Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3:Πολύ δύσκολα παιχνίδια....

More
02 Apr 2012 23:40 #106461 by Χωρίς Όνομα
Πράγματι,κάποια games μας υποχρεώνουν να επαναλάβουμε σημεία τους ξανά και ξανά σε σημείο που να εχούν καεί όλα τα εγκεφαλικά μας κύτταρα!!!Εσάς ποιό ή ποιά παιχνίδια λόγω της δυσκολίας τους σας ανάγκασαν να τα παρατήσετε??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2012 23:55 #106464 by Γιάννης Σφηνιάς
Metal Gear Solid 3 στο Εuropean Extreme! 'Nuff said.

Αν και πιστεύω ότι αν το ξαναρχίσω τώρα θα έχω ελπίδες...

More
02 Apr 2012 23:58 #106465 by Παντελής Δασκαλέλος
To Parasite Eve 2 θυμάμαι ότι μου ήταν αδύνατο να το τερματίσω καθώς το τελικό boss ήταν παλούκι. Ίσως όμως δεν είχα κάνει το απαιτούμενο grinding.
To Wolverine: Adamantium Rage για το Snes θυμάμαι να το έχω παρατήσει πάρα τις αρκετές προσπάθειες που έκανα για να προχωρήσω.
Γενικά στις μέρες μας είναι δύσκολο να παρατήσεις ένα game λόγω δυσκολίας, ακόμα και τα σαδιστικά δύσκολα παιχνίδια όπως Dark Souls με τη βοήθεια ενός strategy guide γίνονται εύκολα.

More
03 Apr 2012 00:09 #106467 by Μπάμπης Χαραλάμπους

FuTuRe wrote: Metal Gear Solid 3 στο Εuropean Extreme! 'Nuff said.

Αν και πιστεύω ότι αν το ξαναρχίσω τώρα θα έχω ελπίδες...

Όπως και σε όλα τα Metal Gear Solid, έτσι και σε αυτό. Πρέπει απλώς να βρεις το κολπάκι. Αν το βρεις μετα είναι ευκολο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jun 2012 19:43 #108655 by dimitris_g21
Tdu2 Test Drive Unlimited 2 (μη με παρεξηγήσετε).

More
17 Jun 2012 14:54 #109311 by Γιώργος
Ένα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στο PS2. To Resident Evil: Outbreak. Μόνο και μόνο το Virus Meter που είχες να τσεκάρεις κάθε λίγο, αγχωνόσουν! Έπρεπε να το κρατήσεις σε χαμηλά επίπεδα για να προλάβεις να βγάλεις την πίστα, γιατί αν έφτανε στο 100% πέθαινες. Και το File #2, παρά τα προβλήματά του, είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο PS2.