολουθήσει και εγώ, αν και κάποιες παιχνιδάρες με κρατήσανε στο psp για καιρό. Τώρα πια δεν ασχολούμαι, αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το psp μου (διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 λεπτά, προβληματικός μοχλός).